![]() |
Quote:
|
Quote:
Mellette, ha már békés fajnak tekintjük nem lenne szabad például a bányákra 30% maluszt tenni, vagy hamár ártani nem tud legalább a haszonszerzéshez legyen valami kis joga. |
Quote:
|
Kiálvány az ELF-ekhez!
5-2 szintig óriásként likvidáljuk az összes orkot+félefet! Az 1A-ban + jöhet bárki, aki tud. Ennyi |
Quote:
|
Quote:
Azt ne feledjük, hoghy még csak elméleti a pánik, leaglábbis még nem látom, hogy az elmúlt 10 órában halomra ütötték volna őket. |
Quote:
És mint említettem, nem csak az az ori lehet kitámadva, aki éppen téged üt. Van erre megfelelő varázslat, amire még málusz sincs! :) És mindamellett, ha valaki engem elkezdene azért ártózni és tolizni, mert bevertem, akkor már megint csakazértis hozzá mennék földért. Neki biztos jó üzlet. :) |
Quote:
|
Quote:
vagy szerintetek ez is csak 1/a ra vonatkozik??? |
Nem hiszem hogy az elf halomra lesz ezután ütve, hisz nem teljesen egyszerű bántani őket...
De a 4L-es elfem faját azonnal megváltoztatom lépés után... Igaz, hogy békés tamagochi faj, ahogy Ati is mondta, de hogy egy nyomorék, életképtelen gnóm varisnak se tud ártani, ha az kipécézi magának és ártózza?!!!:confused: :confused: |
All times are GMT +1. The time now is 00:30. |