![]() |
Quote:
|
xxxxxxyyyyyy
2007-04-08 22:47:20 Helyezés: yyyyxxx Érték: yxyx Keresek szövit, de csak kezdőt, aki nem fanatikus és csak prüntyögni akar valakivel együtt. Ritkán játszom, nem vagyok fun, de kéne egy szövetséges, hogy ezt is kipróbáljam Ez is megtetszett:D:D:D:D:D Úgy látom, ma ilyen mindenbe belekötős napom van:) |
Quote:
|
Quote:
Csak olyan érdekesen fogalmaz ma mindenki sztem:p :p :p |
van ahol a babát a nyuszi hozza :P
|
xxxxxxxxxxxx (#yyyyyy)
2007-04-09 20:15:17 Helyezés: zzzz Érték: wwww Hali! Szövetséget alapítok melynek csak elfek lehetnek tagjai. Eggyetleneggy dolgot kérek minden tagtól: elit harcosok 80-százaléka jöjjön segíteni ostromkor hozzám. Cserébe ti is bármit kérhettek tőlem, bármint hadügyileg ostromilag. Ha érdekel valakit akkor írjon. Hmm... 80%-ék? Ostromkor? |
Quote:
Gondolom ugy ertette, hogy annyit el lehessen hivni. En azt szoktam mondani a szoviknek: "Ha gond van, tokig nyomhatjatok a segitseg gombot :D" |
Lol :d :d :d :d :d :d
|
xxx (#yxy)
Helyezés: x Érték: x Én csak azt szeretném tudni hogy játszik e lány a HÓDÍTÓVAL? ez nagyon tetszett:):) amúgy szerintem is elég érdekeseket írtak mostanság:D |
xxx (#xxx)
Helyezés: xxx Érték: xxx TISZTELT HÓDÍTÓK! Szövetségeseket keresek, hogy együt meghódítsuk a hódítőt! Én elmosolyodtam ezen is:) |
All times are GMT +1. The time now is 22:55. |