![]() |
Grat mindenkinek a párbajhoz:)
És föleg grat dinnyének aki jó jelszot adott meg 3bol 2x sikerül nem is rossz:D Dinnye=Numer@ |
grat :)
az egyoras sose ment :) |
Quote:
De így is éppen megfogtam az első helyet..:) De ez Dinnye érdeme mivel jó jelszot adott meg:DTegnap nem sikerült neki:D Ja meg Lezu hekijeivel nyertem meg:DUgyhogy most kapta tölem az áldást De ami még fontosabb Lezu népén nyertem meg:DMivel lefokozta kb 50kor az összes tolit vagy elmentek neki és loptam töle böven népet:) És én vagyok a biztos föld a végén mindig?:D |
Quote:
|
Quote:
Holott az a védelem ami mind2 esetben volt igen nagynak számít:) |
Na de nem akarok erröl a párbajra is vitát nyitni:)
Grat mindenkinek mindenhez mos tén lettem az első máskor más lesz,de lehet én:D És Lezu ezt csinálod a normál párbajban is kevés védelem és nagy ütőerő:)A védelem könnyen beüthető ott is (bár ott azért nem ennyire keveset csinálsz) Ezt a taktikát inkább azok csinálják akik valakin bosszut akarnak állni(amit te nyomatsz az másabb 1 fokkal mitn a boszié ,boszinak volt azért ijja több)bár ezzel is lehet dobogora kerülni:)Akár top1-re is DE most nézem lehet én nem Lezuziuszrol beszélek:DUgyhogy ha nem te voltál H akkor amit mondtam ne vedd figyelembe:) |
Quote:
Itt már nem volt az,hogy szinte csak szerencse:) Itt már volt böven egység lehetett sok féle taktika:) De én is jobban csipem a sima 5orásat:) |
Sokat érsz 500 alapkatival, ha 400 fegyvered van a tovabbkepzesekre:)
Alapban 100 varit+tolit kell képezned. Ha képzel mellé íjjat, akkor még többet. |
Quote:
Pl egy ilyen taktikával is lehetett volna játszani(ezt annak mondom aki full lovon volt): Faj:Ork:) 380támadó+120védő+lefokozni 30varit és azt is védőbe ugyhogy 150védö:) 380ork támadó azért ütött volna bőven :) |
De mondom azért ez jobb volt mint 1 sima 1orás (szvsz)
DE még távol van egy sima 5orástól:) |
Egyorasnak jo volt :)
Nekem boven eleg a 3. hely. |
Te Harcosok, szakadj már le rólam, nem is voltam ott a végén... szóltam a fórumon, hogy vacakol a netem, szal én ugyancsak nem fokoztam le semmit....Más kérdés, hogy kikaptam volna egyébként is, bár neked közöd nem volt hozzá....Jó lenne ha megfeledkeznél rólam kispajtás, én nem H voltam....Rejtőzködj mások mögé, arcoskodj akinek akarsz, csak engem hagyj ki a mondókádból, mert egy 0 vagy, és ezt nem a játékodra értem...Többiektől elnézést amiért már nemtom modorálni magam....
|
Quote:
|
Mégegyszer utoljára elmondom:
Kezdő vagyok párbajok terén. |
Sőt:
Hétvégiben is most voltam először, országom is csak az az 1 van, W-ben, máshol nincs és nem is tervezek több országot indítani...Tehát érthető okokból nagy esély van rá, hogy nem én vagyok a legjobb párbajos vagy akármi más...Ha kérhetem nem kell ezt nekem folyton bizonygatni, mint láthatod tudom nélküled is... |
Quote:
Én is kezdő vagyok:) Most kezdtem ujra ez az 5.párbajom vagy hanyadik:D |
Quote:
Ilyet mondani,hogy ingyen heki vagyoka végén:)Holott mind2 esetben minden játékoshoz befértél volna :) |
Ja meg,hogy kiröl beszélek azt szerintem eldönhetem még én:)
|
Eldontheted, ebben igazad van.
De ne serts meg vele masokat :) |
Quote:
ennyi tellet csak tőled?? kár, hogy nem láttad amikor én pár hónap után Jobbra át nevezetü orit picit elküldtem melegebb éghajlatra finom szavakkal fogalmazva most:) ha érdekel akkor mit írtam akkor küldj privit itt mail címeddel és elküldöm:D |
Quote:
|
Quote:
vagy ha nem is, akkor ott van az elsők között:D de mondjuk nem vagyok rá büszke, de már betelt a pohár pár hónap alatt amíg folyton szekállt engem:) |
Azt a szöveget én is eltettem még mielőtt megkaptad rá a 168 körödet:)
|
Alapvetően nyugodt szoktam lenni, és igyekszem visszafogni magam, néha sikertelenül....De mikor már a cimborákkal üzenget, hogy keressem meg itt, azt várom, hogy végre valami értelmeset is méltóztatik mondani, kicsit elborul az agyam...és nem akarom kizáratni magam 1 körre sem miatta....Inkább mellőzöm a párbajokat, szórakozni jártam oda, nem élősködni és másoktól koldulni, mint ahogy ezt ő teszi.... céges telóm van, bár sztem egyébként sem óriási összeg 1 orit vip-elni.
|
Lezuziusz, fel ne add :)
Gyere jatszani es verj el mindenkit :) Harcosokat meg legfeljebb nem vesszuk be. |
Quote:
|
Szecsa, azt én egy szóval sem mondtam, hogy veletek nem megyek.:) Vele nem megyek, mert nem akarom hallgatni ezt a fajta szöveget...Pool is meg Te is hányszor elvertetek már, és sosem bosszantott.
|
És az sem bosszantana ha ő verne el, de ilyen még sosem volt...Csak az a gyerekes duma...
|
Bojkottálni Harcosokat, nem egy utolsó ötlet :)
|
Felismerhető, hogy melyik orival jön Harcosok :)
|
off
Ha kérhetném a kedves társaságot akkor ide írják a véleményüket rólam is!
Nekem nem kell külömn topic,de nem is szeretném az összes témából kibogarászni az okos hozzászólásokat! -Ide meg már mindenki mindent írt!! Szóval jöhetnek az átkok:p :p Adok egy kis segítséget!! ÉLJEN HARCOSOK!! JAAA ÉS MOST MÁR ÉLJEN LIZA IS!! Na szóval csak ennyi lenne...köszönöm. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
olvasd vissza megint,ha már idézgetsz!!! Nem megverésről volt szó:D Na,de tök mind1!! Akár,ha nagyon akarod arról is lehet felőlem szó....benne vagyok egy kis boxban! |
Quote:
Nem is tudom miért kell a múltheti dolgokról beszélgetni,de ha pár embernek ez a jó akkor nekem is!!! És mondom:ne írogasson senki sehova csak ide!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -Mert nagyon morci leszek:mad: :mad: ....viccet félre téve ÉLJEN HARCOSOK ÉS ÉLJEN LIZA:p :p Ha valakit ez bosszant az egy nagy marha és csak röhögni tudok rajta. -És jó lenne már lezárni a multkori dolgokat.Az akkor mvolt a most meg most van! :...:cool: |
Kérés
És,ha valakinek van valami baja velem az nyugodtan írja meg!!
DE JÓ LENNE ,HA EBBE A TOPICBA TENNÉ!!!!! thx |
Quote:
1. Semmi múltbelit nem hánytorgattam fel -ha valaki mégis, akor őt idézd, ne engem! 2. én ide alig írok, következményt lásd előző pontban! 3. mindig morci vagy |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:43. |