![]() |
Quote:
Lehetőség az, hogy eldöntöd, hogy mit akarsz: védekezni, vagy szembemenni. Helyes döntés az egyiket választani, de vajon mennyire helyes egy veszélyes helyzetben jelentéktelen mennyiségű sereggel várni a támadásra? Én csak annyit mondtam, hogy a felkészülésünk 2,5 napja alatt adott volt az ellenfél klánnak is felkészülni, ugyanis érezhető volt a feszültség. Felmérések tőlünk, gömbözési kísérletek az ellenfél klántól. A felkészülés mégsem történt meg. Az, hogy az ujjaimat harapdálom, hogy rájöjjek, hogy melyik fáj jobban, az egy dolog. De ésszerű az ujjamra felhúzni egy kesztyűt, vagy valamit, ami megakadályozza, hogy meg tudjam harapni. Ilyen az emberi gondolkodás: a rossz nem velem történik... Lehet, hogy elgondolkodik egy két klán azon, hogy milyen mókás tegyük fel 2milla pontos klánt 1milla egységgel beverni, mert nem tudnak elegendő sereget venni, de az nem jut eszébe, hogy azzal az 1milla lovassal ő is ugyanúgy pórul jár! A csalódottság meg szerintem érthető, a 17-ed részét ütöttük annak a földmennyiségnek, amit kellett volna kapjunk egy jól megszervezett, hibátlanul kivitelezett klántámadás eredményeként. De kérlek, tényleg fejezzük már be a témát!!! (Próbálom nem kelteni a hangulatot, tegyétek ti is ezt! :)) |
A témát én nem akartam újragenerálni, vagy továbbvinni, csak leírtam a véleményemet a végére pedig azt írtam, hogy a folytatást a csatamezőn tettek formájában várom.
Nem a kesztyű használatára akartam rávilágítani...:D |
Ezt ki nem hagyta volna...
|
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2009-11-08 10:01:13 Éden Birodalom (#250250) elfoglalt 595 hektárt Az állam én vagyok (#330539) országától. Gratula Turul :) Legkisebb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten: 2009-11-08 13:01:17 [-42 kör] KisPiac (#209945) elfoglalt 0 hektárt Éden Birodalom (#250250) országától. 2009-11-08 13:01:17 [-42 kör] KisPiac (#209945) elfoglalt 0 hektárt Éden Birodalom (#250250) országától. Gratula itt is...;) |
Quote:
Grat Turulnak :) és kár azért a szép summáért amit ráköltöttetek erre |
Quote:
Én gerinc nélkül születtem, társaim az idén operáltatták ki :) Nem fokoztunk el, hanem Turul egy zsákba tette a földet és eldugta, míg támadták... Új taktikai elem :) |
Quote:
|
Quote:
Bár ez teljességgel lehetetlen vállakozás :) |
2009-11-11 05:01:10 Big Gun (#2038) támadást indított In memoriam Pééékek! (#3130) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 745 hektár földet.
Gratulálok a támadóknak. Ha jól sejtem sajnos itt is az történt, hogy a védekező fél kiszórta a klántagokat és inkább elmenekült a csatározás elöl. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:27. |