Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Pool 10-29-2010 22:14

Magyarországon az autóipar új eldorádót fedezett fel magának, legalább is erre utalnak a bejelentett beruházások - írta szerdán a Die Presse című osztrák lap.

Autógyártó konszernek és beszállító cégek euró milliárdokat fektetnek be az országban - mutatott rá a napilap. Felidézte: az Opel szeptember végén bejelentette, hogy félmilliárd eurós beruházással bővíti szentgotthárdi gyárát, majd három nappal később az Audi közölte, hogy 900 millió euróért fejleszti győri telephelyét.

A győri ezernyolcszáz, a szentgotthárdi fejlesztés ezer munkahelyet teremt, Budapest emiatt mélyen a zsebébe nyúl támogatásokért, a gazdasági sajtóban a befektetési összeg akár öt százalékáig terjedő támogatásról jelentek meg találgatások - állt a cikkben. De a kormány azt reméli, hogy az állami szubvenció néhány év alatt megtérül nagyobb adóbevételek és a vásárlóerő javulása révén. Magyarország tudatosan választotta ki az egyik leginkább támogatásra érdemes ágazatként az autógyártást. A cél az országot "a régió legjövedelmezőbb és legversenyképesebb befektetési helyévé tenni" - idézte az osztrák lap Orbán Viktor miniszterelnököt.

2009-ben Magyarország az összeszerelt gépjárművek számát (180.500) tekintve még messze elmaradt például Csehország (967.760) vagy Szlovákia (461.340) mögött, ez azonban hamarosan megváltozhat - mutatott rá a lap a Mercedes, az Audi és a Suzuki termelési terveit említve.

Jó is lenne, ha majd annyiba kerülne egy Audi, mint egy Suzuki

Pool 10-29-2010 22:15

Az eddigi összeg ötszörösére növelné a helyszíni bírság kiszabható összegét három fideszes képviselő, akik pénteken nyújtottak be törvényjavaslatot a változtatásról. A javaslat szerint jövő januártól a rendőr már 100 ezer forintra is bírságolhat, és a büntetésre részletfizetést sem lehet majd kérni.

Kósa Lajos, Tarlós István és Kovács Zoltán fideszes országgyűlési képviselők indítványukban azt javasolják..........

Észtalicskák....
Ezek úgy nyújtják befelé a javaslatokat, mint én néha a eEgbeszéléseknél
Csak ott nem kukáznak...

A no részlettel mit is akarnak????

csákány 10-29-2010 22:38

Persze nekik meg mentelmi joguk van és úgy száguldoznak:mad:

J.Ati 10-29-2010 22:40

Politika a politika témába Pool :p

Egyébként narancsos az ország...

Pool 10-29-2010 22:40

Quote:

Originally Posted by csákány (Post 269309)
Persze nekik meg mentelmi joguk van és úgy száguldoznak:mad:

Ez nem csak a gyorshajtásról szól...
Hanem majd megállít a rendőr, ha régebbi az elsősegélydoboz vagy nincs mellényed, akkor majd nem 3.000, hanem 15.000
fasza, mi?

csákány 10-29-2010 22:41

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 269310)

offolja az off témát :D

csákány 10-29-2010 22:42

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 269311)
Ez nem csak a gyorshajtásról szól...
Hanem majd megállít a rendőr, ha régebbi az elsősegélydoboz vagy nincs mellényed, akkor majd nem 3.000, hanem 15.000
fasza, mi?

Én csak arra mondtam ,h nekik nem kell fizetni büntetést és ugyanúgy szabálytalankodnak. sőt...

J.Ati 10-29-2010 22:42

Quote:

Originally Posted by csákány (Post 269312)
offolja az off témát :D

ő baja, majd megtanul repülni :D

Pool 10-29-2010 22:42

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 269310)

Egyébként narancsos az ország...

Ez nem teljesen politika, hanem közéleti téma
sztem
De Te honnan is tudnád, nincs is jogsid :D

Nem szidok pártot, nem szidok senkit, nem politizálok, csak leírtam ezt
mintha azt írtam volna, hogy emelik a áram árát...

J.Ati 10-29-2010 22:43

Quote:

Originally Posted by csákány (Post 269313)
Én csak arra mondtam ,h nekik nem kell fizetni büntetést és ugyanúgy szabálytalankodnak. sőt...

Ez mindig így volt, és így is lesz továbbra is :)

All times are GMT +1. The time now is 19:22.