Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Felfedezés javaslat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=852)

Ati 11-12-2006 21:37

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 42668)
Meg mindig meggyozheto vagy?

Én szinte mindig az vagyok, bár most nem értek egyet azzal, hogy a már 10k hekit felfedezett országok ilyen nagy előnyt kapjanak a kis országokkal szemben. Nemcsak nagy országok vannak az A-ban, azokra is gondolni kell, akik be szeretnék érni a nagy országokat.

Ha a 100% esetleg sok is, szerintem nagyon rossz megoldás nulláról indítani. Szerintem már így is bőven előnyben vannak az eddigi iszonyat olcsó felfedezéssel.

Deni 11-12-2006 21:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 42671)
Én szinte mindig az vagyok, bár most nem értek egyet azzal, hogy a már 10k hekit felfedezett országok ilyen nagy előnyt kapjanak a kis országokkal szemben. Nemcsak nagy országok vannak az A-ban, azokra is gondolni kell, akik be szeretnék érni a nagy országokat.

Ha a 100% esetleg sok is, szerintem nagyon rossz megoldás nulláról indítani. Szerintem már így is bőven előnyben vannak az eddigi iszonyat olcsó felfedezéssel.

de nem mindenki fedezett.. tehát azok érzik úgy, hogy nem korrekt akik rendesen járatták a seregüket országról országra.. és valljuk be, azokkal tényleg unfair ez a fedezési arány meghatározás, terület nagyság alapján.

monro 11-12-2006 21:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 42671)

Anno ez fordítva volt.Mi még 5600 kattincsért fedeztünk fel 1 hekit aztán 1 nap múlva az ujak már 225-ért. Ott meg ők voltak iszonyat nagy előnyben. Ahhoz képest a mostani "előny" elenyészőnek mondható, főleg ha oda is figyel a most fellépő az uj szabályokra.

Ati 11-12-2006 21:52

Quote:

Originally Posted by monro (Post 42677)
Anno ez fordítva volt.Mi még 5600 kattincsért fedeztünk fel 1 hekit aztán 1 nap múlva az ujak már 225-ért. Ott meg ők voltak iszonyat nagy előnyben. Ahhoz képest a mostani "előny" elenyészőnek mondható, főleg ha oda is figyel a most fellépő az uj szabályokra.

Anno a módosítással a top beérhetővé vált, most a top poziviója erősítve lenne. Félsiker, mert nehezebben tudnak továbbmenni, de csak fél, mert tovább tudnak, és gyorsabb ütemben, mint az őket beérni próbálók.

wand 11-12-2006 21:53

a 100% szerintem is túl sok, viszont én támogatam, hogy a már felfedezettek kapjanak maluszt..

de szerintem bőven elég lenne az 500k felettieket "büntetni"
de mivel szerintem ez alapvetően 30-40 orinál többet nem érint, és gyakorlatilag mindenki pontosan tudja az összes oriról, hogy felfedezve vagy ütve ment fel, nem hiszem, hogy gondot jelentene a top orik (SZK-k is) , felfedezési arányának igazságos belövése.

esetleg mehetne első körben önbevallás alapján is.. max ha valaki nagyot füllent, akkor a többiek úgyis kiabálnak ;)

Remedy 11-12-2006 21:57

Quote:

Originally Posted by wand (Post 42681)
a 100% szerintem is túl sok, viszont én támogatam, hogy a már felfedezettek kapjanak maluszt..

de szerintem bőven elég lenne az 500k felettieket "büntetni"
de mivel szerintem ez alapvetően 30-40 orinál többet nem érint, és gyakorlatilag mindenki pontosan tudja az összes oriról, hogy felfedezve vagy ütve ment fel, nem hiszem, hogy gondot jelentene a top orik (SZK-k is) , felfedezési arányának igazságos belövése.

esetleg mehetne első körben önbevallás alapján is.. max ha valaki nagyot füllent, akkor a többiek úgyis kiabálnak ;)

Jah.... Ez egy erdekes megkozelites.... :)

Deni 11-12-2006 22:06

Én továbbra is amellett vagyok, hogy mindenki tiszta lappal induljon (0% fedezési arány).. nem ezen fog múlni szerintem, hogy utoléri valaki topot vagy sem..

Ati 11-12-2006 22:10

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 42683)
Én továbbra is amellett vagyok, hogy mindenki tiszta lappal induljon (0% fedezési arány).. nem ezen fog múlni szerintem, hogy utoléri valaki topot vagy sem..

Ezt a verziót semmiképp nem támogatom, akkor teljesen felesleges volt a képletbe beletenni az arányt, ha pont a mostani topot erősíti...

Deni 11-12-2006 22:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 42684)
Ezt a verziót semmiképp nem támogatom, akkor teljesen felesleges volt a képletbe beletenni az arányt, ha pont a mostani topot erősíti...

Akkor találni kell egy olyan megoldást, ami reálisabb, mint az hogy ha már 400k ponton vagy akkor biztos a felét már fedezted..

Myth 11-12-2006 22:12

Elsősorban nem a fedezésen fog múlni, ki tudja utolérni a topot és ki nem. A nagy háborúk eddig se azon múltak.

De azoknak, akik már úton vannak felfelé és sok időt töltöttek az A-ban, túl nagy nehezítés ez.

A legjobb az lenne, ha mindenki tiszta lappal indulhatna. Ha nem lehet, akkor próbáljunk valami igazságosabb megoldást találni, mert a mostani túl szélsőséges.

All times are GMT +1. The time now is 11:39.