![]() |
12.50-től óriási.... |
Sajnos nem vicces képek.
Fideszesek...
Felszólalás előtt... http://w.kuruc.org/galeriaN/hir/biodiszlet2.jpg Felszólalás közben... http://w.kuruc.org/galeriaN/hir/rerreerd01.jpg a tv-ben így látod... http://w.kuruc.org/galeriaN/hir/biodiszlet1.jpg |
Mekkora szívás annak a 6 embernek akinek ott kellett kötelezően ülni ahelyett hogy a büfében tömte volna a majmot :P
2 legalább készült és vitt laptopot játszani :) Ez egy tuti jó melóhely, be se kell járni, ha mégis pontosan megmondják melyik gombot nyomd, kapsz papírt amit fel kell olvasni, és szavazhatsz a saját fizudról. Ha kirúgnak mert szart se csináltál 4 évig vagy ha igen bár ne tetted volna még végkielégítést is kapsz meg szabi megváltást (mert ugye olyan melóhelyről ahová be se kell járni minek szabira menni?).... |
|
Quote:
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...l-S8bCGdF8ZsFw |
http://w.kuruc.org/galeriaN/hir/Hazai_Palya.jpg
Hazai Pálya néven megjelent a Jobbik Magyarországért Mozgalom ingyenes kéthavilapjának első száma 1,2 millió példányban - értesült a Kuruc.info. A könnyed hangvételű közéleti lap 16 színes oldalon jelenik meg kéthavonta, terjesztéséről alapszervezetein keresztül gondoskodik a Jobbik. Az újságot országszerte megtalálják a Jobbik irodáiban, a közterületi standolásoknál, aláírásgyűjtéseknél, a lakossági fórumokon, illetve a postaládákban. Példányszáma várhatóan jelentősen növekedni fog, de már így is messze több az összes magyarországi újságénál, melyek rangsorát eddig a fideszes Helyi Téma vezette 760 ezres példányszámával - igaz, kéthetente jelent meg ennyi. A Hazai Pálya főszerkesztője Pál Gábor, aki a Magyar Nemzet, majd a Magyar Hírlap újságírója után lett a Jobbik sajtófőnöke. Aki esetleg tudja, hogy Nyházán hol lehet majd megtalálni, írjon... |
Quote:
Gondolom itt érdeklődhetsz ezzel kapcsolatban: Elérhetőségeink Nyíregyháza, Luther utca 3. I. emelet nyiregyhaza@jobbik.hu Jobbik: Nyíregyháza |
Quote:
Nem azért, én nem akarok rosszat a Jobbiknak, de az ilyen "első héten nagyobb példányszámban adnak el, mint bárki más" csúsztatások megtévesztőek lesznek könnyen. Márpedig nincs nagyobb fegyver az igazságnál, kár a hurráoptimizmus kedvéért ilyen nagyokat mondani. |
Quote:
|
Érdemes végignézni
|
|
épp ofő óra van, kicsit netezünk
odajön egyik srác (13 éves) hozzám, kérdezi, mit csinálok mutatom neki, hogy mit, látja lovas, íjász stb... azt mondja, mutassam már meg a várat is mondom, nincs azt mondja, hogy akkor ez így hülyeség... tényleg ennyire csak a vizualitás számít egy játéknál? |
Quote:
|
Quote:
|
|
Kuricinforol
Nagyszabású lemezbemutató koncertet tart a Kárpátia október 15-én. Bátran ajánljuk mindenkinek, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik.
Felejthetetlen élménynek ígérkezik Endresz György 1931. július 15-16-án, 26 óra 20 perc alatt repülte át leszállás nélkül az Atlanti-óceánt Justice for Hungary nevű repülőjével. Az évfordulóra készítette el a Kárpátia Justice for Hungary névre hallgató albumát, ezt mutatják most be. Mi több, a Kárpátia profi animációval ennek megfelelően alakította át honlapját, érdemes megnézni: http://www.karpatiazenekar.hu/ Helyszín: Pestszentimrei Sportkastély (XVIII. kerület, Kisfaludy utca 33/c) Időpont: október 15, szombat. Kapunyitás: 19:00 Vendég: Abasári kórus, 20:00 Koncert: 21:00 A koncertre 3000 forint a belépő. Jegyek elővételben az alábbi boltokban kaphatók: Fehérlófia, Aranyvár Nemzeti Könyvesbolt, Turánia, Turulbolt, Headbanger, Szkítabolt. Belépő SMS-ben is rendelhető a 06-20-426-5243-as telefonszámon. A belépőt a koncert estéjén a pénztárban veheti át, a koncert kezdetéig félreteszik elővételes áron. Az SMS-ben három dolgot kell megírni: helyszín (pl: Budapest), név, darabszám. Fizetés a helyszínen, az átvételkor. |
Román rendőrök.
|
|
Quote:
|
Quote:
Ezt nézd meg, már csak a műfajánál és terjedelménél fogva is sokkal színvonalasabb és főleg alaposabb. |
kissé szaggat a játék...
|
Quote:
|
Mi igy iszuk a sörkonzervet.XD
|
|
Quote:
|
Quote:
Jobb oldalon a mai térkép látható. Mellette, vagyis bal oldalon pedig a 19. századi térképet mutatja.. |
Quote:
*rövid* |
Itt egy jó cikk a devizahitelezésről meg a felelőseiről:
Cikk Kicsit hosszú és nem túl könnyen emészthető, de jó dolgokat írnak benne. |
|
NSO-ról.
