Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1/A-ból való fordulás könnyítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4200)

csabi 07-22-2010 06:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 258617)
Éspedig azért nem, mert...

...ha egyszer lefordulok A-ból, akkor kapjam meg a személyiségemet, ha teljesítettem a feltételeket.

például, ha Pool egyszer a változtatás után úgy dönt, hogy ő lefordul, akkor nem kap plusz személyiséget, mert ugye A-ból fordult.

vagy úgy lenne, hogy ha top 30%ból fordulok, akkor megkapom mindenféleképpen? nem túl bonyolult ez?

legyen fix hektár, ami a személyiségek számával nő, de maximum a top30%. könnyítésről lenne szó elvileg.

Artúr 07-22-2010 07:47

Hali

Ha választani kell a fentiekből akkor inkább a fix hektáros tophatárra szavazok. De azt hiszem ha a B-ből forduláson nem változtatunk nem fog eltünni az elfmocsár a mostani top körül. Jó lenne tudni hogy a most top körül fedezgetők körül hánynak van orija B-ben? Mert ahánynak van, kb annyi fog szk-ra menni ha fordult a B-s orival.

A kétszer körbemenős lehetőséget én nem tartom jónak. Vagyis én soha sem választanám.

Pool 07-22-2010 08:03

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 258630)
...ha egyszer lefordulok A-ból, akkor kapjam meg a személyiségemet, ha teljesítettem a feltételeket.

például, ha Pool egyszer a változtatás után úgy dönt, hogy ő lefordul, akkor nem kap plusz személyiséget, mert ugye A-ból fordult.

vagy úgy lenne, hogy ha top 30%ból fordulok, akkor megkapom mindenféleképpen? nem túl bonyolult ez?

legyen fix hektár, ami a személyiségek számával nő, de maximum a top30%. könnyítésről lenne szó elvileg.

Kapsz + szemet, ha úgy fordulsz le, ahogy most kellene
Ha könnyítve, akkor viszont nem, csak akkor, ha 2* mentél le 5-ösre könnyítve...

Takanohana 07-22-2010 08:04

Csabi: én úgy értettem, amit Ati írt, hogy az eddigi fordulási feltételek nem változnak, ha teljesítetted az eddigi feltételeket, kapsz plusz személyiséget természetesen.
Lenne azonban e mellett egy másik lehetőség, a könnyített lefordulás, amikor kevesebb feltételt kellene teljesíteni, de nem járna plusz szem azonnal mellé, csak másodszorra.

Artúr: hát épp ez lenne a lényeg, hogy választhatna mindenki. Te például sosem választanád ezt, nem gond, csinálod, ahogy eddig. Én meg habozás nélkül ezt választanám.

djibron 07-22-2010 08:18

Azért nem jó, hogy 2* fordulsz akkor kapsz személyiséget mert, az ezzel eltöltött idő alatt is befedezhetem magam a top 30-ba és onnan kezdve már vigan forgathatom az orikat.
És csak 1* kell a top 30-al elérni míg a másik esetben mindig 2* fordulni.
:D

Takanohana 07-22-2010 08:34

Semmi gond, akkor te ezt csinálod. Épp az lenne a lényeg, hogy nem kötelező kétszer körbemenni, csak lenne ilyen lehetősség is. Mindenki azt választja, ami szimpatikus.

djibron 07-22-2010 08:44

Most ugye viccelsz ezzel?
Szerinted ki választaná azt, hogy 10000 kör után kapjon 1 személyiséget?
Hát ennyi idő alatt még egy nem aktív oti is eljut az A-ban a top-ba.

Kubbi 07-22-2010 08:50

Quote:

Originally Posted by djibron (Post 258644)

lehet aki játszani szeretne?

Takanohana 07-22-2010 08:54

Quote:

Originally Posted by djibron (Post 258644)

Például én.

Valahogy értelmesebbnek érzem, ha kb ugyanannyi idő alatt -úgy, hogy közben játszom- végigmegyek kétszer a szinteken, mintha A-ban tamagocsizom.

djibron 07-22-2010 08:56

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 258645)
lehet aki játszani szeretne?

Aki játszani szeretne pont az nem fogja ezt választani. Mert sokadjára is elmondhatom nem lehetetlen az a-ba top-ba kerülni.
Főleg annak aki játszani szeretne.

All times are GMT +1. The time now is 11:57.