![]() |
Quote:
A pekeknek egy bajuk van: arcbol kellene visszavenni, ez mar sokaknak feltunt. Mi is volt az eget rengeto marhasag? Irhatnal konkretumokat, mert igy semmitmondo az uzenetet, es meg beszelni sem lehet rola. Ha csak fikazni akarsz, masik topicban tedd. Ps: ne, megse irj konretumokat, es fikazni tenyleg menjetek mashova. |
Quote:
az nagy stephen king film :D |
Quote:
Tudjatok, mit, pekek: beszeljen ezentul a nagy szatok utan inkabb a tetteitek. Lassunk a klankidobalason, a nagy arcon, es a forumon valo fikazason kivul valami mast, szebbet is... Ahogy Che Guevara is mondta: Legszebb szavak a tettek! Hajra! Innentol en ezt a temat befejeztem, mert parttalan. :) |
igen bevertetek csak szrencsére klántársunknak kösöznhetően nem több ezer hekit vittetek el!és én nem is vok felháborodva miért lenék erről szól a játék!:) de akkor te miért osztassz itt minket?mikor azt se tudod hogy kivel beszélsz mert te csak azt látod h Pékek hu rohadék mint...:) látod én ilyen primitiv viceket tudok csak..de Monro bácsinak tetszett legalább:))) biztos jobbakat tudnék ha anno a Harvardon tanultam volna...:P
|
Quote:
Az eget rengető marhaság pedig (ha ezek szerint az szövegértelmezés nem megy) az, hogy bármiféle köze lenne a jelenlegi pék klánnak egy pontlistafigyelő programhoz. És tökmindegy, hogy valaha, valaki használt-e ilyet, semmilyen programot nem használunk, minden éjjel vállalja valaki, hogy figyel egész éjszaka, legutóbb ez kifizetődött, szóval teljes joggal kérjük ki magunknak a gyanúsítást. Ha pedig nagy szájjal ideírod, hogy egyáltalán nem lepődtetek meg, erre számítottatok, akkor hadd írja már be nyugodt szívvel valaki, hogy akkor kár volt elindulni :) |
Quote:
Ki is teszi a szövitársakat ha ugy érzi nem védhető a támadás? :D |
Quote:
|
Quote:
ki persze mondjuk ezt nemrég csinaltuk meg hogy kitegye de sikeresen bevált!aranyalma varázslat is 1 mrdt ad kattonként..de még fejlesszük a progit...:DDD |
ja és csak ez is POÉN volt még mielőt rámküldenék a rohamosztagot:)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:11. |