![]() |
Quote:
Ha a 100% esetleg sok is, szerintem nagyon rossz megoldás nulláról indítani. Szerintem már így is bőven előnyben vannak az eddigi iszonyat olcsó felfedezéssel. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
a 100% szerintem is túl sok, viszont én támogatam, hogy a már felfedezettek kapjanak maluszt..
de szerintem bőven elég lenne az 500k felettieket "büntetni" de mivel szerintem ez alapvetően 30-40 orinál többet nem érint, és gyakorlatilag mindenki pontosan tudja az összes oriról, hogy felfedezve vagy ütve ment fel, nem hiszem, hogy gondot jelentene a top orik (SZK-k is) , felfedezési arányának igazságos belövése. esetleg mehetne első körben önbevallás alapján is.. max ha valaki nagyot füllent, akkor a többiek úgyis kiabálnak ;) |
Quote:
|
Én továbbra is amellett vagyok, hogy mindenki tiszta lappal induljon (0% fedezési arány).. nem ezen fog múlni szerintem, hogy utoléri valaki topot vagy sem..
|
Quote:
|
Quote:
|
Elsősorban nem a fedezésen fog múlni, ki tudja utolérni a topot és ki nem. A nagy háborúk eddig se azon múltak.
De azoknak, akik már úton vannak felfelé és sok időt töltöttek az A-ban, túl nagy nehezítés ez. A legjobb az lenne, ha mindenki tiszta lappal indulhatna. Ha nem lehet, akkor próbáljunk valami igazságosabb megoldást találni, mert a mostani túl szélsőséges. |
All times are GMT +1. The time now is 11:39. |