![]() |
Nézzünk egy kis összegzést, hogy eddig hol tartunk:
Ezek merültek fel olyan javaslatként, amit simán el tudok képzelni:
Ésszerüsítésként felmerült ezek eltörlése:
Egyéb javaslatok, amiken talán érdemes gondolkozni, de túl sok reakció nem érkezett rájuk:
Plusz volt még egy olyan, hogy a védelmének az erősítése, amit a fentiek mellett igazából nem tartok feltétlenül szükségesnek. No, folytassuk. |
Quote:
|
Quote:
jó, hogy a fajt le nem nézi |
Quote:
Kevesebb kocsma kell neki --> mégtöbb hely jut védelemre. |
Quote:
azért valami gyengéje maradjon neki is.. |
Quote:
Az első feltétlenül kell, ki is tárgyaltunk, javaslom. A másodikról szerintem lemaradtam, de ha azt jelenti, hogy az árnyak az eddiginél is több bónuszt adjon, akkor támogatom A harmadik úgy lenne igazán hasznos, ha a szövijeire is vonatkozna. Negyedik szintén nagyon kellene, most elég vicces a katigyilkolás pl a mészárláshoz képest. Az ésszerűsítések is tökéletesek, és szerintem ennyi elég is. Az 50% alatt is használhassa a tolijait, hát a kevésbé fáradás miatt így is elég rendes sorozatot tud a feles ellőni, ha annak a hatásfoka erősödik, a mennyiségét már nem kéne növelni. A szöviknek meg karavánozza át a javakat. Szóval ha az első hat megvalósul, szerintem már játszahatóbb lesz sokkal a feles. |
Nekem nagyon tetszik a Pool által írt ötlet, miszerint seregfelméréssel azt is megnézhessük, hogy milyen féle-fajta támadásra van kint. És én ide raknám be azt is, hogy hány tábornok megy a sereggel. És ezt nem csak a feleshez lehetne, hanem a tolvajakció általános bővítése.
A 0%-ig lopható készültség is elég szuper ötlet, ha elég jó tolvajokban, akkor 100% készültségből már elég sok kárt lehet okozni. Ezt el tudnám képzelni a feles spec. képességének. És hozzátenném, fontosnak tartanám, hogy a tolvajok tudják fárasztani a varázslókat, ha egyszer fordítva is működik (nem készültséglopás, sima fárasztás, hasonló erősségben, mint fordítva). És ez ellen a szieszta ne védjen. Ez a 0%-ig lopással elég jó kombó. És ezen felül valamilyen bankátlopás. Szerintem ez így már talán elég lenne. Igen, a szövinek meg kell védenie. Én ezért nem is nagyon erősíteném simán sem tolvajilag, sem hadilag, mert az nem színesíti a játékot. Ha viszont több kárt tud valamivel okozni, illetve sokkal több információt szolgáltat, mint eddig, az elég sok előny egy szövetég részére. Illetve az is elég erős, ha átlopja a bankokat. Pl. ha esetleg a feles ellen nem 90%-os szorzót adna a bank, hanem egyszerűen teljesen védeni a bank által kezelt pénzt (750K/bank), és azon felül nem számítana. Bár ez lehet, hogy kicsit túlzás. De ezzel azért csúnyán meg lehet kopasztani bárkit, amiből legalább visszaüt, visszafedez, visszavásárol a feles, ha bántják. Amúgy azt is megfontolandónak gondolom, hogy a bank ne védje a pénzt, ha nincs elég ember. Amelyik bank nem működik, ne védjen pénzt. Persze meg lehet magyarázni, hogy az épület áll ember nélkül, és el van zárva a pénz, de ez szerintem erőltetett. És akkor külön bankátlopás sem szükséges, megoldható máshogy. Na. Rég írtam a fórumra, de a fél-elfet szeretem. :) |
Az eleg buta lenne ha nullaig tudna lopni es meg keszultseget is tudna levenni varazsloknal. A kettot egyutt tul eros lenne
|
Quote:
|
Quote:
Mf-ként nemcsak lever egy szövi de esetleg még tartalékot is leszedi, amiből visszaépülhetek, pl egy mf gnómnak egy szövi ellen a károk enyhítéséhez is rengeteg készültség kellene az alap faji malusz miatt: kijönnek rám, szembe megyek távol, vérszomj, védelem, ezt ha egyszer kétszer eljátszod, meg ha esélyed van, hogy a mágikus v toliakciókat valamilyen szinten enyhítsd mágikus pajzzsal meg a tisztánlátással 2 oda-vissza csörte után így is a béka seggén a készid, ha meg még le is szedik akkor mit csinál az mf? Szabira megy? De ha visszajön se lesz készültsége?!?!?!?! Jól hangzik meg minden, de míg a tolik felfedése a védelem, mpajzs, távol stb felrakását nem gátolja addig a vari készültség sokkal jobban ellehetetlenít... A 50%alá lopás jelenthet 25%-ot azért nem feltétlen kell 0-ig csökkenteni, mert már azt is soknak érezném... Az első hat ponttal én is szimpatizálok, persze az arányokat kellene belőni ott is |
All times are GMT +1. The time now is 07:11. |