![]() |
nagyon nagy győzelem. :)
Ferrari-szurkoló vagyok, de el kell ismerni, hogy a mekisek is nagyon jól mentek ebben az évben. remélem, hogy a jövő év is legalább ennyire izgalmas lesz. :) |
Quote:
:D |
Hamilont kicsit sajnálom, Alonso végre helyre lett rakva, Kimi nagyon megérdemelten győzött.
És a fél-ferrarik alulmaradtak...:) |
ezzzazzz:)
na már szép a nap:D:D |
Gratulálok az egész mezőnynek, izgalmas év volt!
Persze legjobban annak örülök, h Kimi és a Ferrari megérdemelten győzött:D:D:D Szép volt fiúk!:D |
Tulajdonképpen Hamilton párti vagyok.De gratulálok a Ferrarinak ,és persze Kimi-nek.megérdemelten gyözött.Ö megtette ami rajta mulott,és persze az az icipici szerencse is melléált.És külön örvendek hogy Alonso csak harmadik lett.ha rajtam mulott volna nem lett volna harmadik se. Az idéni F1 nagyon érdekes volt,remélem ezután is mindig ilyen szoros befuto lesz.
|
Ha rajtam múlna, Alonso egy bevásárlóközpont parkolójában tologatná a bevásárlókocsikat. De nem rajtam múlik :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Ez a 300. hsz-em:D Mindjárt topicot is nyitok:D:D:D:D |
Nem vagyok egy Alonso rajongo de azert meg kell adni nagy pilota igazabol Hamiltonnak szurkoltam es szerintem kicsit kicsesztek vele nem volt tiszta szamomra szerintem megbuheraltak az autojat
Grat Kiminek szep verseny volt |
Quote:
Én nem értek igazán, ahhoz, hogyan tudnák azt megcsinálni, h lelassul a kocsi utánna meg újra jó lesz, ha erről tudsz bővebbet az igazán érdekelne! |
All times are GMT +1. The time now is 10:59. |