![]() |
Quote:
például, ha Pool egyszer a változtatás után úgy dönt, hogy ő lefordul, akkor nem kap plusz személyiséget, mert ugye A-ból fordult. vagy úgy lenne, hogy ha top 30%ból fordulok, akkor megkapom mindenféleképpen? nem túl bonyolult ez? legyen fix hektár, ami a személyiségek számával nő, de maximum a top30%. könnyítésről lenne szó elvileg. |
Hali
Ha választani kell a fentiekből akkor inkább a fix hektáros tophatárra szavazok. De azt hiszem ha a B-ből forduláson nem változtatunk nem fog eltünni az elfmocsár a mostani top körül. Jó lenne tudni hogy a most top körül fedezgetők körül hánynak van orija B-ben? Mert ahánynak van, kb annyi fog szk-ra menni ha fordult a B-s orival. A kétszer körbemenős lehetőséget én nem tartom jónak. Vagyis én soha sem választanám. |
Quote:
Ha könnyítve, akkor viszont nem, csak akkor, ha 2* mentél le 5-ösre könnyítve... |
Csabi: én úgy értettem, amit Ati írt, hogy az eddigi fordulási feltételek nem változnak, ha teljesítetted az eddigi feltételeket, kapsz plusz személyiséget természetesen.
Lenne azonban e mellett egy másik lehetőség, a könnyített lefordulás, amikor kevesebb feltételt kellene teljesíteni, de nem járna plusz szem azonnal mellé, csak másodszorra. Artúr: hát épp ez lenne a lényeg, hogy választhatna mindenki. Te például sosem választanád ezt, nem gond, csinálod, ahogy eddig. Én meg habozás nélkül ezt választanám. |
Azért nem jó, hogy 2* fordulsz akkor kapsz személyiséget mert, az ezzel eltöltött idő alatt is befedezhetem magam a top 30-ba és onnan kezdve már vigan forgathatom az orikat.
És csak 1* kell a top 30-al elérni míg a másik esetben mindig 2* fordulni. :D |
Semmi gond, akkor te ezt csinálod. Épp az lenne a lényeg, hogy nem kötelező kétszer körbemenni, csak lenne ilyen lehetősség is. Mindenki azt választja, ami szimpatikus.
|
Most ugye viccelsz ezzel?
Szerinted ki választaná azt, hogy 10000 kör után kapjon 1 személyiséget? Hát ennyi idő alatt még egy nem aktív oti is eljut az A-ban a top-ba. |
Quote:
|
Quote:
Valahogy értelmesebbnek érzem, ha kb ugyanannyi idő alatt -úgy, hogy közben játszom- végigmegyek kétszer a szinteken, mintha A-ban tamagocsizom. |
Quote:
Főleg annak aki játszani szeretne. |
All times are GMT +1. The time now is 11:57. |