Korábban már bemutattuk az amerikai egyetemi futballbajnokságban (NCAA) szereplő UNCA Bulldogs fiatal finn kapusát, Lassi Hurskainent, aki a legnépszerűbb videomegosztó portálon mutatja be elég kivételes technikáját. A hálóvédő már megmutatta minden helyzetből képes eltalálni a kapufát, átlőni egy termet, hogy pont az ajtón menjen ki a labda, kukába ívelni vagy például szálló bőrbogyót másikkal eltalálni. No persze azért szakmáját is gyakorolja, és nagyszerű védések is láthattunk tőle. Ezúttal a méltán népszerű játék, az Angry Birds került be a játékos és társa repertoárjába, hullottak is a zöld malackák!
|
találtam.
A darázs, mint analógia
Ma hazafelé tartottam az iskolából, és a buszon olvasgattam. A busz hátuljában ültem, ahol csak egy cigány család ült mellettem. Apuka, kb. 2 méter magas, anyuka nagydarab testes cigány asszony, és egy nagyjából 10 éves gyerek. Megáll a busz, kinyílnak az ajtók, és leszállnak a szülők, a cigánygyerek pedig odalép hozzám, és megkérdezi mit olvasok. Nocsak, ez nem cigit kér, nem aprót, nem kötekedik, csak kíváncsi mit olvasok ! Elmosolyodtam és kedvesen válaszoltam neki, megmutatva a könyvet. Erre elindul az ajtó felé, és megragadja a könyvet. De nem járt sikerrel, mert erősebben fogtam, úgyhogy kicsúszott a kezéből. Erre visszafordul, és egy hatalmasat köp felém, majd azt kiáltja: -DÖGÖLJ MEG! KURVA ANYÁD! És leugrik a buszról. Az utasok meglepetten néznek felém, én pedig csak halkan megjegyzem: cigány kultúra. Ez egy órája történt nagyjából. Azóta elgondolkoztam, hogy mi lett volna, ha nem vagyok ilyen békés. A szerencséje egyrészt az volt a gyereknek, hogy nem sikerült ellopnia a könyvet, és hogy nem sikerült leköpnie. Mert akkor lehet, hogy véletlen úgy pofán verem hogy szilánkosra törik a kis arca. A másik szerencséje, hogy rettentő békés ember vagyok, kisgyerekeket meg főleg nem szoktam bántani. Engem így neveltek. Nem úgy, hogy lopjak és köpjem le a többi embert. Mielőtt valaki megkérdezné, nem, nem vagyok sem kopasz, sem bomberdzsekis, és nem is a "Hogyan verjünk cigányokat?" c. könyvet olvastam. Tehát semmi oka nem volt rá a gyereknek hogy így viselkedjen. Ebből az következik, hogy őt így nevelték, nála ez természetes. Újból megállapítottam, hogy aki ma Magyarországon utálja a cigányokat, az nem rasszista, csak tapasztalt. Kezd egyre jobban dühíteni, hogy nap mint nap ilyen történeteket hallok, és közben a médiából az harsog hogy szegény cigányokat elkülönítik, nem járhatnak egy iskolába a magyar gyerekekkel, kiközösítik őket. Na vajon miért? Persze a bőrszínük miatt. Logikus. Én nem azért utálom a darazsakat, mert fekete-sárgák, hanem azért, mert állandóan rám szállnak, belemásznak a kajámba, ha pedig megpróbálom elhessegetni őket, megcsípnek..." |
Magyarország nem lesz most az ENSZ Biztonsági Tanácsának tagja, mivel csupán 52 szavazatot kaptunk, szemben az Azerbajdzsánra leadott 74 és a Szlovénia 67 szavazatával.
Az első körben megkapta a szükséges többséget Marokkó (152) és Pakisztán (129) az ENSZ-közgyűlésének szavazásán. Bekerült a BT-be Guatemala is, amely egyedül indult a latin-amerikai helyért; 191 szavazatot kapottt. A kihirdetett eredmények szerint mind a 193 tagállam szavazott. Az afrikai és a kelet-európai régió jelöltjeinél nem hozott eredményt a második forduló sem: Szlovénia 97, Azerbajdzsán pedig 90 szavazatot kapott. Így harmadik szavazási kört kell tartani. Azért csak nyaljuk tovább az USA (=ENSZ) seggét.... |
|
Dus, te mióta vagy ilyen kis köcsög gyerek?
|
Quote:
|
Quote:
De ebben semmi keménység nincs, pusztán érdekel, miért köcsögösödött el? |
Quote:
|
Quote:
|
Na jó, Dus miatt: csak 90 kiló volt :D
|
hogy lehet letiltani valakit? ha én letiltom akkor ő sem látja amit én írok ki? ha letiltom a lefelé ujjacskáit sem látom? a felfelé nem fontos az ritka a célegyénnél :D
|
All times are GMT +1. The time now is 06:31. |