Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Pool 10-23-2011 19:26

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 293699)
hogy lehet letiltani valakit? ha én letiltom akkor ő sem látja amit én írok ki? ha letiltom a lefelé ujjacskáit sem látom? a felfelé nem fontos az ritka a célegyénnél :D

na bazzz, te is letiltasz? :D
Amúgy Vezérlőpult---Mellőzöttek módosítása talán...
a jelzéseit látod, de az írásait nem, de ő a tied igen
asszem....

Merengő 10-23-2011 19:27

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293701)
na bazzz, te is letiltasz? :D
Amúgy Vezérlőpult---Mellőzöttek módosítása talán...
a jelzéseit látod, de az írásait nem, de ő a tied igen
asszem....

akkor a célt nem tudom vele elérni

Pool 10-23-2011 19:29

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 293702)
akkor a célt nem tudom vele elérni

azt hittem, nincs bajod az írásaimmal :D:D:D

Merengő 10-23-2011 19:32

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293703)
azt hittem, nincs bajod az írásaimmal :D:D:D

írsz levelet, de fogadni már nem tudod? :D

Pool 10-23-2011 19:36

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 293704)
írsz levelet, de fogadni már nem tudod? :D

jaja, tele van :D

Merengő 10-23-2011 19:43

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293705)
jaja, tele van :D

akkor nézd meg a szövifórumot :)

Andrew 10-24-2011 20:37

Csak azért feljönni fórumot olvasni, hogy Pool-t cseszegetni lehessen... Valakinek sok ideje van :D

Pool 10-24-2011 21:08

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 293748)
Csak azért feljönni fórumot olvasni, hogy Pool-t cseszegetni lehessen... Valakinek sok ideje van :D

Ennyi öröme legyen a szerencsétlennek...

Pool 10-25-2011 17:57

Valami

Gondoltam, írok már valamit, legyen Dusnak ma is mire dislájkolni :D

Debilke 10-25-2011 18:51

Tök hülye vagy Pool :D

Pool 10-25-2011 20:55

A barátnőjét csavarhúzóval és nyílpuskával megsebesítő férfi hozzátartozói kilencmillió forintot követelnek a rendőrségtől.

Időt kellett volna maguknak hagyni arra, hogy meggyőződjenek róla, valóban veszélyben van-e az életük, mondta dr. Lichy József ügyvéd arról a két rendőrről, akik a közelmúltban megsebesítették azt a férfit, aki Miskolcon nyílpuskával és csavarhúzóval okozott életveszélyes sérüléseket barátnőjének, majd a nő segítségére érkező rendőrökre is rálőtt – utóbb kiderült, gáz-riasztófegyverrel.
A férfi a rendőrök önvédelmi fegyveréből kilőtt lövedékektől olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházban elhunyt. A férfi családja szerint a rendőrök aránytalanul keményen léptek fel a férfival szemben, ezért úgy döntöttek, kártérítést követelnek a rendőrségtől.
Dr. Lichy József, a férfi családtagjainak jogi képviselője munkatársunknak elmondta: jelenleg a fegyverhasználat jogszerűségét, arányosságát a megyei rendőr-főkapitányság és a nyomozó ügyészség is vizsgálja. Ezen vizsgálatok végét meg kell várnia a családnak. Amennyiben ezek azt állapítják meg, hogy a rendőrök aránytalanul nagy erőt alkalmaztak a férfi ártalmatlanná tételére, ez már megfelelő jogalapot teremthet a kártérítési igény érvényesítésére. A férfi szülei és testvére három-három millió forintot követel majd a rendőrségtől, vagyis összesen kilenc millió forintra tartanak igényt.
Amennyiben a vizsgálatok eredményével a család nem elégedett – azaz azt állapítják meg, hogy a rendőrök fellépése a fegyverhasználat parancsnoki kivizsgálásának eredményével összecsengően jogszerű, szakszerű és arányos volt –, a jog által biztosított jogorvoslati lehetőségeket fogják igénybe venni, tette hozzá az ügyvéd, aki hangsúlyozta: álláspontjuk szerint a rendőrök már nem a megtámadott nő életét védték, hanem a sajátjukat, holott az nem volt veszélyben. Arra a felvetésünkre, hogy miből kellett volna tudnia a két rendőrnek, hogy rájuk éppen nem éles lőfegyverrel tüzelnek, Lichy József kifejtette: Magyarországon a gáz-riasztófegyverek lényegesen elterjedtebbek, mint az éles lőfegyverek, de ha hagytak volna maguknak időt arra, hogy alaposan felmérjék a helyzetet, valószínűleg nem azonnal golyózáporral válaszolnak, hanem más módszert találtak volna a férfi ártalmatlanná tételére.

