![]() |
Quote:
|
Quote:
Szerdára vettünk jegyet. Remélem jó lesz. |
Én most néztem meg a Hipervándor (Jumper) című filmet. Többet vártam volna tőle.
|
Most néztem meg a Wall-E-t. Nagyon nagy ez az animációs film, és csak ajánlani lehet annak, aki még nem látta. Jelenleg az imdb 250-es listáján is az előkelő 40. helyet foglalja el. Kötelező film. :)
|
Quote:
|
Underworld 3-Rise of Lycans
Látta valaki a filmet?
Én moziban néztem meg, nekem nagyon bejött. Az előző részekhez képest is sokkal jobb mind színészi alakításokat tekintve, hangulatában és vizuális effektekben is. A jelmezek korszerűek, jól mutatnak. Ami különösen tetszett, az a filmbéli Viktor alakítása. Az eddigi részekben csak úgy átsiklott az a dolog a fülemen, hogy Viktor szívből gyűlöli a vérfarkasokat, de most aztán rendesen átjött! :) Amit sz előző részekből hiányoltam is megvan a filmben, elég jól! Ez pedig a vérfarkasok falka-szelleme! Amikor Lucyan üvölt egyet, több százan megindulnak a segítségére.(ezek még a korábbi Lycan verziók, akik nem képesek emberré válni) Úgy sem volt unalmas, hogy tudtam mi lesz a film vége.(előző részekből derül ki) Szal nekem tetszett! :) |
X-Men kezdetek: Farkas (X-Men Origins: Wolverine)
Ezt a filmet is nagyon várom.
A 3. részt nem láttam, de szerencsére ez olyan 20 évvel az első rész előtt játszódik majd. Premier úgy tudom május 1.-n. Az X-Man fanok általában azon akadnak ki, hogy miért nem Rozsomák a neve a gyereknek farkas helyett....:D |
Quote:
|
Quote:
2.5? Erről nem hallottam. :) 3. rész van, az tuti. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:52. |