![]() |
arra lennék kiváncsi hogy ha ez most pont Poolt és Remyt érintené akkor ök hogy reagálnának... elhiszem hogy nekik ennyi sose jönne össze és féltékenyek azért vannak ennyire ellene... nem baj... de akkor is az usztatással van a baj nem pedig az ujrázással...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Egészen a ma estéig az újrázások piacra gyakorolt hatását egyfajta mellékhatásként fogtam fel. Az érintettek ma esti nyilatkozatai azonban világossá tették, hogy nem mellékhatásról, hanem tudatos szándékosságról van szó. Ezért most már én is teljesen egyetértek a felvetéssel: a tekercsek darabszámának ilyen jellegű növelését meg kell szüntetni.
|
Quote:
*rövid* |
Quote:
Korlátozzuk le bár én azt mondom hogy nem fajtánként kellene hanem összeségében max 30 millió teki,de továbbra is az a véleményem hogy miután az egységekkel nagyon sok macera van és nem is tudja tönkretenni senki játékát vele azt nem kéne lekorlátozni |
Quote:
|
Quote:
ezek után nem fogok csodálkozni ha páran majd érdekes dolgokat fognak tenni a játék érdekébe |
Quote:
Tibu, probalj szemelyeskedesek nelkul ervelni, meg ha nehez is... Latom az egysegek ellen van par ellenvetes. Szerintem oda is kell korlatozas. Nem ertek egyet Serggel, hogy az megdolgozas, hogy egy napig megnyomod az ujrakepzes gombot... :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:57. |