![]() |
Quote:
Mellesleg az ILYET csinálás ezekszerint az, hogy ha Tuvalu nem fedez fel, vagy nem olyan orira megy ki aki harmatgyenge az már neki JKSZ? Hozzátenném, hogy én nem is ismerem őt, amikor láttam mindig ütöttem vágtam mert épkézláb orija sosem volt a srácnak, viszont ez a büntetés ellentmond a 7 éves gyakorlatnak is. |
nem tudom, ha szintet akarnék lépni és csak arra várnék, hogy a piacon kiáruljak mindent és közben jön rám sereg.. hát én sem védeném ki, ha nem veszélyezteti a lépésemet.. mert anyagilag nem éri meg..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha kimegyek valakire és ő nem kivédi a támadásom, hanem visszajön rám 4 sereggel igegemben kitiltatom JKSZ-ért majd. :) mától reszkethet aki csak fölöttem van Aban :) |
Quote:
|
Quote:
(különben is miért csak Tuvalu legyen büntetve kedves Spanyol??) Soha nem volt épkézláb orija? Erről van szó!! És most hirtelen aki eddig sereget nem küldött ki most csak úgy vakon 5-öt is? Na neeeee!! 7 éves gyakorlat: eddig az volt hogy mindenki megúszott mindent és több k hekis orik termelnek az alsó csopikban!! Ébresztő emberek!!! |
Quote:
Skypon folyt a vita az érdekellentétről. Ez után történt a különválás. |
Quote:
Megtámadlak 100 lóval, mert azt gondolom, hogy úgyis visszajössz rám 4 sereggel, totál üresen hagyva az országot, és a 100 ló be fog érni? Minden eset egyedi ilyen szempontból, nem lehet általánosítani. A résztvevő országok miatt nem hozok elhamarkodott döntést, most még nem történt semmi, bár egyelőre nem sikerült meggyőzni arról, hogy ez az ütés szükségszerű és teljesen szabályos volt. Valószínüleg a résztvevők sajnálatos "veszte", hogy ismertebbek, mint más játékosok, és nagyobb figyelem irányul rájuk. |
All times are GMT +1. The time now is 12:42. |