![]() |
Quote:
Kuty, nem szalltal Te el mostanaban magadtol tulzottan? :) Vagy csak sok volt a pia? :) PS: Asszem a beirasomban sehol sem mondtam ki mit hasznalt, csak felmerult bennem... De ezt direkt igyekeztem ovatosan megfogalmazni emlekeim szerint... :) |
biztos velem van a baj, hogy szeretek mindenkinek beszólni:D ,de:
Quote:
Quote:
Na beszóljak még valakinek?? :D |
Quote:
|
Quote:
Szerintem... Nyilván hibázhatott benne, de a próbálkozás miatt sem szabadna így megítélni, amint te mondod. Szerintem nem a tutit akarta megmondani, nekem legalábbis nem úgy jött le. |
Quote:
(marmint hogy ertelmeset tudjunk rajtuk utni, mielott ebbe belekot vki...) :) Amugy en mar feleve szorgalmaztam legalabb, hogy menjunk, csak ez mindig suket fulekre talalt... :) De aztan a nagy arcuk egyre tobb bicskat kinyitogatott a zsebekben, igy vegre lett is vmi belole. A felepitesuk total nem jatszott szerepet ebben, ezt rosszul latod. (Nem eloszor, persze...) :) Most pedig a betonba koss bele, ott nem tevedhetsz :) |
Quote:
Quote:
Mondom én magam részéről csak annyit hiányolok, hogy a helyetekben már rég mentem volna.. de hát nem vagyunk egyformák ugye :D |
Quote:
|
olyan infó volt itt aminek nem kellett valna lennie :)
|
Quote:
|
Üdv Mindenkinek!
Gondolotam, hogy beírok már én is a fórumra (nemrég regeltem) Kettős dolog lesz amit írok! A Pékek védelmére írnám, hogy nemrég én is tagja voltam ennek a klánnak és semmiféle progit nem használt senki! Ettől függetlenül ezt a kidobálós strátégiát valamilyen szinten igazságtalannak érzem a támadó klánnal szemben! Nem magyarázom miért ha megnézitek most épp melyikben vagyok az egyértelmű választ ad majd |
All times are GMT +1. The time now is 01:26. |