Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

laci 12-03-2006 08:53

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 49525)
Ezt honnan vetted??
Ati nem tom hány bejegyzéssel ezelőtt írta, hogy ez nem lesz, azóta is ilyen, meg ehhez hasonló.. huhh, megyek vásárolok egyet.

Te jó Isten, Arrakis, hát nem ugyanazt a fórumot olvassuk?! Szerinted nem a fentebb összefoglalt vitaféle megy már legalább 40 oldal óta? :eek:

laci 12-03-2006 08:55

Quote:

Originally Posted by bitboss (Post 49580)
kihagytad azt:
"elfogadjuk, hogy kell A-t játszani, de rettegünk töle, ezért ott könnyebb feltételeket szeretnénk!"

Meg azt, hogy "nem mások kegyei alapján, haveri alapon szeretnénk eboldogulni, ezért nem akarunk odamenni".
Ez a vita tényleg végtelen... :mad:

Deni 12-03-2006 08:56

Szerintem is értelmetlen. "A"-ba KELL menni. Nem kívánságműsor. Egyedül az lehet kérdéses, hogy mit kell ott teljesíteni, de amíg megy a személyeskedés illetve az "A" túlmisztifikálása, nem hinném, hogy nagyon haladna előre a megbeszélés.

monro 12-03-2006 09:16

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 49360)
Mintha az 5-ben, a védettség alol kikerülő orik összekerülnének, a fullra kimaxolt orikkal szembed? Szerintem ezért nincs senkinek kedve oda felmenni...

Ez jó példa.
Össze is kerülnek nem tűnt még fel? :)
És mi lesz velük? Felnőnek a feladathoz, mert nincs választásuk! És belőlük is elsők lesznek idővel, mert nem a nyavajgással foglalkoznak, hogy nekik milyen rossz, mert most kezdték és a többieknek mekkora az előnyük.

monro 12-03-2006 09:28

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 49396)
... s sosem érdekelt a fordulás, nekem mindig az volt a célom, hogy a játékban elérjem a csúcsot, ezért minden csopit kiélveztem, sokáig játszottam el bennük...

Tessék Arrakis megtalálta a játék élvezetének a lényegét! Gratulálok!
Ez a lényeg. Ha első akarsz lenni mindig akkor minden csopit élvezel! (kivéve ha már álmodból felkelve is megcsinálod)

Ilyenkor van az,hogy jó játékosok elkezdenek számokat gyüjteni ahelyett,hogy játszanának. (felhívom mindenki figyelmét, hogy 1A-s játék közben is lehet számokat gyüjteni!)

Dragi 12-03-2006 09:30

Quote:

Originally Posted by monro (Post 49610)
Ez a lényeg. Ha első akarsz lenni mindig akkor minden csopit élvezel! (kivéve ha már álmodból felkelve is megcsinálod)

Ilyenkor van az,hogy jó játékosok elkezdenek számokat gyüjteni ahelyett,hogy játszanának. (felhívom mindenki figyelmét, hogy 1A-s játék közben is lehet számokat gyüjteni!)

És amúgy se az legyen mindenki célja hogy gyüjtőgesse a két szép szeméért a kék számokat :) Hanem igenis dolgozzon meg értük! És ha eljutok odáig én is megfogok dolgozni értük :)

monro 12-03-2006 09:32

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49399)
biztos vagyok benne, hogy az A nélkül is nagy gamernek kell lenni, aki 9-essel fog majd futkározni

Lehet, hogy nagy gamer, de nem mérette meg magát!
Kótai Misi is profi box világbajnok!!!
És a boxtudása is azt tükrözi, mint az eredménye???

laci 12-03-2006 09:32

Quote:

Originally Posted by monro (Post 49610)

És ki mondta, hogy pl. számomra is az a játék "élvezetének a lényege", hogy felfele kapaszkodjak? Mert nekem személy szerint nem az...

laci 12-03-2006 09:34

Ezt bírom: hol azt olvasom, hogy az igazán jó játékosok az 1A-ban vannak, mindenki más, aki máshol játszik az dilettáns, vagy gyáva, aztán meg azt, hogy valóban, egy időn túl az 1A-ban már csak kapcsolatokkal lehet boldogulni.

monro 12-03-2006 09:43

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49429)
"Nem az számít, milyen magasra mászol a pontlistán, hanem mi az a hely amit meg is tudsz tartani."

az A-ban mi az a reális helyezés, ahova egy játékos a kék számaiért küzve feljuthat, és megtartja?
erre válaszolj Synk

Megpróbálok én, bár nem nekem címezted.

A reális (megtartható) helyezés mindenkinél más. Van akinek a top1-5 és van akinek a top30-100. Éppen emiatt kérdéses,hogy ezek az emberek a köztük lévő tudáskülönbség ellenére személyiségek kérdésében nincsenek egyformán mérve! Vannak az A-ban olyanok akik még a kiskék 2-esért sem fordultak le sosem, de hosszú ideje a top10%-ban vannak és fejlődnek. Közben mások már 7-8-9 személyiségnél tartanak, de a közelébe sem tudnak menni!!!

All times are GMT +1. The time now is 18:29.