![]() |
Quote:
Jó kérdés. Pedig én nagyon drukkoltam mikor azok az áthelyezések mentek:) Lyra ezek szerint utólag úgy gondolta, hogy mégse csaltak... |
Lehet hogy szabálymodositás volt,csak nem került bele a sugóba.Ergo nyugisan lehet belépkedni egymás orijaiba,hisz csak pár napot kell anarchban töltened.:cool:
|
Nem mondanám csalásnak azért azt ha vki belép a másikhoz piacozni, és nem akciózik. Ezzel senkinek nem ártott.
|
Quote:
Sztem csalás, ha olyat teszel ami ellenkezik a játékszabályokkal. Az most, h kinek árt kinek nem mellékes. Én azon csodálkozom, h elismerték, de ezekután mégis megúszták egy ejnye-bejnyével. Magyarán csalsz, lebuksz, beismered és akkor nincs bünti? Akkor kell egy topic, ahol mindenki beismeri és aki nem ártott senkinek azok kérhetik a visszahelyezésüket, mert az csak apró csalásocska. Nem is értem minek van benne a szabályokban. :p Vagy lehet több VIP-et fizetnek mások mint én...nemtom... :rolleyes: |
Quote:
1. Ha nem csalas, miert kerult at? 2. Ha csalas, miert kerult vissza? (Maganvelemeny: en sem latok semmi kivetnivalot abban, hogy egy szovid epp nalad van, es belep piacozni, pl, de ez le van irva a faqban is...(valamint teljesen biztos vagyok, hogy ha ez buntetve lenne, a hodito 80%-a anarchban lenne) |
Quote:
|
Volt már máskor is olyan, hogy valaki, bár hibázott, visszakerült méltányossági alapon anarchból.
Több olyanról is tudok, akik visszakerültek, aztán megint szabálytalankodtak és megint anarchba kerültek. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:55. |