Az egyik legnagyobb patkány a Földön az ügyvéd...

Andrew 10-25-2011 22:48

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293770)
Az egyik legnagyobb patkány a Földön az ügyvéd...

http://84.2.38.22/gallery/keyframe/2...4-14455200.jpg

Jóravaló, derék ember....

Pool 10-26-2011 06:22

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 293774)

kijez??????????????

J.Ati 10-26-2011 06:40

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 293775)
kijez??????????????

Az akit lepatkányoztál!

Nem tudsz olvasni, vagy nem látsz? :D
Ott a neve a képen.

Lichy József Patkány

Pool 10-26-2011 15:18

Quote:

Originally Posted by J.Ati (Post 293776)
Az akit lepatkányoztál!

Nem tudsz olvasni, vagy nem látsz? :D
Ott a neve a képen.

Lichy József Patkány

jah
nem konkrétan rá gondoltam, hanem általánosságban
lehetne még berakni pár főpatkány képét

Pool 10-27-2011 15:12

Valamicske

Pool 10-27-2011 20:50

http://s1.bloodmoon.hu

ha vkit érdekel, keressen meg és csinálunk saját rendet...

Pool a nevem ott

Sami 10-28-2011 08:39

Végre tisztán látunk. Vége a tapogatózásnak, csetlés-botlásnak, vége a kétségeknek. Végre kristálytiszta minden. Tisztánlátásunkat Gyepes Katalin bírónőnek köszönhetjük, aki jogerős ítéletében felnyitotta szemünket, és irányt mutatott.

Nézzük előbb röviden az előzményeket: történt még két esztendeje, hogy a festői Józsefvárosban egy hordányi cigány megtámadott egy magyar fiatalembert. Előbb belekötöttek azzal a felkiáltással, hogy „Köcsög, buzi magyar, hogy mersz bejönni a mi utcánkba?! Itt mi vagyunk az urak, nem a magyarok!” E tényközlés után a tényközlő, bizonyos R. János nevű cigány nekiesett a sértettnek. (A bíróságon utóbb azzal magyarázta tettét, hogy „feszült volt, mert sok pénzt vesztett szerencsejátékon”. Egyem meg a gyönge szívét szegénynek…)

A sértett azonban elhárította a támadást, méghozzá egy jól irányzott rúgással, majd menekülni kezdett a közeli kollégium felé. A szerencsejátékon sok pénzt vesztő és ettől feszült cigány élettársa, bizonyos H. Terézia, aki szintúgy feszült volt, szintúgy nekiesett a magyar fiatalembernek, miközben a következőket üvöltötte: „K…g magyar, rohadt magyar, megölünk!” A feszült cigányok üvöltözésére további feszült cigányok másztak elő különböző odvakból, és feszülten ordibálva ők is nekiestek a sértettnek, egészen a kollé*giumig üldözve őt. Menet közben a rendkívül feszült H. Terézia hazaszalajtotta valamelyik feszült rokonát egy késért, mert ha már egyszer feszült a cigány, akkor bizony feszült… A kés meg is érkezett, ám közben a sértett magyar bemenekült a kollégiumba. A feszült kis csoport ezt látván letáborozott a bejárat előtt, és a következőket üvöltötte: „Leszúrlak te magyar ge…i! Adjátok ki a büdös k…g magyart, hadd szurkáljuk meg, adjátok ki, szétba…uk a fejét, elvágjuk a torkát! Miénk az utca, miénk az ország, megölöm a ge…i magyarokat! Úgyis mi leszünk többen!”

Menet közben szerencsére kiérkezett a rendőrség, és véget vetett a feszült ge…ik lincselési hangulatának.

