Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

csabi 11-05-2009 15:15

részemről az egyetlen bántó dolog, hogy minimum 1 körrel korábban végetért az izgalom és igy csökkent a játékélményem..

Dragi 11-05-2009 15:38

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 227956)
Lehet, hogy az országaitok kirakása az adott helyzetben minimalizálta a veszteséget, és taktikailag ez volt a legkisebb rossz, de én a helyedben egy ilyen eset után nem jönnék a külsőre magyarázni a bizit.

Nos pont nem a bizit magyaráztam :) Sajnos nem voltál ott de ha ott lettél volna tudnád hogy én pont amellett voltam hogy vegyük be a lovakat és próbáljunk szerencsét menjünk szemben. Technikailag nem volt kivitelezhető a vezér döntött ellene tenni nem tudtam. Sajnálom hogy a Dragonnak ill. Vityunak ez fájt, nekem az fáj hogy egy ilyen döntés után mi vagyunk a csámcsogni való :) No de mindegy :) Részemről téma ezzel befejezve.

Dragi 11-05-2009 15:41

Quote:

Originally Posted by djibron (Post 227976)
Valóban nem kell sártdobálni, de ami szúrja a szemünket az az önfényezés ami volt.

sajnálom, hogy boldog voltam amiért sikerült egy gyönyörű ütés :) Bevallom hibáztam mikor 30 centivle a föld fölött lebegtem mert nekem igazából ekkora klánütésben soha nem volt részem mióta játszom, talán ezt elnézhetitek nekem, vagy nem ?:)

Dragi 11-05-2009 15:45

Hibáztam, beismerem és itt mindenki előtt elnézést hogy fényeztem a klánt túlságosan hamar

csabi 11-05-2009 15:49

nem hibáztatok! örültetek! amikor azt a döntést hoztátok tegnap, amit, akkor sem hibáztatok.. akkor hibáztatok volna, ha mondjuk felvásároljátok a lovasokat és elrontjátok az indítást.. ez csak egy játék és nem jött össze.. gondolom Nektek sem a legjobb, h 7en ki kellett menni szk-ra, de ez a kisebbik rossz.. mi is, ti is és aki itt olvassa a témát, vagy látta, h mi történt, azok mind-mind remélhetőleg tanultag belőle.. :)

Reni 11-05-2009 16:06

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 227547)
2009-11-02 06:01:12 Csak egy maradhat ... (#2643) támadást indított Látnok (#3189) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 11244 hektár földet.

Végre valami élet A-ban .. gratula fiúk-lányok!

Arwyl szelleme 11-05-2009 16:35

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 228031)
nekem igazából ekkora klánütésben soha nem volt részem mióta játszom

Pedig most lehetett volna nagyobban is. :D Igaz vesztes oldalon. :D :p

Amúgy grat az ütésetekhez, pár év alatt sikerült összehozni. Bár az igazi "tudás" most mutatkozott csak meg ezzel a manőverrel.

Grabi 11-05-2009 16:43

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 228022)
részemről az egyetlen bántó dolog, hogy minimum 1 körrel korábban végetért az izgalom és igy csökkent a játékélményem..

hehe, erről van szó :)

Dragi 11-05-2009 16:56

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 228039)
Pedig most lehetett volna nagyobban is. :D Igaz vesztes oldalon. :D :p

Amúgy grat az ütésetekhez, pár év alatt sikerült összehozni. Bár az igazi "tudás" most mutatkozott csak meg ezzel a manőverrel.

papír szkínyó vissza a hallgatásba :) kösz pá

ha jól emlékszem nálatok sem volt más a helyzet :) jah de ti utána fel is bomlottatok :) :rolleyes:

Akár 11-05-2009 18:52

Sziasztok!

Szeretném mindenkinek megköszönni az észrevételeket, építő jellegű kritikákat és minden egyebet.

Remélem, a Csak egy maradhat... klán épülésére szolgálnak az események.

Külön köszönet vityuéknak, amiért rámutattak a hiányosságainkra klánszinten.

Remélem, végre a többiek is tanulnak belőle.

All times are GMT +1. The time now is 22:06.