Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Román 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1370)

Synkel 04-21-2008 17:51

Quote:

Originally Posted by Hege (Post 170537)
1/A
1 254 Töviskert 429.329

"254 Töviskert 2008-03-29 06:10:03
REPOZITIONAT: Conducerea mai multor tări în aceeasi grupă"

Most lehet én vok elvarázsolva, de ha vkit 1x átnyomnak, ráadásul el is ismerik, h ők voltak a hibások, akkor h a viharba kerülhet vissza??? Ennyi erővel minek van anarchista csopi? nem értem :confused:

Jó kérdés. Pedig én nagyon drukkoltam mikor azok az áthelyezések mentek:)
Lyra ezek szerint utólag úgy gondolta, hogy mégse csaltak...

Eke 04-21-2008 20:00

Lehet hogy szabálymodositás volt,csak nem került bele a sugóba.Ergo nyugisan lehet belépkedni egymás orijaiba,hisz csak pár napot kell anarchban töltened.:cool:

Arwyl szelleme 04-22-2008 10:52

Nem mondanám csalásnak azért azt ha vki belép a másikhoz piacozni, és nem akciózik. Ezzel senkinek nem ártott.

Hege 04-22-2008 15:38

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 171037)
Nem mondanám csalásnak azért azt ha vki belép a másikhoz piacozni, és nem akciózik. Ezzel senkinek nem ártott.

Sztem csalás, ha olyat teszel ami ellenkezik a játékszabályokkal. Az most, h kinek árt kinek nem mellékes. Én azon csodálkozom, h elismerték, de ezekután mégis megúszták egy ejnye-bejnyével. Magyarán csalsz, lebuksz, beismered és akkor nincs bünti? Akkor kell egy topic, ahol mindenki beismeri és aki nem ártott senkinek azok kérhetik a visszahelyezésüket, mert az csak apró csalásocska. Nem is értem minek van benne a szabályokban. :p

Vagy lehet több VIP-et fizetnek mások mint én...nemtom... :rolleyes:

Remedy 04-22-2008 15:42

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 171037)

Igazabol en nem tudok az egeszrol semmit, de ket kerdesem lenne.

1. Ha nem csalas, miert kerult at?

2. Ha csalas, miert kerult vissza?

(Maganvelemeny: en sem latok semmi kivetnivalot abban, hogy egy szovid epp nalad van, es belep piacozni, pl, de ez le van irva a faqban is...(valamint teljesen biztos vagyok, hogy ha ez buntetve lenne, a hodito 80%-a anarchban lenne)

Arwyl szelleme 04-22-2008 20:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 171127)
Igazabol en nem tudok az egeszrol semmit, de ket kerdesem lenne.

1. Ha nem csalas, miert kerult at?

2. Ha csalas, miert kerult vissza?

(Maganvelemeny: en sem latok semmi kivetnivalot abban, hogy egy szovid epp nalad van, es belep piacozni, pl, de ez le van irva a faqban is...(valamint teljesen biztos vagyok, hogy ha ez buntetve lenne, a hodito 80%-a anarchban lenne)

Erre csak admin tudna válaszolni. :)

-Fegya- 04-24-2008 06:58

Volt már máskor is olyan, hogy valaki, bár hibázott, visszakerült méltányossági alapon anarchból.
Több olyanról is tudok, akik visszakerültek, aztán megint szabálytalankodtak és megint anarchba kerültek.

laci 04-24-2008 08:00

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 171383)
Volt már máskor is olyan, hogy valaki, bár hibázott, visszakerült méltányossági alapon anarchból.
Több olyanról is tudok, akik visszakerültek, aztán megint szabálytalankodtak és megint anarchba kerültek.

Kíváncsi vagyok, miért kap valaki még egy esélyt, másokat meg miért tesznek át végképp.

Arwyl szelleme 04-24-2008 10:55

Quote:

Originally Posted by laci (Post 171388)
Kíváncsi vagyok, miért kap valaki még egy esélyt, másokat meg miért tesznek át végképp.

jelen esetben azért, mert belépett Robi Pistihez piacolni valamit amivel nem ártott senkinek és semmit nem befolyásolt semmit; max annyit (de nem tudom mit piacolt úgy mondom), hogy nem ment el X mennyiségű áru

laci 04-24-2008 13:47

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 171399)
jelen esetben azért, mert belépett Robi Pistihez piacolni valamit amivel nem ártott senkinek és semmit nem befolyásolt semmit; max annyit (de nem tudom mit piacolt úgy mondom), hogy nem ment el X mennyiségű áru

Ez éppen elég sok mindent befolyásolhat. Például amikor a konkurrens ország éppen amiatt bukik egy halom pénzt, mert nem volt bent amikor visszajött az áru a piacról, miközben nekem megoldja a haver, mert bejön és piacozik.

All times are GMT +1. The time now is 22:55.