Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Aréna (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1626)

Bobesz bá 01-15-2010 17:25

Nem nagyon akarom én ezt a témát folytatni, különféle spekulációkra, és tündérmesékre alapozva vádolni valakit. Meg sértegetni azért, mert neki nem megy úgy mint a másiknak.
Ezekkel vitába szállni se érdemes, mert értelmeset úgyse tudnak mondani.

Ellenben tegnap különféle egészségügyi problémák miatt, sok időt kellett tartózkodnom a mellékhelyiségben, és emiatt agyalgattam valamin.
És erről kérem véleményeteket.
Mi lenne ha a végső eredménylistában, megjelennének azok az országok is, akik itt voltak a játékban, játszottak is, csak valamilyen oknál fogva kiestek a játékból.
Nem lenne a végén olyan szánalmas az a 10-12 ország aki marad a végén.
És talán több embernek lesz kedve játszani.
Lehet tök hülye ötlet, de értelmesebb erről beszélni mint, ki milyen ember vagy játékos.

Szesy 01-15-2010 17:26

Ennek már semmi köze az Arénához!:rolleyes:

Pool mintha nyitottál volna egy topikot: Ne OFF-oljunk máshol, ezzel a cimmel?!:confused:

Elfi 01-15-2010 20:11

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 236942)
Nem nagyon akarom én ezt a témát folytatni, különféle spekulációkra, és tündérmesékre alapozva vádolni valakit. Meg sértegetni azért, mert neki nem megy úgy mint a másiknak.
Ezekkel vitába szállni se érdemes, mert értelmeset úgyse tudnak mondani.

Érdekes, hogy itt tolod a ne vitázzunk, meg ne sértegessük egymást dumádat, ezzel ellenben ma már a 2. sértegető leveledet írod nekem, amiben le szánalmas buta gyerekezel. .:D

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 236942)
Ellenben tegnap különféle egészségügyi problémák miatt, sok időt kellett tartózkodnom a mellékhelyiségben, és emiatt agyalgattam valamin.
És erről kérem véleményeteket.
Mi lenne ha a végső eredménylistában, megjelennének azok az országok is, akik itt voltak a játékban, játszottak is, csak valamilyen oknál fogva kiestek a játékból.
Nem lenne a végén olyan szánalmas az a 10-12 ország aki marad a végén.
És talán több embernek lesz kedve játszani.
Lehet tök hülye ötlet, de értelmesebb erről beszélni mint, ki milyen ember vagy játékos.

Ötleteket a játék módosítására nem itt kell felvetni, javaslom nézz körül a fejlesztések-megbeszélések topikban, és ha nincs hasonló nyiss neki egyet, köszi.

Bobesz bá 01-15-2010 22:33

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 236972)
Érdekes, hogy itt tolod a ne vitázzunk, meg ne sértegessük egymást dumádat, ezzel ellenben ma már a 2. sértegető leveledet írod nekem, amiben le szánalmas buta gyerekezel. .:D

Szerintem más, az hogy egy nyílt fórumon ócsárolsz valakit,vagy megírod neki személyesen.
A kettő között különbségek vannak!
Azért írtam magán levelet, hogy ne itt folytassuk. De látom neked mindenképpen közönség kell.
Gondolom azért, mert magán levélben a hazugságok nem nagyon hatnak meg senkit :)

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 236972)
Ötleteket a játék módosítására nem itt kell felvetni, javaslom nézz körül a fejlesztések-megbeszélések topikban, és ha nincs hasonló nyiss neki egyet, köszi.

Nézz körül Elfi, ez az Aréna fóruma, először gondoltam megkérdezem azokat, akik Arénáznak!
Sokkal inkább idevaló írás, mind amiket te írogatsz!
És nincs mit!!!

Elfi 01-15-2010 22:55

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 236994)
Szerintem más, az hogy egy nyílt fórumon ócsárolsz valakit,vagy megírod neki személyesen.
A kettő között különbségek vannak!
Azért írtam magán levelet, hogy ne itt folytassuk. De látom neked mindenképpen közönség kell.
Gondolom azért, mert magán levélben a hazugságok nem nagyon hatnak meg senkit :)

Látom nem nagyon érted a különbséget. .:D

Én felvállalom a véleményem itt a fórumon is, Te meg itt adod a szépet, meg a jót, aztán privátban meg. .:D

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 236994)
Nézz körül Elfi, ez az Aréna fóruma, először gondoltam megkérdezem azokat, akik Arénáznak!
Sokkal inkább idevaló írás, mind amiket te írogatsz!
És nincs mit!!!

Tudod, ha valami fejlesztési ötleted van a Hódítóval kapcsolatban, akkor nem írod be össze-vissza az egyes topikokba csak azért, mert azt Hódítósok olvassák, na mindegy. .:D

Akkor beszéljétek meg itt a fejlesztéssel kapcsolatos ötletedet, aztán majd újra a fejlesztések között. .:D

Pool 01-15-2010 22:56

Hagyjátok már ezt, vagy ott a topicom a ne offoljunk máshol :)
A lényeg, hogy pörög az Aréna, nincs ellenfelem :)

Bobesz bá 01-16-2010 06:40

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 236999)
...

akkor mér vagy még mindig csak negyedik? :P

Szesy 01-16-2010 07:32

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 236999)
Hagyjátok már ezt, vagy ott a topicom a ne offoljunk máshol :)

Nyugtával dicsérd a napot!:D

Pool 01-16-2010 08:23

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 237025)
akkor mér vagy még mindig csak negyedik? :P

Mert az első hármat jobb alulról mészárolni :)

Bobesz bá 01-16-2010 12:31

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 236582)
jah, így, szóval most nyerek, mert már mészárolom az első kettőt 2 sereggel felváltva

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 237031)
Mert az első hármat jobb alulról mészárolni :)

Igen-Igen mondani könnyű!
De valahogy nem látom az eredményt :D

All times are GMT +1. The time now is 13:39.