Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Harcosok 10-31-2006 17:10

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39711)
én nem estem neki csak kíváncsi voltam hány hekin vagy meddig jutott el ez csak érdeklődés de ha nekiesésnek tűnt akkor elnézést!

Nekiesés nélkül pepa melyik szinten vagy ? és hány hekin :)

Egészen mind1 szerintem ha nem akarsz ne válaszolj pepa ők is ezt teszik:)
Én már azért se válaszolnék
DE a 9 melettem álló szavazat szerint mégse beszélek én akkora nagy hülyeségeket:)És gondolom aza 9 ki is probálta mig az a 17 az csak gondolta,hogy nem jó....

Dragi 10-31-2006 17:10

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39712)
Figyelj kiprobáltál te már bármit is amit irtam??Aki nem probálta még ki az pls ne irjon se jót se rosszat mivel nem tudhatja milyen lehet:)
Az tuti nem javasoltam senkinek,hogy felbontok egy mnt-t akkor már törölni kell az orit...
Ja és még én kerestem a kifogásokat amikor szecsa irta rolam,hogy nem értem rá....Te akkor most mit is csinálsz???

Én kérlek szépen érdeklődöm a "tanítványod" után ha esetleg nem tetszik így jártál :) Amúgy te már annyi tanácsot osztottál ami bőven elég volt.

Dragi 10-31-2006 17:11

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39713)
Egészen mind1 szerintem ha nem akarsz ne válaszolj pepa ők is ezt teszik:)
Én már azért se válaszolnék
DE a 9 melettem álló szavazat szerint mégse beszélek én akkora nagy hülyeségeket:)És gondolom aza 9 ki is probálta mig az a 17 az csak gondolta,hogy nem jó....

Miért ne válaszoljon ???? Sztem semmi rossz nincs abban amit kérdeztem :confused: de télleg azt írtad többet nem írsz ide :p :p :rolleyes: :rolleyes: amúgy az a 17 olvasta amit eddig összehoztál a külső fórumon egyes topicokba :) szvsz valamiről nekik is van halvány sejtelmük

Harcosok 10-31-2006 17:12

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39714)
Én kérlek szépen érdeklődöm a "tanítványod" után ha esetleg nem tetszik így jártál :) Amúgy te már annyi tanácsot osztottál ami bőven elég volt.

Én egyszer se fogok olyat irni,hogy ha mnt bontás akkor törölni kell az orit:)
te se irtál ilyet de ha te ilyet csinálsz akkor gondolom ilyeket is javasolsz:)
Ja és ne vedd nekiesésnek de milyen alapon várod el tölem,hogy járjam át az 1/A-t mikor még te se voltál ott?:)

Dragi 10-31-2006 17:13

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39716)
Én egyszer se fogok olyat irni,hogy ha mnt bontás akkor törölni kell az orit:)
te se irtál ilyet de ha te ilyet csinálsz akkor gondolom ilyeket is javasolsz:)
Ja és ne vedd nekiesésnek de milyen alapon várod el tölem,hogy járjam át az 1/A-t mikor még te se voltál ott?:)

Nem vártam el de gondoltam ez a célod :confused: de akkor lehet mégse. Amúgy valóban még nem voltam A-ba de egyszer eljutok :) És remélem te is :)

Harcosok 10-31-2006 17:14

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39715)
Miért ne válaszoljon ???? Sztem semmi rossz nincs abban amit kérdeztem :confused: de télleg azt írtad többet nem írsz ide :p :p :rolleyes: :rolleyes: amúgy az a 17 olvasta amit eddig összehoztál a külső fórumon egyes topicokba :) szvsz valamiről nekik is van halvány sejtelmük

Ilyenkor már baj ha irok??
Azért irok mert nekiestek majd szegény pepának is 20-an mint nekem mindnekinek meglehet a maga véleménye kész ez van fogadd el és fogadja el midnenki,hogy nekem más a véleményem mint nekik kész ha nekem ez a jó akkor ez.Én pl nem törlök egy orit egy mnt bontás után:D
Mi köze van itt most a hekihez?:)

laci 10-31-2006 17:16

Te Harcosok, most már 30-adszor irod le ezt a mnt utáni országtörlést, szerintem már mindenkinek leesett, ne mondd el többször kéééééérlek :D

Harcosok 10-31-2006 17:16

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39717)
Nem vártam el de gondoltam ez a célod :confused: de akkor lehet mégse. Amúgy valóban még nem voltam A-ba de egyszer eljutok :) És remélem te is :)

nem biztos,hogy az célom:)
DE azért olvasd vissza,hogy is irtad te ezt le nekem:PHogy majd ha eljutok az A-ba akkor beszéljek addig ne na akkor te is juss el az A-ba és addig neked is csönd:)
De remélem az A-ba ha eljutsz nem fogod törölni az orid az első mnt bontás után:)

Dragi 10-31-2006 17:17

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39718)
Ilyenkor már baj ha irok??
Azért irok mert nekiestek majd szegény pepának is 20-an mint nekem mindnekinek meglehet a maga véleménye kész ez van fogadd el és fogadja el midnenki,hogy nekem más a véleményem mint nekik kész ha nekem ez a jó akkor ez.Én pl nem törlök egy orit egy mnt bontás után:D
Mi köze van itt most a hekihez?:)

Te is ezzel jössz hogy nekiestem pepának egyáltalán nem erről van szó kíváncsi vagyok mennyire vitte ebbe most komolyan kérdem mi a baj ????? Egy szóval nem mondtam azt hogy nem lehet jó vagy jobb játékos mint én csak mert te tanítottad de ha neked ez jött le akkor valami nagy baj van nálad!!!:(

Dragi 10-31-2006 17:18

Quote:

Originally Posted by laci (Post 39719)
Te Harcosok, most már 30-adszor irod le ezt a mnt utáni országtörlést, szerintem már mindenkinek leesett, ne mondd el többször kéééééérlek :D

Azt hiszi hogy érdekel :) pedig észre vehetné hogy nem nagyon érdekel :)

All times are GMT +1. The time now is 20:54.