Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Angol 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1210)

Redback 07-14-2007 20:14

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 109563)
Most angol A-ban vannak egyáltalan magyarok?

Azt akartam írni hogy vannak-e egyáltalán angolok :D:D:D:D:D:DCsak szerintem nagyon gondolkodtam hogy hány magyar lehet ott :D XDXD

lacqa 07-14-2007 22:19

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 109610)
Azt akartam írni hogy vannak-e egyáltalán angolok :D:D:D:D:D:DCsak szerintem nagyon gondolkodtam hogy hány magyar lehet ott :D XDXD

vannak.
nem magyarok még többen.
külföldről játszók pedig még annál is többen.

Ati, egy friss stati? :)

monro 07-15-2007 08:05

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 109604)
2topklán volt ,utánna feljött aszkara és a két topklán aktiv tagjai összeolvadtak egyé.Így maradt a két top klán.

sztem meg csak 1 van sajnos...
a 2. helyezettet nem igazán lehet topnak nevezni :( főleg ekkora pontszámkülönbséggel nem.

Cyby_ 07-15-2007 08:31

Quote:

Originally Posted by monro (Post 109645)
a 2. helyezettet nem igazán lehet topnak nevezni :( főleg ekkora pontszámkülönbséggel nem.

de kétszerese a 3. helyezetnek,és a jövőröl is lehet beszélni :P

Pepa 07-15-2007 10:40

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 109646)
de kétszerese a 3. helyezetnek,és a jövőröl is lehet beszélni :P

A kis klánok se leszenek ott sokáig, ahol most vannak, folyamatosan mennek felfelé, és előbb-utóbb elérik azt a szintet, hogy megint változás fog beálni a top helyén.

Cyby_ 07-15-2007 10:47

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 109651)
A kis klánok se leszenek ott sokáig, ahol most vannak, folyamatosan mennek felfelé, és előbb-utóbb elérik azt a szintet, hogy megint változás fog beálni a top helyén.

Ezt örömmel fogadnánk..mert akkor kicsit felpezsdülne az élet!

Remedy 07-15-2007 17:09

Quote:

Originally Posted by monro (Post 109645)

Ne aggodj Monro, eleg nagy esely van ra, hogy ti lesztek a top klan nemsokara, mert ugytunik, mi bomlunk majd. :) Mar egy jo ideje itt van ez, hogy nincs motivacio, de eddig kb kibirtuk megis. :)

10 fos a klanunk. Ebbol 3 folyamatosan szabin, 2 miota atlepett a masik klanbol, egyfolytaban szabin van. :)

Szoval van mondjuk 5-6 "szemi-aktiv" tagunk :)

Ebbol ugy kb 5nek elege van ebbol az egeszbol.

Szoval, nagy esely van ra, hogy atvegyetek a szerepunket, Ti legyetek a top klan, es elkezdhettek fedezgetni, meg semmit sem csinalni :)

Igazabol en lehet, maradnek, a kis orim miatt, de nekem is elegem van ebbol a nagy semmittevesbol :)

Arwyl szelleme 07-15-2007 18:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 109723)
Ne aggodj Monro, eleg nagy esely van ra, hogy ti lesztek a top klan nemsokara, mert ugytunik, mi bomlunk majd. :) Mar egy jo ideje itt van ez, hogy nincs motivacio, de eddig kb kibirtuk megis. :)

10 fos a klanunk. Ebbol 3 folyamatosan szabin, 2 miota atlepett a masik klanbol, egyfolytaban szabin van. :)

Szoval van mondjuk 5-6 "szemi-aktiv" tagunk :)

Ebbol ugy kb 5nek elege van ebbol az egeszbol.

Szoval, nagy esely van ra, hogy atvegyetek a szerepunket, Ti legyetek a top klan, es elkezdhettek fedezgetni, meg semmit sem csinalni :)

Igazabol en lehet, maradnek, a kis orim miatt, de nekem is elegem van ebbol a nagy semmittevesbol :)

Sajnos nincs kit ütnünk így elég lassan növekszik a területe a klánnak ezzel az "okos" módon kitalált fedezéssel. De közel már az idő, hogy elérhetőek legyenek az orijaitok, szóval lassan lesz motiváció is. :)

Remedy 07-15-2007 18:21

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 109731)
Sajnos nincs kit ütnünk így elég lassan növekszik a területe a klánnak ezzel az "okos" módon kitalált fedezéssel. De közel már az idő, hogy elérhetőek legyenek az orijaitok, szóval lassan lesz motiváció is. :)

Nekem a motivaciot jo ideje par klantarsam jateka jelentette. Ha ok mennek, en sem fogok maradni. Ez van :)

monro 07-15-2007 18:25

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 109732)
Nekem a motivaciot jo ideje par klantarsam jateka jelentette. Ha ok mennek, en sem fogok maradni. Ez van :)

Az jó mert akkor mi leszünk a topklán és én is abbahagyom motiváció hiányában :)

All times are GMT +1. The time now is 21:53.