Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Háborús tippek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=347)

Zoli 08-21-2008 16:21

a 4-es ponttal azért nem értek egyet, mert 4 emberre raksz minimum egyfajta varit, az neked 4-szeres készi, ők meg egyszeressel leveszuik, hamarabb elfáradsz, ezért nem jó...egy vcélpontot kell a porba döngölni, a többit nem piszkálni, és amikor az már moszdulni sem tud, akkor elővenni a következőt, ellenkező esetben lesz egy hadivari, aki gömbölni nem tud, mert nincs készije,és az ellen nem kapott semmit

Grabi 08-21-2008 16:47

én viszont az előttem szólokkal ellentétben nem gondolom, hogy nem kéne visszavágni. miből tanulsz ha nem abból, hogy jobb csapat ellen harcolsz? tök fura, de jó ellenfél ellen előbb veszed észre a hibáikból a te szövid hibáit, mint ha gyengébb szövi ellen harcolsz.
sőt gyengébb szövi ellen nincs is élvezet a játékban, szerintem próbáljátok meg, maximum kikaptok. és akkor? nem kell szomorkodni, szervezz jobb csapatot, fejlődj, játsz sokat és szórakozz.

sok szerencsét :)

csabi 08-21-2008 17:09

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 187716)
én viszont az előttem szólokkal ellentétben nem gondolom, hogy nem kéne visszavágni. miből tanulsz ha nem abból, hogy jobb csapat ellen harcolsz? tök fura, de jó ellenfél ellen előbb veszed észre a hibáikból a te szövid hibáit, mint ha gyengébb szövi ellen harcolsz.
sőt gyengébb szövi ellen nincs is élvezet a játékban, szerintem próbáljátok meg, maximum kikaptok. és akkor? nem kell szomorkodni, szervezz jobb csapatot, fejlődj, játsz sokat és szórakozz.
sok szerencsét :)

a kiemelt rész akár még szlogen is lehetne.. :)

komisz86 08-21-2008 17:49

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 187711)
a 4-es ponttal azért nem értek egyet, mert 4 emberre raksz minimum egyfajta varit, az neked 4-szeres készi, ők meg egyszeressel leveszuik, hamarabb elfáradsz, ezért nem jó...egy vcélpontot kell a porba döngölni, a többit nem piszkálni, és amikor az már moszdulni sem tud, akkor elővenni a következőt, ellenkező esetben lesz egy hadivari, aki gömbölni nem tud, mert nincs készije,és az ellen nem kapott semmit

Azért ez erősen hekifüggő... Nem kell olyan magasan lenni, ahhoz hogy egy ork hadival szinte képtelenség legyen leszedni egy hosszabb ártót (és a gnóm is zabálja a készülit). Bár így még egyszer átgondolva a szárazság tényleg rossz ötlet. Ha van tanyájuk, úgy is azokat bontanák el először.

Stan 08-22-2008 13:51

koszi az eddigi tancsokat :)
egyebkent 350 heki kornyeken tortent ez
ott ha jol tudom meg nincs gyujtogatas bar lehet hogy most hulyeseget mondtam :confused:

vityu 08-22-2008 14:16

Quote:

Originally Posted by Stan (Post 187865)
ott ha jol tudom meg nincs gyujtogatas bar lehet hogy most hulyeseget mondtam :confused:

hát lehet... gyújtogatás a játék minden részén van! :) Sőt, mint minden tolvajakció, ilyen kis hektáron, ez is elég szép eredményeket tud okozni, mert pontban közel vagytok egymáshoz.
Én is csak azt tudom mondani, amit a többike, óvatosan. De én azt mondom, hogy harcra fel, és a végén ne csüggedjetek, könnyebben meg lesz a tapasztalat. Ha nagyon nem sikerül, mit veszíthettek? Ez csak egy játék.
Viszont ajánlom, hogy olvassátok el a stratégiai kézikönyv háborúval, tolvajlással és varázslással foglalkozó részét! Biztosan találtok benne használható részt, mert külön tippek is vannak a használatokra! Hogy milyen hadi akció mellé milyen varázslatokat érdemes az ellen fejére olvasni, stb.
Jó olvasást, és sikeres harcokat!

Steve 08-22-2008 14:36

Ez a hüpike ez olyan meghatóakat tud írni ;;;;;((((((

;)

All times are GMT +1. The time now is 13:04.