![]() |
Megérte éjszakázni, igaz nálunk a nappalok már összefolynak az éjszakával :):):p
|
Gratula, télleg nagyon szép volt:)
|
Gratula, szép ütés :)
|
Quote:
|
Quote:
Most mi bajod vele? Mondta, hogy összefolyik:D:D:D |
Pool :p
Nem csörögtél, mondtam kelek, ha hívsz, magadra vess :P |
2007-10-16 11:04:31 csiga-biga szövetsége (#3121) új neve: csigusz
2007-10-16 09:59:55 Új szövetség alakult: csiga-biga szövetsége egy régi ismerős. keményen alapítgatja a klánokat. kíváncsi vagyok, hogy most mennyi földet kellett leadnia.:D |
Kárörvendőőőőő :p
|
én drukkolok Csigának! h ismét harcba szálljon!!! :D
|
sztem ezzel az akcióval csak a legkevesebb hektárral rendelkező ori lehet.:D vagy az 50. belépést akarja kipróbálni.
|
Quote:
Vagy kimegy 20 körre :D |
2007-10-17 23:01:00 Én leszek az első :) (#3117) támadást indított Pampalíni Tanyája (#3109) ellen, de a csatát elvesztette.
Hát, így nehéz lesz... |
Akár: Honnan tudod mibe akar az első lenni ? :p
10-20 ilyen ütés, és első lesz a sikertelenek ranglistájában :) |
Quote:
ez nem volt vicces egyáltalán ... nektek talán minden támadásotok sikerrel végződött? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ha piros akkor csak a ferrari miatt:D f1:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Mi nem menekülünk, hanem visszafelé nyilazunk! (#2645) támadást indított Horgász a Pácban ☺ (#2662) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 4718 hektár földet.
nagyon szép ütés gratula!! |
2007-10-20 12:01:06Mi nem menekülünk, hanem visszafelé nyilazunk! (#2645) támadást indított Horgász a Pácban ☺ (#2662) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 4718 hektár földet.
Szép! :) Gratulálok, különösen az örökös ovis társamnak. :) |
Quote:
szép volt:p végre látni nagy ütéseket is:) |
Quote:
Csatlakozom, bár én elsősorban az idegenlégiós érdemeit emelném ki:D:D Ritka szép ütés, grat Paliking:) |
Quote:
Ehez az ütéshez én is gratulálnék :) |
Hajrá Horgászok :) MIndent bele:):):):):)
|
Quote:
|
Quote:
|
2007-10-20 17:01:07 Próbálkozunk, hátha... (#3115) támadást indított Egyesült Bábelművek Közös Vállalat (E-BKV) (#2580) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1004 hektár földet.
volt itt még egy 1k feletti is :) |
Gratulálok mind a két ütéshez!
|
Szemvedő félként gratulálnék én is! Bár szerintem nem ér békés horgászokra galádul hátulról(alulról) rátámadni:)
|
Kicsit megkésve, de köszönöm mindenkinek a gratulációt a visszafelé nyilazók nevében, és grat a többi győztesnek is :)
|
Quote:
LOL Horgászos voltam régen. szerinted gúnyolódásnak szántam ? :) Hajrá horgászok :) |
Quote:
|
igen. a szövegkörnyezet megtévesztő lehetett :) de nem is támadólag írtam a választ
|
Quote:
|
Gratula a Kisovinak :)
2007-10-25 14:01:00 Ovi - A kiscsoport (#3073) támadást indított A Nagy Kukacbirodalom II. (#2896) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1381 hektár földet. Kikapartuk nekik a gesztenyét :D |
Quote:
Mer cemetek vagytok:) Norbéknak gratula:) |
az tuti, kérdezzük meg ardit hogyan sikerült támadnia, vicces story :)
synk: te meg nézz egy friss klánfelmérést ;) |
Quote:
Ardi, hogy sikerült támadj? És bocsi, téllegb elmulasztottam a fejleményt:) Pedig furi is volt, hogy a kisovi hogyan került a kukacbirodalom közelébe. Szal Grat Arden:) |
All times are GMT +1. The time now is 18:26. |