![]() |
Quote:
Én már azért se válaszolnék DE a 9 melettem álló szavazat szerint mégse beszélek én akkora nagy hülyeségeket:)És gondolom aza 9 ki is probálta mig az a 17 az csak gondolta,hogy nem jó.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
te se irtál ilyet de ha te ilyet csinálsz akkor gondolom ilyeket is javasolsz:) Ja és ne vedd nekiesésnek de milyen alapon várod el tölem,hogy járjam át az 1/A-t mikor még te se voltál ott?:) |
Quote:
|
Quote:
Azért irok mert nekiestek majd szegény pepának is 20-an mint nekem mindnekinek meglehet a maga véleménye kész ez van fogadd el és fogadja el midnenki,hogy nekem más a véleményem mint nekik kész ha nekem ez a jó akkor ez.Én pl nem törlök egy orit egy mnt bontás után:D Mi köze van itt most a hekihez?:) |
Te Harcosok, most már 30-adszor irod le ezt a mnt utáni országtörlést, szerintem már mindenkinek leesett, ne mondd el többször kéééééérlek :D
|
Quote:
DE azért olvasd vissza,hogy is irtad te ezt le nekem:PHogy majd ha eljutok az A-ba akkor beszéljek addig ne na akkor te is juss el az A-ba és addig neked is csönd:) De remélem az A-ba ha eljutsz nem fogod törölni az orid az első mnt bontás után:) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:54. |