Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Xeper 06-25-2006 23:39

Quote:

Originally Posted by Roni
Oks, akkor ha majd egyszer talán lelőnek, szidni fogom magam h miért nem golyóálló páncélruhában mászkáltam minden nap... de hoppá, akkor mi lett volna ha vízbedobnak...

A fejbelövésről nem is beszélve :D

Xeper 06-25-2006 23:40

Quote:

Originally Posted by director
oké, én elhiszem, mivel mást úgyse tehetek, meg nem is az én dolgom:) megesik az ilyen is, csak ahhoz már kicsit több motiváció kell a támadónak:) de vannak mindenféle csúnyabácsik

Lehet hogy egy kicsit jelentősebb klán jelentősebb országairól van szó, mint az átlag ;)

Roni 06-25-2006 23:41

Quote:

oké, én elhiszem, mivel mást úgyse tehetek, meg nem is az én dolgom:) megesik az ilyen is, csak ahhoz már kicsit több motiváció kell a támadónak:) de vannak mindenféle csúnyabácsik

De tehecc, nem hiszed el.
Mivel kellett volna több motiváció?

director 06-25-2006 23:42

Quote:

Oks, akkor ha majd egyszer talán lelőnek, szidni fogom magam h miért nem golyóálló páncélruhában mászkáltam minden nap... de hoppá, akkor mi lett volna ha vízbedobnak...

jó jelszót csinálni, és biztonságban tartani nem nagy cucc, mondhatni semmibe nem kerül. a golyóálló mellény meg nehéz és kiütést is kapsz tőle, ha sokat hordod:)
lényeg: nem akarok én senkit se bosszantani, már úgyis tudjátok talán, hol volt a hiba

director 06-25-2006 23:44

Quote:

De tehecc, nem hiszed el.
Mivel kellett volna több motiváció?

én mindent elhiszek, amig nem bizonyosodik be az ellenkezője:) jó fiú vagyok
nem tudom, de én a kisujjamat nem mozdítanám meg semmilyen klán semmilyen jelszaváért, de lehet csak én vagyok ilyen hülye:)

Roni 06-25-2006 23:44

Quote:

jó jelszót csinálni, és biztonságban tartani nem nagy cucc, mondhatni semmibe nem kerül. a golyóálló mellény meg nehéz és kiütést is kapsz tőle, ha sokat hordod:)
lényeg: nem akarok én senkit se bosszantani, már úgyis tudjátok talán, hol volt a hiba

Nem akarok goromba lenni, ált nem is vok az... De én ha a helyedben lennék, akkor inkább nem szólnék hozzá a témához, ha már okosan hülyéskedni nem tudok, csak... (na mind1)
A másik dolog: szted mi volt a jelszavam? Az h "jelszó"? Egy picit segítek, nem ez volt...

monro 06-25-2006 23:45

Quote:

Originally Posted by wand
nem kényszerültünk, hanem így döntöttünk.
mondjuk úgy miután egy kémprogit találtam a gépemen valahogy elment az egésztől a kedvem..

Nem csodálom. Igazából nehéz mit mondani erre, mert ugyi kinek az érdeke lenne tudni ezt-azt? :) Ettől függetlenül természetesen semmi közünk a dologhoz. Lehethogy az én gépemen is van csak én meg sem tudom nézni, mert nem értek hozzá sajnos. Bízom a tűzfalamban :D

Xeper 06-25-2006 23:45

Quote:

Hát ha a k50i0m rossz jelszó a fejemben tárolva, akkor megértem :)
A hibát tudjuk, de akkoris egy emberi tényező osztott ki minket, és ez a bosszantó -főleg hogy nem tudni hogy hogyan lehet/nem lehet valaki ellen tökéletesen védekezni...

Jav: természetesen már nem ez a jelszavam :D

director 06-25-2006 23:47

Quote:

Nem akarok goromba lenni, ált nem is vok az... De én ha a helyedben lennék, akkor inkább nem szólnék hozzá a témához, ha már okosan hülyéskedni nem tudok, csak... (na mind1)
A másik dolog: szted mi volt a jelszavam? Az h "jelszó"? Egy picit segítek, nem ez volt...

minden világos, ehhez én biztos nem értek:) megyek inkább alszom

director 06-25-2006 23:50

Quote:

Originally Posted by Xeper
Hát ha a k50i0m rossz jelszó a fejemben tárolva, akkor megértem :)
A hibát tudjuk, de akkoris egy emberi tényező osztott ki minket, és ez a bosszantó -főleg hogy nem tudni hogy hogyan lehet/nem lehet valaki ellen tökéletesen védekezni...

Jav: természetesen már nem ez a jelszavam :D

az emberi tényező mindig a leggyengébb láncszem.. ez a szép az egész biztonság témában:)

All times are GMT +1. The time now is 13:26.