![]() |
Nem nagyon akarom én ezt a témát folytatni, különféle spekulációkra, és tündérmesékre alapozva vádolni valakit. Meg sértegetni azért, mert neki nem megy úgy mint a másiknak.
Ezekkel vitába szállni se érdemes, mert értelmeset úgyse tudnak mondani. Ellenben tegnap különféle egészségügyi problémák miatt, sok időt kellett tartózkodnom a mellékhelyiségben, és emiatt agyalgattam valamin. És erről kérem véleményeteket. Mi lenne ha a végső eredménylistában, megjelennének azok az országok is, akik itt voltak a játékban, játszottak is, csak valamilyen oknál fogva kiestek a játékból. Nem lenne a végén olyan szánalmas az a 10-12 ország aki marad a végén. És talán több embernek lesz kedve játszani. Lehet tök hülye ötlet, de értelmesebb erről beszélni mint, ki milyen ember vagy játékos. |
Ennek már semmi köze az Arénához!:rolleyes:
Pool mintha nyitottál volna egy topikot: Ne OFF-oljunk máshol, ezzel a cimmel?!:confused: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Szerintem más, az hogy egy nyílt fórumon ócsárolsz valakit,vagy megírod neki személyesen. A kettő között különbségek vannak! Azért írtam magán levelet, hogy ne itt folytassuk. De látom neked mindenképpen közönség kell. Gondolom azért, mert magán levélben a hazugságok nem nagyon hatnak meg senkit :) Quote:
Sokkal inkább idevaló írás, mind amiket te írogatsz! És nincs mit!!! |
Quote:
Én felvállalom a véleményem itt a fórumon is, Te meg itt adod a szépet, meg a jót, aztán privátban meg. .:D Quote:
Akkor beszéljétek meg itt a fejlesztéssel kapcsolatos ötletedet, aztán majd újra a fejlesztések között. .:D |
Hagyjátok már ezt, vagy ott a topicom a ne offoljunk máshol :)
A lényeg, hogy pörög az Aréna, nincs ellenfelem :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
De valahogy nem látom az eredményt :D |
All times are GMT +1. The time now is 13:39. |