Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

vityu 03-11-2009 17:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 205265)
Akkor másfél, de valami olyan, amit abszolút nem tudtam hova tenni időbelileg. (Nem is néztem meg pont emiatt.)

Na igen, ilyen volt, azért érdemes megnézni, sőt nem is fontos sorrendbe haladni. Csak néhány dolog köti őket össze. Én spec először a 2-t láttam.

Pepa 03-11-2009 18:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 205265)
Akkor másfél, de valami olyan, amit abszolút nem tudtam hova tenni időbelileg. (Nem is néztem meg pont emiatt.)

Az X-men 1.5 gondolsz. Az nem külön rész, hanem az első rész rengeteg extrával.

Ati 03-11-2009 19:14

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 205289)
Az X-men 1.5 gondolsz. Az nem külön rész, hanem az első rész rengeteg extrával.

Akkor ha láttam az első részt (bár már semmire nem emlékszem belőle, olyan rég volt... :)), akkor az kihagyható, mert történetileg ugyanaz? Vagy első helyett érdemes megnézni?

Pepa 03-11-2009 19:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 205291)
Akkor ha láttam az első részt (bár már semmire nem emlékszem belőle, olyan rég volt... :)), akkor az kihagyható, mert történetileg ugyanaz? Vagy első helyett érdemes megnézni?

Ugyanaz, ezért külön nem érdemes.

Tsobi 03-17-2009 07:25

Dragon Ball - Evolution

A sokak által régen várt DB film. Nem volt rossz,de sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni,ha egy neves filmstúdió vette volna szárnyai alá.Az animére utaló poénok azért megtalálhatók benne,ha figyel az ember.. egyébként elég semmitmondó a történet.. mondjuk lehet nem félig japánul,félig angolul kellett volna végignézni :) Az külön csalódás,hogy mindössze egy órásra sikeredett.
Egyszer nézhető :)

Grabi 03-17-2009 10:48

én szívesen nézném, de ezek a kalóz és/vagy moziból felvett videók nagyon rossz minőségűek. gyűrűk urára is vártam a dvd minőségig most is tartani fogom szokásomat :)

vityu 03-17-2009 11:30

Quote:

Originally Posted by Grabi (Post 205647)
én szívesen nézném, de ezek a kalóz és/vagy moziból felvett videók nagyon rossz minőségűek. gyűrűk urára is vártam a dvd minőségig most is tartani fogom szokásomat :)

Amikor várok valamire, inkább elmegyek moziba, és megnézem, bár tényleg ritka az, amikor én nagyon várok valamit. Legutóbb talán pont a gyűrűk ura volt az! :)

Pepa 03-17-2009 15:05

Harry Potter: A félvér herceg.

Halott róla valaki valamit. Tavaly novemberre ígérték, láttam is egy angol trailer, de azóta semmi.

Tsobi 03-17-2009 18:32

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 205663)
Harry Potter: A félvér herceg.

Halott róla valaki valamit. Tavaly novemberre ígérték, láttam is egy angol trailer, de azóta semmi.

Elvileg itthon a mozikban márc vége,ápr eleje jelenik meg. Kiváncsi vagyok.. :)

Kutyuleee 03-17-2009 19:08

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 205676)
Elvileg itthon a mozikban márc vége,ápr eleje jelenik meg. Kiváncsi vagyok.. :)

messze még az a július... az a legujabb dátum:) pont tegnap olvastam. az 1000 szerencsés(szerencsétlen) néző, egyértelmüen leszarozta... csomo fontos részletet kihagytak állitólag, és túl nagy hangsúlyt fektettek a tini szerelmekre... még a fiatal nézők és lenyálasozták, és csalódtak benne. úgyhogy vszinüleg megy vissza a vágóba, jelenetek újraforgatására... (J.K.Rowling és megnézi hamarosan a kész verziót elvileg)

All times are GMT +1. The time now is 10:18.