![]() |
Quote:
Ergó bármilyen ügyes a tolvaj megbetegszik...a x10-est meg rég elvetettük... Lukika képletét kéne inkább használni azt leszámítva, hogy 2 helyett 6-8-as szorzóval... Remedy: Ez épen a cél:D. Ja meg az, hogy ne lopjanak az élőholtakon át... |
Quote:
Ezt a viccek topickba kéne:) |
sracok 1re vadabb 5letek jonnek. hadd fujjam le a port 1 regi javaslatomrol, hatha uj erore kap, es esetleg lenne is belole vmi. osszeszedve ez lenne a lenyeg:
5. szinten: +15% lakosság bevándorlás 4. szinten: +15% lakosság bevándorlás, +2 férőhely, +10% rezisztancia tolvajlással és varázslatokkal szemben 3. szinten: +15% lakosság bevándorlás, +4 férőhely, +20% rezisztancia tolvajlással és varázslatokkal szemben 2. szinten: +15% lakosság bevándorlás, +6 férőhely, +30% rezisztancia tolvajlással és varázslatokkal szemben 1. szinten: +15% lakosság bevándorlás, +8 férőhely, +40% rezisztancia tolvajlással és varázslatokkal szemben ha ez bevezetesre kerulne, az sztem segitene a hullan, de nem durvan. a sok kezdo az elejen regisztralva (5. szint) nem kapna mindjart eros hullat, hiszen a bonuszok csak a szinteken feljebb lepdelve erosodnenek. ezekkel a valtoztatasokkal kicsit eletkepesebb lenne a hulla feljebb is. mert jelenleg az a gyakorlat, hogy az 5. es 4. szint utan szinte feher hollo 1-1 elohalott. a rezisztanciarol annyit, hogy ennyivel kisebb hatasfoku lenne mindenfele tolis es varis akcio a hulla ellen. a lakibonuszrol meg annyit, hogy a +ferohely mindenre vonatkozna, az ures hektarokra is. tamogassatok legyszi, hatha ati megfontolas targyava tenne a dolgot. |
Quote:
mihez képest számolod a rezisztenciát?mi lenne az alap? ha ez tisztázódik,nekem teljesen (megasztárosan) átjön a dolog:) |
Quote:
tehat kiszamolja a hod mint eddig, aztan szorozna 1et. ha 20% a vedelem, akkor 0,8-cal szorz. sztem ez 1szeru. ;) |
Én támogatom:)
Részemről ez a tápolás belefér! |
Quote:
támogatva vagyon |
támogatom
de még így is legyújtják a hullát:( |
Quote:
És én is támogatom (a kezdetek óta...) Willyvereb: az általad kreált idealizációhoz hadd ne ragaszkodjak -ugyanakkora a létjogosultsga, mint amit utána én írtam (nincsen definiálva hogy a betegség cseppfertőző, avagy levegőben terjed; mi van ha olyan gyorsan hat, hogy az a kevés toli ki is pusztul mire vége az akcióiknak? stb), tehát ezzel kérlek ne érvelj. |
Én is támogatom, jó ötletnek tűnik,bár így sem leszek élőhalottal :)
|
All times are GMT +1. The time now is 06:13. |