![]() |
Aha, sejtettem, hogy valami hasonlót fogsz válaszolni! :D Leszállok is szállok a témáról, csak még átküldöm a supportra a diagrammokat. Nekem a második jobban tetszik (valahogy egységesebb :roll: ), de gondolom, te az elsőtől repesni fogsz! ;)
|
"Az 1/A csoportban nem mindenki kezd nulla hektár felfedezett területtel."
ömm.. miértis? |
Quote:
|
Quote:
Noh meg így ezen picit gondolkodtam még. Vegyünk két orit: "A" 160.000ponton - nem fedezett -> 0% fedezési arány "B" 710.000ponton - nem fedezett -> 100% fedezési arány ez eddig tiszta sor, amíg "A" el nem kezdi magát felütni. Feljut ütéssel 710.000pontra. akkor már a következő a felállás: "A" 710.000ponton - nem fedezett -> 0%fedezési arány "B" 710.000ponton - nem fedezett -> 100% fedezési arány |
Quote:
Éppen azért lett kitalálva, hogy legyen bizonyos hekinként minimum katonaigény is, hogy ne kelljen 100%-ra felvinni országok felfedezési mutatóját, mert ez diszkrimináció. Bocs de ez a módszer diktatórikus és ráadásul értelmetlen. Azokat bünteted akik már "majdnem" odaérnének. |
Quote:
Quote:
Nem cél, hogy akik most fellépnek, azok már nehezítve juthassanak fel, míg akik most fent vannak, azok a nehezítés ellenére a most fellépőknél sokkal könnyebben haladhassanak. Ezzel továbbra is a top behozhatatlan maradna. Ami önmagában nem is lenne baj, de most ők többnyire felfedezéssel jutottak oda, ahol vannak, ezért értelemszerűen a további felfedezés nekik már nehezebben kell, hogy történjen, mint egy most fellépő, és esetleg odafedező országnak, akik már az első párezer hektárt is nehezebbe szerzik meg, mint a mostani toposok. |
És ez így fog kinézni, ahogy leírtam az előbb is ??
Vegyünk két orit: "A" 160.000ponton - nem fedezett -> 0% fedezési arány "B" 710.000ponton - nem fedezett -> 100% fedezési arány ez eddig tiszta sor, amíg "A" el nem kezdi magát felütni. Feljut ütéssel 710.000pontra. akkor már a következő a felállás: "A" 710.000ponton - nem fedezett -> 0%fedezési arány "B" 710.000ponton - nem fedezett -> 100% fedezési arány |
Quote:
|
Quote:
olyanért büntetsz tulajdonképpen amit nem követtem el.. és most ugyan magamat hoztam fel példának, de nem hinném, hogy a problémám egyedi lenne.. |
Quote:
A most fellépőknek pedig esélyük sincs ugyanolyan minimális katonamennyiséggel felfedezni, mint azoknak, akik most a topon vannak. Ez nem "büntetés" nekik, amiért nem léptek fel korábban, hanem a játék kiegyenlítése, és a fent levő országok további felfedezésének megnehezítése. Ha nem akarsz felfedezni a jövőben sem, akkor egyáltalán nem érint a katonaigény növelése, és ez az "50%", ez lassan igen minimális lesz Neked is. |
| All times are GMT +1. The time now is 10:17. |