![]() |
Quote:
|
Quote:
2. elfokozok 100k katonát, hogy abból vissza tudjak képezni 10k-t? 3. Ha 30% a foglalkoztatottság csak, akkor nem működik több épülete, mint ami van... 99%-nál is pont annyi működik. és mindezt szabadság alatt ,amikor nem mennek a körök??? a lényeg az, hogy szabadság alatt van elfokozva... nem a fokozásról önmagában van szó, hanem a két dolog együttes hatásáról |
Quote:
ha jó kis házhiánnyal játszol mondjuk A-ban 1 milla ponton és szabi alatt befokozod a népet, hogy ne menjen el egységed szabadság alatt de mégis full egységgel tudj szabizni akkor megint nem mind1 a foglalkozottság szabadság alatt. én kicsit sem támogatnám a változtatást, szerintem nem meggyőző indok a top1 hely könnyebb megszerzése a több személyiségűek számára így is elég sok van belőlük és így sem ütik egymás egyik csoportban sem. |
Quote:
Mindig azzal érvel a többség, hogy egy-egy kirívó eset miatt nem kell foglalkozni a problémával. Szerintem többször jön elő egységnyi idő alatt a top1 hely megszerzésének szükségessége, mint 1 milla értéken kényzserszabi miatt rengeteg katonát elfokozni. persze lehet, hogy rosszul gondolom. se 9 személyiségem nincs, se nem vagyok 1 milla értéken. De megkockáztatom, hogy 3/I csoport első helyén egyik általad leírt esetről sincs szó... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem az emberi kicsinyességen túlléphetnénk, teljesen nyilvánvaló, hogy aki valamiért nem szereti a sokszemeseket, és neki köze nincs ahhoz, hogy sok legyen neki, az már csak kitolásból sem támogatja a javaslatot...
Pedig neki aztán semmi kára nem származna belőle. |
Quote:
(???) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:11. |