![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerinted a 3 milla egység belerepül az oriba?Olvass vissza légyszi kifejtettem elég hosszan néhány oldallal hamarabb,és hacsak egyszer is csináltál volna ilyet értenéd miről beszélek. |
Quote:
|
Amondó vagyok, hogy ha már csináljuk, akkor az teljes körű legyen. Egységeket se lehessen korlátlanul újrázni.
Nem tudom, lehet bennem van a hiba, de eddig egyetlen alkalommal írtam több, mint 1milla tekercset. Azt hiszem valami 1,2-1,4millát. BŐVEN elég volt a B-ből fordulásig, úgy, hogy nem voltam tf, de éheztetős, nem képeztem, mert W után már egységben tartottam. Nem tudom, hogy miért szükséges több 100millió tekercset felhalmozni... Ja, tudom, kell A-ra... Csak nem értem, hogy miért. Ha mondjuk ott ülnék egy klánban, ahol 200mrd-os tartalék van, mert felhozta valaki, és azzal felkerülnék mondjuk 2000kör alatt a top 10 ország közé, lehet hogy nem értékelném annyira, mint azt, hogy egy olyan klánt építettünk ki a srácokkal annak idején 4 rettentesen csóró országból, ami képes volt egyszer a top 2. klán lenni. Ha csak rövid időre is, és más klánok hanyatlása miatt, de akkor is elértem ott azzal azt, amire azt tudom mondani, hogy megérte hónapokat termelni az A-ban, és igen, a semmiből hoztuk fel. Jah, és a véleményem az, hogy a pénz akkor igazán értékes, ha nincs belőle kifogyhatatlannak látszó mennyiség. Lásd a pékek és a mi harcunkat. Végülis az én bakim miatt buktunk egy hatalmasat, de mi elköltöttünk ezalatt olyan 10mrd aranyat, míg a pékek szerintem 10x ennyit. |
Jelenleg az 1A problémájára egy teljes újraindítás lenne a megoldás,amikor is mindenki egyforma országot kap ugyan annyi pénzel,tekercsel,rúnával egységekkel mondjuk 2400 hekin.
Lenne csata dögivel senkinek nem lenne előnye illetve csak annyi amennyit ki tud harcolni magának... |
Quote:
|
Quote:
Most mondd meg, ha ilyen feltételekkel harcoltátok volna ki a topklán pozíciót, az ugyanannyira boldogított volna, mintha hátrányból indultok? Persze lehet, de kötve hiszem, sokkal nagyobb eredmény pozíciós hátrányból elérni ugyanazt. Éppen ezért ez szerintem irreális amit mondasz, és úgy gondolom, hogy ha mélyebben belegondolsz, te is így érzed. Persze lehet tévedek, mert nyilván nem tudom megmondani hogy érzed, de tippelni azért bátorkodom :cool: :) Nekem semmi közöm ahhoz, hogy a Big Gun topklán lett, mielőtt valaki azzal gyanúsítana meg, hogy felvettem a mellényt... Hm, de ez megint off, egyszercsak ki fog Ati tiltani a fenébe :D |
Bocs, visszatérve ide, sokat írtatok az este, majd du. elolvasom, de erre reagálnék:
Quote:
Az pedig csak a ráadás, hogy még mindig arról van szó, hogy mennyit lehet leújrázni, és nem arról, hogy mennyit lehet felvinni. Ha olyan nagyon kemény az a szövi, hogy ennyi pénz kell neki, akkor figyeljen is rá, meg saját magukra, hogy ne kelljen újrázniuk, és máris megoldva. Senki sem kötelez arra, hogy újrázz, márpedig, a javaslat csak arra szólt. :) |
Quote:
miért kéne lennie egy 99%ossan biztos helynek (piac) ahol sose érheti semmi a tartalékodat (ha nem akarod)? elvégre a piac nem raktár.. le van írva a súgóban is.. (azt hittem a stratégiai játék arrol szól ki tud jobban gondolkozni lehetőséget, helyzetet felismerni.. kihasználni..) bocsi de ezt nem tartom egy stabil, erős érvnek részedről..:( ((sőt ha annyi tekit írattam, hogy ezzel el tudjam úsztatni a piacot az már ezek szerint rendben van..)) |
All times are GMT +1. The time now is 06:18. |