![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én azon gondolkozom hogy elszabizom az elfjeim... :D:D |
1000 vari, óriás, áron alul, 1 VIP. 30k rúna, még vagy 4000 szabad templomhely.
|
Én mostanság 16 vipért adtam el egy anarhos orit, úgyhogy egy vip az tényleg áron alul van :)
|
Quote:
egyébként milyen orit adtál el? |
Quote:
ezt adta el. off vége. |
Quote:
Csak megérzés:D:D |
"1-2 szemes orikat vennék
nem baj ha rossz állapotban van" Itt eladhatod a rossz állapotú 1 személyiségű országot. ;) |
Quote:
|
"Kezdő orkot keresek midegy milyen személyiséggel!!"
Aucs, ez is szép lesz... :) |
--- (#xxxxxx)
0000-00-00 00:00:00 Helyezés: --- Érték: --- csá valaki lesz aszövim! Elég optimista :) |
--- (#xxxxxx)
0000-00-00 00:00:00 Helyezés: --- Érték: --- sört és tolist ! Ehhez no comment :) |
--- (#xxxx)
0000-00-00 00:00:00 Helyezés: --- Érték: --- Gyere Giant Ezt meg nem értem...Nem volt a hirdetések között Giant nevű hirdető :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Szeszt Népek!
Nem szoktam csillogtatni diplomáciai tehetségem, de itt a soha-vissza-nem-térő-alkalom. :D Kiadó egy HADIS hely az alakuló szöviben. 230 hektár felett lehetőleg ne jelentkezzetek, mert nem sietünk felfele. Előnyt jelent: * Nyaraló a Bahamákon * Porsche Carrera GT * 300 fölötti iq * 18 éves szőke hugica Jelentkezni nálam lehet Ahogy változik az évek során a játék, vele változnak az igények is........:D:D:D:D |
[Nem elfogadható üzenet jelentése] Red kicsi országa (#551910)
2008-08-18 00:09:59 Helyezés: 3454 Érték: 8286 Red kicsi országa (#551910) [5/Y] Föld: 175 hektár Katona: 206 Népesség: 4.009 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 31% Támadó: 0 Pénz: 94.776 Íjász: 0 Étel: 6.000 bála Lovas: 0 Rúna: 1.140 rúna Elit: 0 Morál: 70 % Varázsló: 10 Katonai morál: 70 % Tolvaj: 10 Szövetség: magányos farkas Faj: Ismeretlen Személyiség: --- Hírnév: 0 Érték: 8.286 Helyezés: 3.454 / 3.886 2008-08-18 00:09:41 Ingyen föld akinek kell No de Beni :):):) |
Quote:
|
--- (#xxxxxx)
0000-00-00 00:00:00 Helyezés: --- Érték: --- Hello mindentinek akinek szövi kel én itvagyok fajom:Elf várom az ajánlatokat köszönöm és mindenkinek nagy nagy HELLO! Az újabb helyesírási zseni...na meg, a nagy hello :) |
--- (#xxxxxx)
0000-00-00 00:00:00 Helyezés: --- Érték: --- tolis ország szövit keres föleg védelemre gyúrok és tolikra akit érdekel az írjon Van tolis ország ami nem tolikra és védelemre gyúr?? :eek: (najó, az elf tolinak nem feltétlen kell védelem, ha jól játszik, de ezt most ne keverjük bele...) |
Bocsi Dus, hogy így beleszólok, de annyi ilyen hírdetést írsz...ezeket nem te írod, és rakod be ide? :)
|
Én jót nevetek azokon amiket most másolt:D
Az meg,hogy ki írta nekem mind1,csak legyen jó:p:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(és akkor elolvasom az új hirdetéseket, és megakad az ilyeneken a szemem...) |
--- (#xxxxxx)
0000-00-00 00:00:00 Helyezés: --- Érték: --- Eladóak: -fél-elf, 2500 tolival, 1000 betoníjjal -3 db. 150 könyvtáras, 1500 betoníj és tolis óriás. árukat megbeszélhetjük. Új egység: betonjj :) (Persze, van olyan, hogy betoníj, de az sok-sok toronyjjat jelen...legalábbis nálam...) Tolis óriás :eek: |
A betoníj minden esetben azt jelenti, hogy a torony barakk szám 1:1, vagyis a kiírt íj mindegyike toronyban van. 56 betoníj is lehet, ha épp arról van szó.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Személy szerint nem is örülnék neki, ha nagyon elterjedne a hirdetésekben. (Mivel azt nem kell külön mondani, hogy toronyban van az íj, az a természetes :) ) SZERK: Például meglepő módon azt se mondom soha, hogy 4lábú kutya, mert az is természetes. Nem gondoltam volna, hogy egy művésznek kell magyarázni, hogy a szavak nem mindig jelentik ugyanazt. De azt készséggel elfogadom, hogy legtöbbször azt jelenti, amit írtál. De hogy mindig azt jelenti, azt sose fogom elfogadni :) Off: Sajnos az én humorom nem olyan jó, mint Attilláé, mert nem értem mi vices volt a megjegyzésében. Igaz meg pláne nem volt... Gondolom ismeritek a régi mondást: Az elmagyarázott viccnél csak egy rosszabb van: a meg nem értett vicc. |
Quote:
Túl sok Múmia3-at nézel:D |
"Keresek alakuló szövibe 1varist 2tolist , tolis szövibe. "
feltunobben nem megy? :D |
biztos ismeri a szinvonalat, hogy mindent szájbarágósan kell előadni :)
|
Szövit keresek most léptem szintet még 45 óráig védelem alatt vagyok!
Elf varázslo vagyok 13k varival.Akit érdekel irjon! köszi az infót ;) |
hééééééééé keresek egy hadist minimum 500-ló 500-íjász és 500-elit
:) |
All times are GMT +1. The time now is 18:15. |