![]() |
Quote:
Több olyan esetről is beszámoltatok, amikor valami más miatt nem valósat mutatott. Ezeket tesztelni kellene most, hogy a segédekkel kapcsolatban nem lehet kavarás. Köszi. |
Frissítés...
Ami változott:
|
csatáért 85 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz.
Az oroszlán élettelenül esik a földre. Megvágtad az oroszlánt. 12 életerőt vesztett. Megvágtad az oroszlánt. 12 életerőt vesztett. Az oroszlán megkarmolt. 5 életerőt vesztettél. Megvágtad az oroszlánt. 11 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni az oroszlánt. Az oroszlán megkarmolt. 10 életerőt vesztettél. Megvágtad az oroszlánt. 11 életerőt vesztett. Megvágtad az oroszlánt. 13 életerőt vesztett. Kivéded az oroszlán támadását. Megvágtad az oroszlánt. 9 életerőt vesztett. Megvágtad az oroszlánt. 12 életerőt vesztett. Kivéded az oroszlán támadását. Megvágtad az oroszlánt. 9 életerőt vesztett. Megvágtad az oroszlánt. 12 életerőt vesztett. Az oroszlán megkarmolt. 10 életerőt vesztettél. Támadásba lendülsz. Célpontod: Oroszlán Mindez, úgy hogy megtanultam a kardforgatást, és az extra erőt :) Szóval ez működik jól :) |
Felvetés:
Ha megtöltök egy kancsót, legyen több súly Nálam. Üres kancsó csak nem ugyan olyan nehéz, mint ami tele van vízzel vagy borral :) |
A csatáért 13 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz.
A macska élettelenül esik a földre. Megütötted a macskát. 1 életerőt vesztett. Megütötted a macskát. 1 életerőt vesztett. A macska megkarmolt. 1 életerőt vesztettél. 1 életerővesztés után egy segédet elvesztettél. Megrúgod a macskát. 7 életerőt sérült. Megütötted a macskát. 1 életerőt vesztett. Megütötted a macskát. 1 életerőt vesztett. Segítőid 3 életerővesztést okoztak. A vicc az egészben, hogy NEM voltak segítőim, egy se, semmilyen! Direkt néztem, miután lenyomtak a banditák hajóépítés közben!!! Megpróbálom reprodukálni :) |
A csatáért 50 tapasztalati pontot és 2 aranyat kapsz.
A bandita élettelenül esik a földre. A csatáért 50 tapasztalati pontot és 3 aranyat kapsz. A bandita élettelenül esik a földre. Megvágtad a banditát. 2 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. Segítőid 1 életerővesztést okoztak. Kivéded a bandita támadását. A bandita megütött. 3 életerőt vesztettél. Segéded 7 életerőt vesztett. Megrúgod a banditát. 7 életerőt sérült. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Segítőid 2 életerővesztést okoztak. Kivéded a bandita támadását. A bandita megütött. 1 életerőt vesztettél. 2 életerővesztés után egy segédet elvesztettél. Megrúgod a banditát. 7 életerőt sérült. Megvágtad a banditát. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 3 életerőt vesztett. [...] NINCSEN és nem is volt a csata előtt segítőm! És a csata után sem látok, pedig elvileg még kell lennie, hisz nem halt meg mind (még a csata végén sebeztek) |
Quote:
|
Quote:
Vagy én vagyok totál hülye, vagy akkor nem lehet látni őket :) De inkább az utóbbi, mert a hajó páncélozása is néha 4%-ot, néha 5%-ot megy fel :) |
Quote:
|
A hajóra való páncélszerelés, meg ilyesmi nem kezdődik újra, nem folyamatban csinálja. Azt is csinálhatná :)
Továbbá nem vont le fémlemezt Tőlem mikor kész lett a páncélozás... (talán 5 fát vont le, de ebben nem vagyok biztos :) ) |
All times are GMT +1. The time now is 09:04. |