Az első fokon eljáró bíróság a történteket csoportosan, rasszista indítékból elkövetett, közösség tagja elleni erőszaknak látta, s eszerint ítélt. Súlyosan. De most jött a másodfokú bíróság, érkezett Gyepes Katalin bírónő, és megváltoztatott mindent. Kimondta ugyanis, hogy a „rohadt, ge…i, k…g, buzi” magyarozás mindössze az események okozta „feldúltságból” következő „kísérőjelenségek”. Semmi rasszizmus! Pusztán feszültség. S e feszültségről a szerencsejátékon elvesztett sok pénz mellett maga a sértett is tehet, ugyanis – miképpen erre Gyepes Katalin éleseszűen rámutatott – a megtámadott magyar fiatalember megrúgta támadóját a térdén. Szegény feszült R. Jánosnak pedig műtötték azt a térdét, így fájlalta azt. Ráadásul az utcában élők mindegyike ismerte a műtét tényét, tehát érthető volt a viselkedésük – érthetően voltak feszültek.

Mindezek fényében a bíróság iránymutatása egyértelmű: ha egy cigány megtámad, legelőször is érdeklődj, hogy vesztett-e véletlenül sok pénzt szerencsejátékon, és nem feszült-e. Ha a válasz igenlő, kérj elnézést, hogy éppen arra jártál. Ha esetleg mégis a védekezés mellett döntenél, feltétlenül tudakold meg az illetőtől, nem műtötték-e meg valamelyik testrészét, mert azt a testrészt semmiképpen sem szeretnéd bántani, kerülendő a feszültséget. S ha mindezek után rohadt, ge…i, buzi, k…g magyaroznak, mosolyogj kedvesen, és közöld a cigányokkal, hogy teljesen igazuk van, ugyanis a közösség tagja elleni rasszista indítékú támadás törvényi tényállását kizárólag a többségi társadalom tagja követheti el a kisebbség ellen, legalábbis Gyepes Katalin bírónő szerint. A fordított tényállásra még várni kell egy kicsit. Hogy is mondta az egyik feszült? „Miénk az utca, miénk az ország, megölöm a ge…i magyarokat! Úgyis mi leszünk többen!”

Ezt a pillanatot kell megvárjuk. Tényleg megvárjuk?
Bayer Zsolt

Forrás: Magyar Hírlap

Merengő 10-28-2011 17:55

retkes cigányok.. felháborító az egész. hamarabb megyek börtönbe cigány mészárlásért minthogy ezt az országot nekik adjam...

Pool 10-30-2011 18:49

Halloween Juve módra

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...05702011_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...86022144_n.jpg

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...27871942_n.jpg

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...28969261_n.jpg

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...10486405_n.jpg

Pool 10-31-2011 12:10

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...26495448_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...17270778_n.jpg

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46440142_n.jpg

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...33410551_n.jpg

Pool 11-01-2011 09:35

Teljes jogú tagjai közé választotta a Palesztin Hatóságot hétfőn Párizsban az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete, az UNESCO. Frissítéseink a cikk alján olvashatóak.
A 194 tagállamból a jelen lévők közül 107 képviselő szavazott igennel, 14-en nemmel, 52-en pedig tartózkodtak - jelentette be az eredményt Bogyay Katalin, az Általános Közgyűlés 36. ülésszakának elnöke.
A felvételhez a jelenlévők kétharmados többségének támogatására volt szükség. A Palesztin Hatóság csatlakozásával 195-re emelkedett az UNESCO tagjainak a száma, amely csütörtökön vette fel 194. államként a Dél-szudáni Köztársaságot.
A szavazás hatalmas diplomáciai győzelem a Palesztin Hatóságnak, amely eddig csak megfigyelői státussal rendelkezett az ENSZ szakosított szervezetében. A palesztinok fő célja mindazonáltal az, hogy az anyaszervezet, az ENSZ teljes jogú tagjai legyenek.

Izrael - amely erre a kimenetelre számított - már előzetesen jelezte, hogy elfogadja a szavazás eredményét, de várhatóan csatlakozik az Egyesült Államokhoz, amely a múlt héten arra figyelmeztetett, hogy azonnali hatállyal megszünteti a szervezet finanszírozását, ha megszavazza a palesztinok belépését.

