Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

monro 11-12-2009 13:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 229045)
Idézet a játékszabályokból: "tilos minden olyan program használata, ami a játékkal bármilyen olyan okból érintkezik, ami nem a játék oldalainak megtekintését szolgálja: onnan információt gyűjt, vagy annak parancsokat ad stb."

Na ezt nem is gondoltam :( Tényleg nem szabad? Vajon miért? :D

-Hunter- 11-12-2009 13:45

csak azért irtam mert Remy GYANUSITGATOTT minket....
ilyenért anarch?:) senki nincs poénos kedvében ugyláccik....

Ati 11-12-2009 13:47

Quote:

Originally Posted by -Hunter- (Post 229050)
ilyenért anarch?:) senki nincs poénos kedvében ugyláccik....

A szabályok durva megszegéséért? Az anarch a legkevesebb, igen.

Killer 11-12-2009 13:53

na jónapot!
csakhogy ne megint egyedül a Remy legyen a mumus!:D
a pékek fel lettek méregetve szépen,majd őrült számolgatás kezdődött.
a végeredmény az lett hogy egy teljesen kockázatmentes ütésre nyílt lehetőség amit ki is használtunk!kb 5% esély volt rá hogy nem veszitek észre a ráállást amit megpróbáltunk kiaknázni.azzal tisztában voltunk hogy ha észreveszitek a ráállást nem lesz harc csak menekülés:)
remélem ezzel a támadással rávilágítottunk a klánotok felépítésének,és az egységmenedzsmentjének gyengeségeire(ami kb vicc kategória)!
inkább köszönjétek meg szépen és ne a szátokat tépjétek itt feleslegesen!!!
milyen dolog az hogy a TOP 2. klánra ráállva egy teljesen fika klánsereg elől a TOP 2. klán csak menekülni tud és a fórumon szájkaratézni??
ez szerintem az 1/A csopi szégyene,és a ti szégyenetek!!
nem akartam különösebben hozzászólni a témához,de már kissé zavar a sok nagyarcú beirkálás meg viccelgetés.

Gyula 11-12-2009 14:00

Quote:

Originally Posted by Ga'briii (Post 229037)
végülis télleg nem rohantatok :)) 5ös csapódásnál, 8kor már van komment, ennél hamarabb már csak a szabályok miatt nem lehetett :P

Ez most hogy is kapcsolódik ebbe a beszélgetésbe?

De csak hogy te is tisztán láss. Én személy szerintent nem tudtam, hogy mikor lesz a támadás. Aznap 7:30-kor keltem, kávé - cigi és kimostam a csipát a szememböl. 7:50körül kerültem gép elé, láttam, hogy nem vagyok klántag, néztem az eseményeket, meg azt hogy mikor lettem kirakva a klánbol, láttam, hogy 8 után ott lesz a csata az eseményekben. Körváltásig egy ujabb kévá és cigi, majd látható lett az eseményekben. Mivel már nem ütközött a szabályokba a csata bemásololása a fórumra, gondoltam biztos kiváncsi mindenki arra, hogy a TOP 1 - 2 klán csatázik egymással.

Ez volt a hatalmas rohanás. Bár továbbra is úgy gondolom, hogy ez nem tartozik a tárgyhoz, de leírtam, hogy te is boldog lehess.

-Hunter- 11-12-2009 14:05

milyen dolog??ez egy játék:) szeritnem én nem arcoztam de mind1..csak arra akartam kilyukadni hogy a játék rég nem arról szól aminek kellene hogy szóljon...van egy ütés azt utána meg vezsekedés....:S

Karvaly 11-12-2009 14:13

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 229052)
na jónapot!
csakhogy ne megint egyedül a Remy legyen a mumus!:D
a pékek fel lettek méregetve szépen,majd őrült számolgatás kezdődött.
a végeredmény az lett hogy egy teljesen kockázatmentes ütésre nyílt lehetőség amit ki is használtunk!kb 5% esély volt rá hogy nem veszitek észre a ráállást amit megpróbáltunk kiaknázni.azzal tisztában voltunk hogy ha észreveszitek a ráállást nem lesz harc csak menekülés:)
remélem ezzel a támadással rávilágítottunk a klánotok felépítésének,és az egységmenedzsmentjének gyengeségeire(ami kb vicc kategória)!
inkább köszönjétek meg szépen és ne a szátokat tépjétek itt feleslegesen!!!
milyen dolog az hogy a TOP 2. klánra ráállva egy teljesen fika klánsereg elől a TOP 2. klán csak menekülni tud és a fórumon szájkaratézni??
ez szerintem az 1/A csopi szégyene,és a ti szégyenetek!!
nem akartam különösebben hozzászólni a témához,de már kissé zavar a sok nagyarcú beirkálás meg viccelgetés.

Ha tényleg nem volt egy "hatalmas sereg", akkor valóban felmerül a kérdés, hogy miért nem tudták mondjuk védeni a Pékek a Gunt...

Remedy 11-12-2009 14:24

Quote:

Originally Posted by Karvaly (Post 229056)
Ha tényleg nem volt egy "hatalmas sereg", akkor valóban felmerül a kérdés, hogy miért nem tudták mondjuk védeni a Pékek a Gunt...

Jo kerdes! Ezen gondolkodj el akkor, szerintem magadtol is rajossz a valaszra. Valaszolni nyilvan nem valaszolhatok, mert az infokiadas lenne... :)

Plusz ha meg azt is elarulom, hogy ha full barakkal tamadnak vissza, akkor is pattantak volna, meg elgondolkodtatobb a dolog.... :)

vityu 11-12-2009 14:26

Quote:

Originally Posted by Karvaly (Post 229056)

Öööö... asszem nem látod a képet több üzenet összességében... Kezdve a kereskedő megváltoztatása topiktól az 1/A-ig. Olvasgass még, és kiderül! :)

Tsobi 11-12-2009 14:34

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 229058)
Öööö... asszem nem látod a képet több üzenet összességében... Kezdve a kereskedő megváltoztatása topiktól az 1/A-ig. Olvasgass még, és kiderül! :)

Nem hiszem,hogy a kereskedős (kresekedő :p) topic indítója látna 1/A topbéli éplistákat. :)

All times are GMT +1. The time now is 17:56.