![]() |
Quote:
|
csak azért irtam mert Remy GYANUSITGATOTT minket....
ilyenért anarch?:) senki nincs poénos kedvében ugyláccik.... |
Quote:
|
na jónapot!
csakhogy ne megint egyedül a Remy legyen a mumus!:D a pékek fel lettek méregetve szépen,majd őrült számolgatás kezdődött. a végeredmény az lett hogy egy teljesen kockázatmentes ütésre nyílt lehetőség amit ki is használtunk!kb 5% esély volt rá hogy nem veszitek észre a ráállást amit megpróbáltunk kiaknázni.azzal tisztában voltunk hogy ha észreveszitek a ráállást nem lesz harc csak menekülés:) remélem ezzel a támadással rávilágítottunk a klánotok felépítésének,és az egységmenedzsmentjének gyengeségeire(ami kb vicc kategória)! inkább köszönjétek meg szépen és ne a szátokat tépjétek itt feleslegesen!!! milyen dolog az hogy a TOP 2. klánra ráállva egy teljesen fika klánsereg elől a TOP 2. klán csak menekülni tud és a fórumon szájkaratézni?? ez szerintem az 1/A csopi szégyene,és a ti szégyenetek!! nem akartam különösebben hozzászólni a témához,de már kissé zavar a sok nagyarcú beirkálás meg viccelgetés. |
Quote:
De csak hogy te is tisztán láss. Én személy szerintent nem tudtam, hogy mikor lesz a támadás. Aznap 7:30-kor keltem, kávé - cigi és kimostam a csipát a szememböl. 7:50körül kerültem gép elé, láttam, hogy nem vagyok klántag, néztem az eseményeket, meg azt hogy mikor lettem kirakva a klánbol, láttam, hogy 8 után ott lesz a csata az eseményekben. Körváltásig egy ujabb kévá és cigi, majd látható lett az eseményekben. Mivel már nem ütközött a szabályokba a csata bemásololása a fórumra, gondoltam biztos kiváncsi mindenki arra, hogy a TOP 1 - 2 klán csatázik egymással. Ez volt a hatalmas rohanás. Bár továbbra is úgy gondolom, hogy ez nem tartozik a tárgyhoz, de leírtam, hogy te is boldog lehess. |
milyen dolog??ez egy játék:) szeritnem én nem arcoztam de mind1..csak arra akartam kilyukadni hogy a játék rég nem arról szól aminek kellene hogy szóljon...van egy ütés azt utána meg vezsekedés....:S
|
Quote:
|
Quote:
Plusz ha meg azt is elarulom, hogy ha full barakkal tamadnak vissza, akkor is pattantak volna, meg elgondolkodtatobb a dolog.... :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:56. |