![]() |
A kérdés költői volt, ennyire nem vagyok hülye... Én is tudom miért nem próbálták meg védeni és nem azért, mert tudok bármilyen infót is róluk. De azt hiszem ezt mindenki ki tudja következtetni.
Szóval tényleg költői volt...:D |
Quote:
|
pedig annak a topiknak valószínűleg a pékek a megihletői:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Mi csak úgy védekeztünk,ahogy a Gun támadott.
Kitette a tagokat,h ránk álljon ,mi kitettük a tagokat,h keveset vigyenek. Ennyi :) Kérdés,h a Gun mit tett volna a helyünkbe,ha nem támadásra van kihegyezve ,hanem termelésre?: :confused: |
a Gun egyáltalán nem volt támadásra hegyezve:)
szerintem a Gunnál soha nem fordulhat elő,hogy egy ilyen élezettségű klán elől menekülnie kelljen mint ami elől ti menekültetek;) |
Quote:
A Gun pedig sosem fog ilyen felepitessel letezni, mint Ti. Hozzatennem azt is, hogy ennel eletlenebb Gunt nem is lattam meg, ami klantamadott. :D Ennyit a hegyezesrol... :) |
Quote:
Én mindent látok! (na jó néha azt is ami nincs, de ilyenkor 2 dolog lehet: 1.az a jövő, 2. túl sokat ittam. De sajna ezt a két dolgot nem mindig tudom megkülömböztetni. :(( ) :D |
már mmegint a veszekedés:D hol marad a világbéke?:p
Big kiment, aztán támadott, aztán pékek filoztak majd kiszortak pár tagot Ennyi mi a turoért kell veszekedni?? Big beütött hozott egy kevesett és kész. Mostanába mindenki nagyott akar ütni??:confused: persze hogy a védekező nem akarja ezt. És amin mosolygok pár oldallal előrébb ha jol emlékszem Iron mondott valamit. Na ezt átette gyakorlatba. Legalább látjuk hogy komolyan mondta:D:p Amugy meg csalást kiabálni?? miért ha van oránként távol akkor biztos progival van?? valami más ütés nincs is?? Csak joszándékból irom |
All times are GMT +1. The time now is 08:20. |