Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   J.k.sz. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1389)

Ati 06-20-2007 19:07

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 104263)
Megértettem a támadását, még ha különösebben nem is kultiváltam.

Infókat nem akarok kiadni, hiszen a 4/L top életét ilyen módon nem kívánom külső eszközökkel megbolygatni.

Ettől függetlenül azt hiszem, hogy a "támadás" szó jelentése a legtöbb esetben nem egy kamikaze támadást jelent, ami már induláskor kudarcra van ítélve, de mégis sikerül.

-Fegya- 06-20-2007 19:13

Biztos vagyok benne, ha Tuvalu anarchba kerül, azt mondaná, hogy igaza volt Atinak, mert szabálytalankodtam. Ennyire ismerem.

Védeni nem akarom, de magam részéről sajnálnám, hogy legrégebbi még aktív volt klántársam is abbahagyná a hódítót.

Arrakis 06-20-2007 19:13

Hozzátenném a fenti idézet csak egy ütést lát, azonban nem 1 volt, hanem 5.
Ebből 4 lepattant, s ez ütötte be Grabit.
A további részletek azt hiszem már tényleg információkiadásnak minősülnének, ez azonban egy teljes krónikában látható esemény volt.

Xeper 06-20-2007 19:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 104266)
Ettől függetlenül azt hiszem, hogy a "támadás" szó jelentése a legtöbb esetben nem egy kamikaze támadást jelent, ami már induláskor kudarcra van ítélve, de mégis sikerül.

Láttam én már jópár ilyen támadást, ami megbeszélés nélkül jött össze igen nagy szerencsémre (sok üres ori az A-ban, ami hasonlatos a többi csoport tetejéhez).
Mi ezzel a gond? :)

Ati 06-20-2007 19:18

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 104272)
Láttam én már jópár ilyen támadást, ami megbeszélés nélkül jött össze igen nagy szerencsémre (sok üres ori az A-ban, ami hasonlatos a többi csoport tetejéhez).
Mi ezzel a gond? :)

Kaptam egy magyarázatot privátban, de azt hiszem, hogy ez ebben a formában is kimeríti a szándékos beengedés kategóriát.

Yberia 06-20-2007 19:19

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 104265)
Na kíváncsi vagyok, hogy ez is el lesz-e tusolva...
Mindenesetre elmentem ezt a pár hsz-t az utókornak.

Belőled is lenne azért szépen mit eltenni az utókornak ám :)

Mellesleg ez meddő vita, a support másolja be milyen bizonyíték van arra, hogy ez megbeszélt támadás volt, mi a jele a JKSZ-nek (egyezik az IP....) ha bizonyíték nincs, akkor mindkét ország marad, vagy javaslom dobjuk ki a szabálykönyvet végérvényesen.

Az eddigi 7 évem alatt megszámlálhatatlan számú csatában voltam tuti bukó fél és mégis nyertem mert az ellenfél nem vásárol, lekopott a tekije... sorolhatnám még ez önnmagában hol csalás?

Természetesen ha van bizonyíték akkor mehetnek a zaciba, de az hogy 3-4 ember azt mondja ez tuti jksz volt az égvilágon semmit nem bizonyít.

Spanyol

Ati 06-20-2007 19:22

Quote:

Originally Posted by Yberia (Post 104274)
a support másolja be milyen bizonyíték van arra, hogy ez megbeszélt támadás volt, mi a jele a JKSZ-nek (egyezik az IP....)

Értelemszerűen ilyen információ nem fog napvilágot látni, még az érintettek részére sem publikusak ezek az adatok.

Deni 06-20-2007 19:23

az jksz ha vkinek nem éri meg védeni a támadást?

Ati 06-20-2007 19:24

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 104277)
az jksz ha vkinek nem éri meg védeni a támadást?

Mint védhető, mégis szándékosan beengedett ütés? Igen.

Arwyl szelleme 06-20-2007 19:24

Quote:

Originally Posted by Yberia (Post 104274)
Belőled is lenne azért szépen mit eltenni az utókornak ám :)

Hát az tuti! De..... (leírtam, de inkáb kimoderáltam saját magam :D)

All times are GMT +1. The time now is 22:50.