![]() |
Quote:
mondjuk számban az orijaim elmaradnak az övéi mögött és lehet hogy azért irta, hogy tökmag mert neki sok orija van |
Quote:
szörnyű. ui: ha jól láttam, akkor a fórum szabályzatát is megsértetted, mivel privát üzenetet még itt is tilos kimásolni 1:1-ben. |
ja bocs kicsit fáradt vagyok így újév után:D
|
Tsobi, akárhány ori gyilkol, az autovédelem az autovédelem:) Pillanat alatt eljut oda a dolog, hogy nem éri meg a ráfordított készüli.
|
Quote:
főleg hogy 10-15 körről jönnek lefelé a rengések:D:D 1 épületesével döntik romba az orit (persze egy ellen ori csak 4- 5 rengést tud csinálni:D::D:D) |
Quote:
hadivaris óriás 6k varival (mármint már csak 2,5k val) |
Quote:
Quote:
|
Egy törpitől hoztam 32 millát anarchban.Erre írt egy üzit:
mért támadtál meg???????????????????????????? Vissza írtam neki: Mert sok pénzed volt Ő írt: küld visza vagy ojan háborut kapsz hogy az országod a földel elsz egyenlö!!!!! mensajnálok vipre költeni!!!!!! (itt a helyesírás is kitűnő) Én írtam: Gyere van tarcsim, haverom is akad, meg jópár ori(ez blöff) :D Am itt el is kezdtem parázni, mert nem tudtam felmérni tolikkal a szöivjét, és féltem hogy erős szövije van. ő írt: alatam vagy feletem vagy? Én írtam neki hogy ha ennyit nem tud akkor nagyon jó hódos lehet. De legalább költ egy vipet az orijára hogy utána szétverhessem.... Muhaahahahahahaa... :D |
Rendesen megfenyegetett:)) Tényleg vannak ott barátaid?.:DDD
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:27. |