Bővebben: http://kuruc.info/r/4/87409/

Sami 11-01-2011 10:49

Izrael meg az USA bekaphatja

Sami 11-01-2011 10:51

Nagy- és Kis-Izraelen kívül a következő országok szavaztak a palesztin tagság ellen: Ausztrália, Kanada, Csehország, "Német"ország, Litvánia, Hollandia, Palau, Panama, Szamoa, Salamon-szigetek, Svédország és Vanuatu.
Kuruc

Sami 11-01-2011 10:58

Van köztük 4 vicc kategóriájú ország is...

Pool 11-01-2011 11:07

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 293906)
Van köztük 4 vicc kategóriájú ország is...

van ott 5 is...
a többi meg már csak nevében annak a népnek a hazája...

Pool 11-01-2011 15:45

Ati, civben a D csoport mikor indul újra?

Pool 11-03-2011 15:21

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...06125203_n.jpg

Merengő 11-03-2011 15:24

azért a végén csak beismeri :D hatalmas :D

-Ricsi- 11-03-2011 17:21

a sztori jó, de a kép kamu :)

Vent 11-04-2011 07:26

Megalakult az első Egyetemi Fiatal Gazda Klub az AGRYA támogatásával

A Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége – AGRYA kiemelt céljának tekinti, hogy a gyakorlatban hasznosítható információkhoz, tapasztalatokhoz jussanak azok, akik részt vesznek a Szövetség munkájában. Ezen túl a tevékenységünk során törekszünk arra, hogy intézményes kereteket adjunk a fiatal gazdák találkozásához, a személyes szakmai kapcsolatok kialakulásához, megerősödéséhez.

Valljuk, hogy napjaink modern mezőgazdasági termelése komoly szakmai tudást igényel, amelyet többek között az agrár felsőoktatás keretei között lehet megszerezni. Az előbbiek miatt tartottuk különösen figyelemre méltónak a Pannon Egyetem Georgikon Karának hallgatóitól az AGRYA-hoz érkezett kezdeményezést, hogy közösen indítsuk el a Geogikon Fiatal Gazda Klubot. A kezdeményezést az AGRYA támogatja. 2011. október 24-én megalakult és megtartotta első összejövetelét a Georgikon Fiatal Gazda Klub Keszthelyen.

A Georgikon Fiatal Gazda Klub tevékenységén keresztül a hallgatók, leendő fiatal gazdák megismerkedhetnek családi gazdaságok napi életével, működésével, a kapcsolódó agrotechnikai, növényvédelmi, adminisztratív, pénzügyi és üzemszervezési tapasztalatokkal, gyakorlattal. A Klub találkozóknak többek között gyakorló fiatal gazdák lesznek a vendégei, előadói. Az ő személyes példájukon keresztül is megerősödhet a hallgatókban az elhatározás, hogy a tanulmányaik befejezése után a mezőgazdaságban keressék boldogulásukat.

A Georgikon Kar vezetésének képviseletében Dr. Tóth Zoltán általános dékánhelyettes vett részt az alakuló ülésen. Elmondta, hogy a Kar vezetése támogatja a hallgatók kezdeményezését, a Klub működését, mivel azt az intézményben zajló gyakorlati oktatás kiegészítőjeként kimondottan hasznosnak ítélik.

A Klub találkozókra havonta kerül sor, amelyet kiegészítenek majd a résztvevők számára az AGRYA által szervezett belföldi szakmai utak is.
Az AGRYA vezetése szerint amiatt is kiemelkedően fontos ez a kezdeményezés, mert az önállóan, önszerveződő módon, közvetlenül a hallgatóktól érkezett, valós igényekre és nem az oktatási struktúra kötelezettségeire épül, az elméleti tudás gyakorlati hasznosulásával kíván foglalkozni. Bízunk benne, hogy ez is arra utal, hogy van megfelelő, elkötelezett, motivált, a magyar mezőgazdaság fejlesztését és értékeinek megőrzését fontosnak tartó agrár értelmiségi utánpótlás.

Az AGRYA megtesz mindent annak érdekében, és megad minden támogatást ahhoz, hogy a Georgikon Fiatal Gazda Klub a jövőben sikeresen működjön. Hasonló egyetemi klub szervezése kezdődött meg más agrár felsőoktatási intézményekben is.

