![]() |
A kétszáz éves ember?
|
Quote:
|
George W. Bush negyedik elnökválasztásán is győzedelmeskedett. Floridában dőlt el minden, ahol a szavazóterminálok sajnálatos meghibásodása folytán egyetlen szavazatot regisztráltak csak Bush elnök, és Schwarzenegger alelnök mellett. Bush újbóli megválasztását törvényesnek minősítette a legfelsőbb bíróság, Jenna Bush főügyész pedig tök sirálynak. A főügyésznő hatalmas ünneplést tervez. Egy új alkotmánykiegészítés megtiltotta a nyilvános meztelenkedést, Bush elnök pedig nem sokkal később feloszlatta a kongresszust, mondván, hogy nem áll jól neki. Az amerikai csapatok létszáma egyre fogy, mivel tovább folynak a harcok Irakban, Afganisztánban, Szíriában, Iránban, Libanonban, Líbiában, Pakisztánban, Venezuelában, Franciaországban, Kanadában és Alaszkában.
|
Quote:
|
Quote:
Kis segítség: horror vígjáték :) |
Quote:
|
Quote:
-A legjobbak vagyok, napalmot iszunk, tüzet hugyozunk! -Semper fi. -Hurrá! ... -Kihívás az életünk. -Rögtönzünk és alkalmazkodunk! -Most gátoltuk meg azt az izét. Mit is hadnagy? -Az armageddont uram! -Azt azt. Striker hadnagy magát a sátánt ölte meg egy hegyes bottal! Szép munka katona! -Csak a dolgomat végeztem uram! -Hol is tartottunk? -A zombiknál uram! -Úgy van. Zombik... Mondja el a csapatnak a jó hírt! |
Megfejtés hiányában újabb két idézet:
-Hé, főnök! ... Neked még nem is táncoltunk soha! Hát most bepótoljuk! -Erre igazán semmi szükség! Tényleg! A herpesz az egy dolog, de a zombi herpesz... jaj ne! -Hé! Mi még élünk, nem vagyunk zombik! -Akkor mondj valami emberit! -Nem kérhetne valami könnyebbet? Oké, oké! Gondolkodom, tehát vagyok. -Nem győztél meg. ... -Tudja katonaúr és izé katonahölgy, egy kicsit bedilizett. -Kislány nekünk dolgunk van, mutasd mit tudsz, de mélyen ontológiai értelemben! |
Quote:
Foglamam sincs, de kezd érdekelni a film :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:50. |