![]() |
a 4-es ponttal azért nem értek egyet, mert 4 emberre raksz minimum egyfajta varit, az neked 4-szeres készi, ők meg egyszeressel leveszuik, hamarabb elfáradsz, ezért nem jó...egy vcélpontot kell a porba döngölni, a többit nem piszkálni, és amikor az már moszdulni sem tud, akkor elővenni a következőt, ellenkező esetben lesz egy hadivari, aki gömbölni nem tud, mert nincs készije,és az ellen nem kapott semmit
|
én viszont az előttem szólokkal ellentétben nem gondolom, hogy nem kéne visszavágni. miből tanulsz ha nem abból, hogy jobb csapat ellen harcolsz? tök fura, de jó ellenfél ellen előbb veszed észre a hibáikból a te szövid hibáit, mint ha gyengébb szövi ellen harcolsz.
sőt gyengébb szövi ellen nincs is élvezet a játékban, szerintem próbáljátok meg, maximum kikaptok. és akkor? nem kell szomorkodni, szervezz jobb csapatot, fejlődj, játsz sokat és szórakozz. sok szerencsét :) |
Quote:
|
Quote:
|
koszi az eddigi tancsokat :)
egyebkent 350 heki kornyeken tortent ez ott ha jol tudom meg nincs gyujtogatas bar lehet hogy most hulyeseget mondtam :confused: |
Quote:
Én is csak azt tudom mondani, amit a többike, óvatosan. De én azt mondom, hogy harcra fel, és a végén ne csüggedjetek, könnyebben meg lesz a tapasztalat. Ha nagyon nem sikerül, mit veszíthettek? Ez csak egy játék. Viszont ajánlom, hogy olvassátok el a stratégiai kézikönyv háborúval, tolvajlással és varázslással foglalkozó részét! Biztosan találtok benne használható részt, mert külön tippek is vannak a használatokra! Hogy milyen hadi akció mellé milyen varázslatokat érdemes az ellen fejére olvasni, stb. Jó olvasást, és sikeres harcokat! |
Ez a hüpike ez olyan meghatóakat tud írni ;;;;;((((((
;) |
All times are GMT +1. The time now is 13:04. |