Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Synkel 10-31-2006 17:25

Én se értem, mi bajotok Pepával:) Harcosok alighanem nem teljesen hülye, még ha igyekszik is mindenkit meggyőzni erről:) 200 hekin van-volt pár orija, és lehet egész jókat összealkotott. Amit nem sikerült neki megmagyarázni, a hódban az a szép, hogy 1k hekin nem úgy megy a játék, mintha a 200-at beszoroznánk 5-tel. Pl 1k hekin kevés a tanyafree ori... Meg még sok mással is bajom van, de attól mondhat jót is olykor, és Pepa meg a többiek részéről bátorságra vall, hogy idejönnek úgymond széllel szembe *****-ni. Részemről kap is egy ződet rögtön, ha el nem felejtem:)

Ja és, télleg unalmas az mnt bontás meg oritörlés:D

Harcosok 10-31-2006 17:26

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39731)
én ebbe nem kifogást látok hanem tényeket :) jah és én nem hánytorgattam fel neked hogy beütöttem a beüthetetlen oridat vagyis amit azzal címereztél :) Hiába volt 5 napos akkor is ott Arcoztál vele hogy nem lehet beütni :)

A 3naposra gondolsz?:D
ÉN aztmondtam akkor nehéz (nem lehetelen beütni)ha maxos:)
Ha te egy 3napos orirol asszed,hogy beüthetetlen akkor nem tok mit mondani de még akkor többre mész ha egy kezdő tanácsait használod:D
ja és én is tényeket irtam mégis kifogásnak nevezted kész:)

Harcosok 10-31-2006 17:28

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 39733)

Ja és, télleg unalmas az mnt bontás meg oritörlés:D

Még most jön az ujrázás:)
Egy tekiro orival sikerült ujrázásra kényszeríteni valakit:Dnem akarok mutogatni de ugy emléxem valami nagyszájú D betüs volt:)

Dragi 10-31-2006 17:29

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39734)
A 3naposra gondolsz?:D
ÉN aztmondtam akkor nehéz (nem lehetelen beütni)ha maxos:)
Ha te egy 3napos orirol asszed,hogy beüthetetlen akkor nem tok mit mondani de még akkor többre mész ha egy kezdő tanácsait használod:D
ja és én is tényeket irtam mégis kifogásnak nevezted kész:)

hehe szted ha mondtad volna hogy 3 napos akkor mentem volna beütni ? annyit mondtál van egy orid angol V-be és olyan varis hogy nem lehet beütni!

Harcosok 10-31-2006 17:30

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39732)
:):):):):) mit írjak ?:) újráztam, a legjobbakal is megesik :) de szólj ha te egy kitekizett szétszedett Fél-elffel végig tudsz menni L-en :) De amúgy az elf jó cserének bizonyult :) úgyhogy köszi hogy szétverted az orim :)

nincsmit:D
Ezt neked tanácsoltam,hogy egy félelfet könnyü szétszedni föleg egy tekiiroval:DNa akkor meg miért arra szavaztál,hogy nem fogadod meg?:DOtt is megfogadtad,hogy nem jó a félelf:PMsn-en akkor hiába irtam neked be kell bizonyítani sajna:P

laci 10-31-2006 17:30

Tisztázni kellene, miről is beszéltek: meg akarjátok győzni egymást valamiről vagy csak rázzátok a rongyot? Amúgy nagyon szórakoztató :p

Dragi 10-31-2006 17:31

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39735)
Még most jön az ujrázás:)
Egy tekiro orival sikerült ujrázásra kényszeríteni valakit:Dnem akarok mutogatni de ugy emléxem valami nagyszájú D betüs volt:)

mutogass nyugodtan ujjal nem nagyon zargat :) De ki volt tiltva az orim de mindegy nem lényeg mondom én nem bánnom hogy anno szétszedted az orim mondom hogy az elf jó cserének bizonyult :)

Harcosok 10-31-2006 17:32

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39736)
hehe szted ha mondtad volna hogy 3 napos akkor mentem volna beütni ? annyit mondtál van egy orid angol V-be és olyan varis hogy nem lehet beütni!

Az elöbb irtad,hogy 5 napos ori volt:)Akkor meg csak tudtad:)
Én a sorszámrol leolvasom kb hány napos/hetes lehet:)

Dragi 10-31-2006 17:32

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39737)
nincsmit:D
Ezt neked tanácsoltam,hogy egy félelfet könnyü szétszedni föleg egy tekiiroval:DNa akkor meg miért arra szavaztál,hogy nem fogadod meg?:DOtt is megfogadtad,hogy nem jó a félelf:PMsn-en akkor hiába irtam neked be kell bizonyítani sajna:P

egyáltalán nem tanácsoltál ilyet :) és a Fél-elfet nem lehet könnyen szétszedni ha esetleg épp nem a 72 körös büntetését tölti :)

Dragi 10-31-2006 17:32

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39740)
Az elöbb irtad,hogy 5 napos ori volt:)Akkor meg csak tudtad:)
Én a sorszámrol leolvasom kb hány napos/hetes lehet:)

miután te utánna megírtad hogy 5 napos volt meg msn-en azt szajkóztad tudod nem vagyok hülye amit mondanak általában megjegyzem :)

All times are GMT +1. The time now is 08:52.