![]() |
Quote:
Senki sem mondta, hogy ne lenne egyszerű ;) |
xxx (#xxxxxxx)
2008-09-02 19:40:33 Helyezés: 1207 Érték: 8194 Figyelem!Keressük a szövinkbe játékosokat.Amire szükségünk lenne,az 2 hadis,1 tolvaj,és 3 varázsló.Írj ha érdekel. ;-) Figyelitek? Azt írja, hogy "keressük", tehát már ígyis legalább 2-en vannak. Ez már majdnem egy teljes klán... :) |
emlékszem első hirdetésemben 5embert kerestem. aztán mikor jöttek a levelek, hogy nem sok az kicsit mindenkinek azt mondtam, hogy csal elírtam mert lusta voltam. pedig egyszerűen csak nem olvastam súgót :o
|
Quote:
|
"hali!
szövetségest keresek! a seregem: 225 katona 40 varázsló és 1 tolvaj. üdv" 4. szint... :) |
10hektáron elmegy :D
|
Helyezés: 213
Érték: 8874 135/200/300 -as méretekkel zöldben szövivel ismerkednék:) Supersize me :D |
Quote:
|
"HY SZÖVETSÉGIVEZÉR VOK MÉG VÉDELEM ALAT ÁLOK VAN TAPASZTALATOM VÁROM A JELENTKEZÉSETEKET"
Jáááááááááj..... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2008-09-10 21:55:35
Helyezés: 194 Érték: 9276 Szép jó estét mindenkinek. Egy szövi kell valakinek? Egy jó fej ori még hiányzik, Ki hosszabb távon velünk játszik. Támadunk és fejbe vernek, néha jól elfenekelnek. Legjobb befektetés a sereg, számításod ott megleled. Nem fogsz benne csalódni, pláne nem unatkozni. A vezérünk kedvence, hogy a körváltást lekésse. De ha egyszer elindul! Akkor aztán beindul. Nézheted a hült helyét, Várhatod a kedd estét!!! Aranyos kis versike. :) |
XXX (#XXXXX)
2008-09-15 xxxx Helyezés: xxx Érték: xxx Hali!szövinkbe keresünk 4.tagot!!!hullák ha megkímélnek nemsértődöm meg!!!de minden más faj megfelelő személyiséggel jöhet!üdv :) |
* (#*)
2008-09-13 Helyezés: * Érték: * Üdv mindenkinek! Szövibe tagokat keresünk. Nem baj ha kezdő vagy, csak ismerd a játékot! |
* (#*)
2008-09-15 Helyezés: * Érték: * Csáó szövetségünkbe keresünk egy 3. tagot jöjjön aki akar :D |
qqqqq (#665566)
2008-09-15 Helyezés: 0 Érték:0 keresek szövit hadis vok tapasztalt hadis aktív vip megoldható msn, xfire van nemrég léptem ide de azért jól értek hozzá ahova kellek oda vegyetek fel írjon akinek kellek egy lélegzetvételre mondja ki aki tudja! :) |
Quote:
Így jó? :D:cool: |
"Hali!
Meglévõ szövetségbe belépnél." Ööö, honnan tudod? :D |
Quote:
|
mostani kedvencem.. :):
Érték: 59147 keresek 1 jó szövit az enyém feloszlott |
* (#*)
2008-09-17 Helyezés: * Érték: * Sziasztok! Sajna most dobtak ki a szövimből..... Keresnék másik szövit!Ha kellek valahova mielött kidobna írjon:P Kösziasztok:) Fő az optimizmus! :) |
Érték: 222003
elftárs? Többet mond ezernyi szónál :) |
"Szeretetteljes egylet keres megveszekedett fenegyereket.
Lelkes seregesek jelentkezzetek, egyeztessetek velem, nem leszek lelketlen :) Eleve elevenek jelentkezzenek." |
Quote:
Elftársak, előre! Tagságit itt igényelhetsz: A 8 meg a 13 (#3151) |
2008-09-24 23:07:38
Helyezés: 357 Érték: 9105 szerintem az lenne a legjobb. egy jó varázsló a fontos, meg egy toli vagy egy hadis. szerintem az sem lenne baj, ha lenne 3 hadis X (#------), 2008-09-24 22:50:42 nem... lehet írok a diplomáciához... y (#666666), 2008-09-24 22:42:36 a többiek még nem jelentkeztek a szövibe? X (#------), 2008-09-24 22:15:25 nah. ez van. jelentkezni meg zöldben. Üdv: y ----------------------------------------------------------------- szövifórum bemásolása lenne diploba? :) |
Quote:
|
Helyezés: 219
Érték: 10387 szövitagot keresek jöhet kezdő is, de fogadja el a tanácsokat, legyen aktív és ne legyen debil Helyezés: 157 Érték: 12860 hadis vagy varis szövitagot keresek jöhet kezdő is, de adjon jó tanácsokat, legyen aktív és legyen debil. debilek és nem debilek előnyben:D |
Helyezés: 461
Érték: 12976 Üdv néktek HÓDÍTÓK egy tapasztalt és erős vari kerestetik eme erős szövibe msn jó ha van VIP nem kell legalább 1000 vari és kéne néhány toli is Sziasztok Rudi Ezek szerint a hadi-tolvaj országom 200hektáron már tapasztalt, erős vari volt...:eek: |
Akkor mit szólna egy olyan országhoz, amiben 22.500 vari van 199 hekin? :D:D:D:D:D Abból legalább 22 erős varis országra telik. :D:D
|
Helyezés: 7
Érték: 45903 Egy olyan szövi kéne.. Ami támogatós, nem lenyúlós.. Sokáig, bátran büszkén - értelmetlenül kitartós, de engem békénhagyós. (ezt nem is értem...hogy értheti hogy őt békénhagyja a szövije?? :) ) Pénzt átutalós, nem átküldős karavános. Sört szeretős, nekem adós, nem követelős. Szerintem. Hát ez nem rossz, korán kezdi. :D |
Helyezés: 674
Érték: 10164 valaki lesza szövim négy tagot keresek!! Vajon Ő lesz az 5. tag? :D |
Helyezés: 625
Érték: 10591 halliho!!! kezdo hodito,viszont tapasztalt szerepjatekos felelf vari csapata szovetsegbe lepne... :) |
Quote:
csak az RPG-k néha :eek: kicsit :eek: különböznek a hódtól :) |
Quote:
|
Helyezés: 407
Érték: 14251 szövetségünkbe 1 embert keresünk orkot vagy hullát Na most akkor melyiket a 3 kozul? Vmint azt is irhatta volna, hogy : ugyanitt autot vennek, trabantot vagy porschet... :) |
Quote:
|
Helyezés: xxx
Érték: xxx 500 kör múlva lépnék és addigis gyors előrehaladást megcéloző klánt keresnék magamnak. hadis vagyok kb. 60%ra kimaxolt orival. Lehetőleg csak azok írjanak akiknek van legalább 8000 katonai egységük. Az orit gömbiztem, szóljak neki, hogy az max 31%? :D Mondjuk olyan orival én is szeretnék 8000 sereggel rendelkező szövit. :) |
"Tulajdonképpen nem bánnám, ha lennének szövetségeseim."
:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:58. |