Pool 11-06-2011 21:12

Így lesz valaki majdnem BL győztes (párszor)

http://messianizmus.blog.nepsport.hu...11/11/ibra.jpg

Sami 11-06-2011 22:00

Lúzer Ibra! :)

Pool 11-08-2011 18:36

Sami 11-08-2011 19:27

Egyszerűen óriási. Buffon a király!

Von 11-08-2011 20:13

"Magyar" szereplők Kanada legnagyobb emberkereskedelmi ügyében

http://www.origo.hu/nagyvilag/201111...miltonbol.html

Ki gondolta volna?
Olvasom a cikket és valahogy teljesen nyilvánvalónak tűnt és egyben magyarázza is, hogy mire fel az a nagy menedékkérelmi kedv "magyaroktól" Kanadában.

papp2 11-09-2011 05:53

Quote:

Originally Posted by Von (Post 294112)
http://www.origo.hu/nagyvilag/201111...miltonbol.html

Ki gondolta volna?
Olvasom a cikket és valahogy teljesen nyilvánvalónak tűnt és egyben magyarázza is, hogy mire fel az a nagy menedékkérelmi kedv "magyaroktól" Kanadában.

Menekült státusz most nem is adnak akárkinek.
És az ilyenek miatt lassan vissza fogják Magyarországot tenni a vízumköteles országok közé.

Pool 11-09-2011 14:44

NSO-ról.

Un Cavaliere non lascia mai una Signora

Ezzel a mondattal köszöntötte 2003 őszén a Gazzetta dello Sportban egész oldalas hirdetésben csapatkapitánya szerződéshosszabbítását a Juventus. Alex akkor 2008-ig írt alá az "Öreg Hölgyhöz". Az alábbi interjú ebből az alkalommal készült vele - a címben is szereplő mondat pedig egyfajta szállóigévé vált. És az újraközlés apropója: Del Piero ma 37 éves!

Boldog vagyok a szerződéshosszabbításom miatt, régi vágyam teljesült ezzel. Mióta itt vagyok, azt szeretném, hogy a Juventusban fejezzem be a karrierem. Mivel a klubvezetéssel ugyanaz volt a célunk, így nem volt nehéz egyezségre jutnunk.

A Juventus jelképének tartanak, mit jelent számodra csapatkapitánynak lenni?

Kiskorom óta juventino voltam, és egy álom vált valóra azzal, hogy a Juve játékosa lettem. Fontos számomra, hogy mindig egyre jobb teljesítményt nyújtsak, de mégis azt kell mondanom, hogy a legnagyobb dolog, amit elérhettem, hogy a kedvenc csapatom kapitánya lehettem.

2008-ig szól a mostani szerződésed. Mit szeretnél addig elérni?

Jelenleg a játék a legfontosabb a számomra, bár természetesen nem csak ebből áll az életem. A céljaim? Természetesen szeretném megszerezni a harmadik csillagot a Juve mezére, azaz megnyerni a 30. bajnoki címet. Rengeteg győzelmet értünk már el együtt, megnyertük a BL-t, és sok egyéb fontos trófeát. A siker természetes ennél a klubnál, és folytatni akarjuk a győzelmeket.

És mi a helyzet az egyéni elismerésekkel, mint az Aranylabda, vagy a jól szerepelni válogatottban ?

Még legalább őt évig van lehetőségem további sikereket elérni. Az aranylabdára az idén esélytelen vagyok, de talán jövőre máshogy lesz. A válogatottal ott vagyunk az EB-n, és természetes, hogy szeretnénk valami nagy sikert elérni.

Mi lesz veled 2008 után? Vezető leszel, esetleg más területen folytatod?

Rengeteg idő van még addig. Roberto Bettega nyugodt lehet, nem török a pozíciójára. Még akár 10 évig szeretnék játszani. Mindenesetre még nem gondolkodtam a futball utáni karrieremen.

http://bianconeri.blog.nepsport.hu/files/bettedelpi.jpg

Ha visszatekintesz az eddigi pályafutásodra, melyik volt a legfontosabb, legemlékezetesebb győzelem?

