![]() |
Quote:
Ettől függetlenül azt hiszem, hogy a "támadás" szó jelentése a legtöbb esetben nem egy kamikaze támadást jelent, ami már induláskor kudarcra van ítélve, de mégis sikerül. |
Biztos vagyok benne, ha Tuvalu anarchba kerül, azt mondaná, hogy igaza volt Atinak, mert szabálytalankodtam. Ennyire ismerem.
Védeni nem akarom, de magam részéről sajnálnám, hogy legrégebbi még aktív volt klántársam is abbahagyná a hódítót. |
Hozzátenném a fenti idézet csak egy ütést lát, azonban nem 1 volt, hanem 5.
Ebből 4 lepattant, s ez ütötte be Grabit. A további részletek azt hiszem már tényleg információkiadásnak minősülnének, ez azonban egy teljes krónikában látható esemény volt. |
Quote:
Mi ezzel a gond? :) |
Quote:
|
Quote:
Mellesleg ez meddő vita, a support másolja be milyen bizonyíték van arra, hogy ez megbeszélt támadás volt, mi a jele a JKSZ-nek (egyezik az IP....) ha bizonyíték nincs, akkor mindkét ország marad, vagy javaslom dobjuk ki a szabálykönyvet végérvényesen. Az eddigi 7 évem alatt megszámlálhatatlan számú csatában voltam tuti bukó fél és mégis nyertem mert az ellenfél nem vásárol, lekopott a tekije... sorolhatnám még ez önnmagában hol csalás? Természetesen ha van bizonyíték akkor mehetnek a zaciba, de az hogy 3-4 ember azt mondja ez tuti jksz volt az égvilágon semmit nem bizonyít. Spanyol |
Quote:
|
az jksz ha vkinek nem éri meg védeni a támadást?
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:50. |