![]() |
Országomat elcserélném, bármilyen csoportban levő országra. Infókat zöldben!
4/L-ben van egy orim,áll. Szerintetek van esélyem? |
Hát...Nemis tudom :D
4/L-es orit szabálytalan cserélni...Bár gondolom tudod...) |
Quote:
|
Quote:
|
--- (#xxxxxx)
0000-00-00 00:00:00 Helyezés: --- Érték: --- 1 hadis (íj Ló) kell a szövimbe lehetöleg ork tábornok vagy óriás de lehet hulla is lehet az a lényeg hogy 4 körön belül legyél és hetente5* belépés Ork tábornok legyen, de jó a hulla is... :) Heti 5 belépés?? :D |
--- (#xxxxxx)
0000-00-00 00:00:00 Helyezés: --- Érték: --- Üdv! Szövetségeseket keresek de klánba is szivesen belépek!Leveleteket várom! Ezt nem értem :( (5. szint...és tuti nem 1/A-ra tervez...) |
szeretem az ijeneket...
lehet most rosszindulatunka néztek de ha meglátok egy ilyet akkor az nekem ingyenföld...mint ahogy régn én is az voltam:)):cool: |
103!
muhahahaaa |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"Szeretnék egy szövibe csatlakozni
Harcos ork vok nem vok kezdö se jó játékos" |
Quote:
Max az utolsó mondat, de az sem, hisz egy haladó sem kezdő, de nem is jó játékos, csal elvan a csopiban :) |
Quote:
|
MNT-t kotnek barkivel erre a szintre mert nagyon elbasztam a dolgokat... es csak arra megyek hogy fel tudjak lepni....
plusz szovit keresek ha kellek valakinek :P =) Furcsa is lenne ha a következő szintre akarna mnt-t kötni:p |
ma gomboztem egy dipiben levo 'hadi'orit
sagareqwrgafsdwer (###) Föld: 574 hektár Katona: 98 Népesség: 6.635 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 92% Támadó: 0 Pénz: 2.122.402 Íjász: 0 Étel: 3.314 bála Lovas: 0 Rúna: 3.809 rúna Elit: 1.235 Morál: 82 % Varázsló: 400 Katonai morál: 100 % Tolvaj: 209 Szövetség: szövetség tagja Faj: Ember Személyiség: Kereskedő Hírnév: # Érték: # Helyezés: # megneztem, kint levo serege nincs, a szovitagjai (2 is van beloluk, az egyik 1x korre lent :D) is hasonlo erot kepviselnek |
Quote:
ha 5-ös szint, akkor minden a legnagyobb rendben :D |
Quote:
regen azert nem volt ennyi szornyuseg 5-600 heki felett (kiv. lassu, de az mas teszta) |
Quote:
de az életképtelen is életben marad, ha könnyű csopiba regel...szóval simán jó :) |
Quote:
|
Lakatos Elemér és kiscsaládja (#553284)
2008-08-26 14:53:04 Helyezés: 846 Érték: 9269 Lakatos Elemér és Ki'csaladja, keresi Indiai vagy Indián származású, de minimum olá' cigány vagy sátoros szövetségesit. Jelszó: Van tyúk, víz forr! |
Helyezés: 432
Érték: 13238 Sziasztok Hódítósok! Erős Gnóm szövetségest keresek. Nem muszály a tekercs írásra koncentrálnod. Csak legyen ezer ketonát! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
olyan unalmasak mostanában a dipohirdetések
peddig emlékszem anno mennyit kellett gondolkodni hogy jopofa hirdetést adj fel, :D |
--- (#xxxxxx)
0000-00-00 00:00:00 Helyezés: --- Érték: --- Szövetséget keresek, ló/elit felállású hadis ork vagyok. Üdv: Punnya Nah, ez aztán az agresszív felállás...ork elit+paciban, nem rossz...csak könnyű leütni, ha nem elég aktív :D |
Quote:
|
Quote:
|
--- (#xxxxxx)
0000-00-00 00:00:00 Helyezés: --- Érték: --- Figyu? T.GY.M-424070. Milenne ha szovire lepnenk,enyi háboru után. Szia /Kohezia-551563/ Választ várok? No comment :cool: |
Quote:
|
Szövetséget alapítanék
Feltétel: -max a 300 helyen legyél -legyen VIP(ha nenics az se nagy baj) Várom a jelentkezőket Kemény feltétel. legyen vip, de nem fontos. Még szerencse, hogy nem írta, hogy max 300. helyen legyél, de nem fontos ennyire fenn. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:45. |