![]() |
Quote:
És 200 hekin ahol hemzsegnek a 3 nap után otthagyott orik meg a tekiíró gnómok meg óriások, ott aztán tényleg számít, hogy ki milyen erős... Az meg hogy csak megdobjuk a hullát 40% powerrel az édeskevés mert még mindig teljesen üres marad az orija ha kitámad. |
A 40% alsóhangon van, volt már ötlet 50% hadibónuszról és 50% lakáshelyzeti bónuszról egyszerre.
De a jelenlegi rendszer is ugyanigy működik, hogy 5-ös szinten nincs hadibónusza a hullának, a 2-es szinten pedig már 30%, tehát gondolom már mikor ez a bónusz ki lett találva, akkor sem akarták az 5-ös szinten a mostaninál erősebbé tenni a hullát. |
Quote:
|
Mégpedig az nem jó, hogy hármas és kettes szinten játszhatatlan :p
|
Quote:
|
Quote:
Ati statisztikái az élőhalottakról: 5. szint: 13% 4. szint: 11% 3. szint: 6% 2. szint: 2% Szerintem ez mutatja, hogy feljebb válik igazán játszhatatlanná. |
Quote:
Mellesleg ez a statsztika egyáltalán nem friss. |
Quote:
A következtetés, amit le lehet vonni, az pedig annyi, hogy feljebb egyre többen tudnak játszani, jobb döntéseket hoznak. |
Kereken másfél hónapos (2009-04-15, 15:35), nagyot csak nem változott azóta a világ.
Félni nem félek, nemigazán emlékszem mikor ütött be hulla utoljára (ja de igen, mikor hulla voltam :)) De bemásoltam ide százalékosan a tényeket: Az élőhalott játszható a 4-es és az 5-ös szinten, hiszen játszanak is vele, de pl. a kettes szinten egyáltalán nem. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:02. |