![]() |
Quote:
|
Quote:
Az egészet ha megtörtént ha nem nem kéne ugy beállítani, mintha azok tették volna akik éppen jobban állnak mint nektek ez kellemes. Gusztustalan dolog a betörés is DE AZ IS ahogy itt előadojátok, hogy biztosan a Szkarabeuszosok voltak! Ocsmány a betörő is és az is aki az egészet arra használja fel, hogy magyarázza vele a fiaskóit... Bár hál istennek az sem mostanában volt így nehéz összefüggésbe hozni vele. Csak az bosszant, hogy mégis megpróbáljátok! Egyébként ha én csinálom biztosan elküldöm a seregeiteket 500körre támadni aztán beverlek és felléptetem Flangánt a gyorscsopiba leszabizva. Erről ennyit... |
Quote:
Neked is szól az előzőpár sorom... |
már bocs de senki nem mondta, hogy a szkarabeuszosok voltak.. vagyis most előx te vetetedd fel.. :D
ha megtörtént ha nem? több milliós sereg eltünését nehéz úgy kezelni, hogy "ha megtörtént.." elküldöd a sereget 500 körre? ugyan azt látjuk és ha utána még be is versz egyértelmű te voltál.. asszem ezt senki nem merné megkockáztatni.. viszont az infó talán értékesebb is mint a seregek elküldése, nem beszélve arról, hogy minek küldenéd el a seregket ha el is tudod végleg tüntetni?:) meindezekkel együt mi nem mondtuk, hogy ti voltatok. de az is biztos, hogy olyan volt akinek érdkében állt a dolog. ti ezek közül az egyik vagytok, és a szakrabeuszt egyedül te emlegetted itt. :D |
monro: aki itt felháborodhat azok mi vagyunk... és egy árva szóval nem említettük h Ti voltatok... azért érdekes h Neked ez jött le. Miért? Ezek után ez már elgondolkodtató. Miben vagyok biztos? Abban h vki feltörte az orikat. Ez nem feltevés, hanem tény, nem csak abból tudjuk h itt-ott eltűnt ez meg az, és megváltozott ez meg az...
Wandnak meg tökéletesen igaza van abban, h akárki is csinálta, nagyon jól csinálta, nem volt feltűnő, hatásos volt, és nem lehet biztosan tudni azt sem h ki volt... |
Azt elismerem h kínos helyzetben vagytok... Akárki is csinálta, igazán kellemetlen helyzetbe hozott Titeket is.
|
Quote:
Wand, igen, voltam már a fórumon azért, mert klánban nekünk jöttetek, miközben 2 ori is mnt-s volt a klánommal, sőt az egyikük volt klántagom volt, miközben pont ez a kettő ország volt 2 körre minden klántagomtól (míg klánban csiki-csuki volt a támadásotok) és igen, felháborodtam rajta, hogy még annyira sem voltatok képesek, hogy az mnt-t bontsátok legalább.... és igen, tényleg úgy tűnik más az elképzelésünk a pofátlanságról. |
Quote:
Nem hülye senki, nem kell megnevezni senkit... Elég az ha TE és WAND azt mondod, hogy BIZTOS VAGYOK BENNE, meg hogy TUDOM. Elmehettek mindketten a jó búsba!!! Tudod én meg abban nem vagyok biztos, hogy egyáltalán volt e feltörés. Mi a lószar történt? Elment 500K egység? Nabummm nálunk is ment már el ennek a többszöröse pontosan olyan módon mint nálatok, mégse pattogtunk, hogy biztosan feltörtek bennünket! Abból amit Wand mesélt telefonon ezelött egy hete sokmindenben kilóg a lóláb. Mondjuk ezt nem itt vezetném le. Jó lenne ha a bölcsességeteket, hogy ti aztán bizton tudjátokmi történt nem arra használnátok fel, hogy bemocskoltok bárkit is. Mindenki tudja kikkel harcoltok Én magam is leírtam feljebb, hogy szar a szitu, mert kizárólag nekünk lenne rövidtávú érdekünk. Ugyhogy NE TE LEGYÉL FELHÁBORODVA amikor ráutaló magatartással vád nélkül közöltétek tegnap, hogy az volt akinek az érdeke! Ehhez nem kell kimondani semmit. Ettől még paraszt dolog, főleg ugy hogy tudjátok, hogy hazugság! |
Quote:
|
Quote:
Tudodo miért zavar, mert elvileg ugyanazok a szabályok itt is, mint a rendes fórumon, ott pedig egy ilyenért símán repül egy "átlag" játékos. Ha pedig itt is azok a szabályok, akkor ezeket be kéne tartani itt is... "Ha bármi problémád merülne fel a játékkal, akkor a support@hodito.hu címre írj, NE a fórumra!" "Üzeneted semmilyen módon ne sértse a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjét, és a hatályban lévõ jogszabályokat (rágalmazás, pánikkeltés, stb.). " Ha bizonyítékok nélkül vádolsz csak úgy akár egy embert, akár egy egész csoportot (1/a), akkor az mindkettőt megsérti. |
All times are GMT +1. The time now is 17:03. |