Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

Tsobi 03-01-2009 16:18

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 204484)
Véres Valentin 3D

Látta valaki ezt a filmet?
3D horror film:)

Most fogom megnézni,hamarosan moziban. :)

J.Ati 03-01-2009 19:00

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 204499)

Én is:)

Szerdára vettünk jegyet.
Remélem jó lesz.

Pepa 03-02-2009 14:14

Én most néztem meg a Hipervándor (Jumper) című filmet. Többet vártam volna tőle.

Bogár 03-07-2009 22:17

Most néztem meg a Wall-E-t. Nagyon nagy ez az animációs film, és csak ajánlani lehet annak, aki még nem látta. Jelenleg az imdb 250-es listáján is az előkelő 40. helyet foglalja el. Kötelező film. :)

Kutyuleee 03-08-2009 23:53

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 204499)

nekem nagyon bejött:) aki szeretei a trash horror jelleget annak tetszeni fog:)

Rotcsa 03-11-2009 14:15

Underworld 3-Rise of Lycans

Látta valaki a filmet?
Én moziban néztem meg, nekem nagyon bejött.
Az előző részekhez képest is sokkal jobb mind színészi alakításokat tekintve, hangulatában és vizuális effektekben is. A jelmezek korszerűek, jól mutatnak.

Ami különösen tetszett, az a filmbéli Viktor alakítása. Az eddigi részekben csak úgy átsiklott az a dolog a fülemen, hogy Viktor szívből gyűlöli a vérfarkasokat, de most aztán rendesen átjött! :)
Amit sz előző részekből hiányoltam is megvan a filmben, elég jól! Ez pedig a vérfarkasok falka-szelleme! Amikor Lucyan üvölt egyet, több százan megindulnak a segítségére.(ezek még a korábbi Lycan verziók, akik nem képesek emberré válni)

Úgy sem volt unalmas, hogy tudtam mi lesz a film vége.(előző részekből derül ki)

Szal nekem tetszett! :)

Rotcsa 03-11-2009 14:25

X-Men kezdetek: Farkas (X-Men Origins: Wolverine)

Ezt a filmet is nagyon várom.

A 3. részt nem láttam, de szerencsére ez olyan 20 évvel az első rész előtt játszódik majd.
Premier úgy tudom május 1.-n.

Az X-Man fanok általában azon akadnak ki, hogy miért nem Rozsomák a neve a gyereknek farkas helyett....:D

Ati 03-11-2009 14:29

Quote:

Originally Posted by Rotcsa (Post 205261)
Ezt a filmet is nagyon várom.

A 3. részt nem láttam, de szerencsére ez olyan 20 évvel az első rész előtt játszódik majd.
Premier úgy tudom május 1.-n.

Az X-Man fanok általában azon akadnak ki, hogy miért nem Rozsomák a neve a gyereknek farkas helyett....:D

X-men-ből az első részt láttam, utána kicsit összekavarodtam az időzítések terén... van valami második rész gondolom, meg volt valami 2,5 is? És akkor most van egy "nulladik" rész... fene se bírja ezt követni. :D

Rotcsa 03-11-2009 14:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 205262)
X-men-ből az első részt láttam, utána kicsit összekavarodtam az időzítések terén... van valami második rész gondolom, meg volt valami 2,5 is? És akkor most van egy "nulladik" rész... fene se bírja ezt követni. :D

2.5? Erről nem hallottam. :)

3. rész van, az tuti.

Ati 03-11-2009 14:44

Quote:

Originally Posted by Rotcsa (Post 205264)
2.5? Erről nem hallottam. :)

3. rész van, az tuti.

Akkor másfél, de valami olyan, amit abszolút nem tudtam hova tenni időbelileg. (Nem is néztem meg pont emiatt.)

All times are GMT +1. The time now is 05:52.