Szerencsére van miből választanom. Az első sikerek mindig fontosak, de a többi is felejthetetlen. Megnyerni a BL-t, vagy az Interkontinentális kupát kivételes pillanatok. Ha mégis ki kell emelnem egyet, akkor a tokiói Interkontinentális kupa megnyerését mondanám. Mégpedig azért, mert egy 3 éves szakaszt koronázott meg, amelynek során megnyertük a bajnokságot, a BL-t és az európai szuperkupát. Számomra azért is fontos az a mérkőzés, mert egy ilyen meccsen győztes gólt szerezni igazán nagyszerű dolog.

Az a gólod a legemlékezetesebb?

Azt hiszem a fontos és szép gólok sokáig megmaradnak az ember emlékezetében, de igen, valóban ez volt a legemlékezetesebb.

Ha lehetne, melyik meccseket játszanád újra?

Nincs sok ilyen, de azért néhány döntőt újrajátszanék. És néhány mérkőzést a válogatottal.

Kik voltak azok a játékostársak, akik a legfontosabbak voltak?

Amikor a Juventushoz kerültem, nagyon sokat tanultam az olyan tapasztalt játékosoktól, mint Vialli, Ferrara, vagy Di Livio. Segítettek érett játékossá válni, nagyon fontos volt a példamutatásuk egy olyan 19 éves fiatalnak, mint amilyen akkor voltam. Vialli kiemelkedő egyénisége volt annak a csapatnak, úgy mint ma Ferrara. Aztán voltak mások, akik kiemelkedő technikai tudással rendelkeztek, és sokat tanultam tőlük a játékban. Ilyen volt Baggio és Zidane. Lehetetlen egyvalakit kiemelni, mindannyian fontosak voltak.

Van-e olyan valaki, aki szerinted túl korán hagyta el a Juvét?

Szerettem volna többet együtt játszani Vierivel. Neki akkor ment a legjobban, mikor én sérüléssel bajlódtam. Mire felépültem, ő távozott tőlünk. Így mindig örülök, ha a válogatottban együtt játszunk.

Hogyan hatott Lippi a pályafutásodra?

Szinte az egész juvés karrierem végigkísérte, hiszen egy szezont játszottam Trapattoni, kettőt pedig Ancelotti irányításával, ezen kívül csak Ő volt az edzőm. Kiváló kapcsolatban voltunk mindig. Minden győzelmet együtt értünk el.

A Juventusnál töltött 10 év sajnos nem volt mentes a szomorú pillanatoktól sem. Számodra fontos személyeket vesztettél el: például édesapádat, Ginót, Andrea Fortunatot, Agnelli elnök urat, és Vittorio Chiusanot.

Természetesen a legfájdalmasabb édesapám elvesztése volt. A mai napig nagyon hiányzik. Az Ügyvéd úrról rengeteg cikket olvastam, és a legjobban az fogott meg, ahogy egy helyütt nevezték: Olaszország Királya. Mert valóban, öt évtizeden keresztül óriási hatása volt az emberekre, és az olaszok életére. Chiusano elnök úr rengeteget dolgozott, és csak a legnagyobb tisztelettel tudok rágondolni. Andrea egy évig volt a csapattársam, és láttam, ahogy a betegség tönkreteszi. Övé volt a legnagyobb tragédia mind közül. Agnelli és Chiusano hosszú életet élhettek, Andreának ez nem adatott meg.

A Juventus-Bologna mérkőzés előtt köszöntötted a szurkolókat. Az ő támogatásuk mindig lényeges volt a számodra?

Ez természetes, de ezt kell mondanom, hogy Olaszországban nem a legjobb a szurkolókkal a kapcsolat, mert túl távol vannak a pályától. Nagyon tetszik, ami Angliában van: gólt lőni és együtt ünnepelni a nézőkkel – ez régi álmom. Ez nálunk nem lehetséges, de ennek ellenére a szurkolókkal nagyon intenzív a kapcsolatom. Az elmúlt évek sikereiben ők is benne vannak.

Sami 11-09-2011 15:29

Számomra Alex mindig a legnagyobb lesz. A Heysel tragédia után kezdtem el drukkolni a Juvénak, de igazi rajongó azóta vagyok, amióta ő ott játszik. Isten éltesse nagyon sokáig!

vityu 11-10-2011 14:42

Áh, asszem inkább kipróbálom magam :)

All times are GMT +1. The time now is 02:35.