Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   egy apro tuning hullahoz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=776)

lukika 01-07-2008 16:54

Quote:

Originally Posted by willyvereb (Post 149491)
NEM jó! Ezért nem vagyok a közvetlen erősítés híve!
Nem azt akarom, hogy az élőholtakat már át kelljen nevezni élőholt orkokra!
Legyenek igenis eredetiek! Eleve már a legextrémebb kivitelezésű faj, akkor miért ne lehetnének méginkább azok?

végülis igen de a játszhatóság tudod:) bár a hadi bónusz elég lenne20% az nem olyan durva

willyvereb 01-07-2008 16:57

Majd döntsön Ati, hogy meik a jobb ötlet...Úgyis már csak ő hiányzik, hogy dűlőre jusson a téma...:D:cool:

Dragi 01-07-2008 16:57

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 149493)
Olvassatok vissza, ahol találtok egy viszonylag értelmes módosítási vázlatot - elég sok időt feccöltek bele akik megcsinálták és vitatkoztak rajta, megérdemlik ezt az apróságot :)

még egy 103... ejj, és talán egyet sem kapok meg :(

ha már ennyit szenvedsz megkapod tőlem :p csak gyere fel :D:D:D

Dragi 01-07-2008 16:58

Quote:

Originally Posted by willyvereb (Post 149495)
Majd döntsön Ati, hogy meik a jobb ötlet...Úgyis már csak ő hiányzik, hogy dűlőre jusson a téma...:D:cool:

helyedbe nem nagyon reménykednék :p:p

willyvereb 01-07-2008 16:59

jó, de amíg ő nem szól ehhez a részhez hozzá addig értelmetlenül vitatkozunk...már meg vannak formálva az ötletek már csak ki kell választani, hogy meikre(vagy meikre ne) adják áldásukat...

Andrew 01-07-2008 17:12

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 149496)
ha már ennyit szenvedsz megkapod tőlem :p csak gyere fel :D:D:D

valamikor tuti felmegyek, mostanában már annyit ett Bp-n a fene, és még egyetlen hódossal sem találkoztam (mármint az elmúlt pár héten)

Dragi 01-07-2008 17:12

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 149502)
valamikor tuti felmegyek, mostanában már annyit ett Bp-n a fene, és még egyetlen hódossal sem találkoztam (mármint az elmúlt pár héten)

rossz helyen keresgélted:p

belas 01-07-2008 18:29

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 149503)
rossz helyen keresgélted:p

Én is-én is!!:)

Xeper 01-07-2008 22:47

Quote:

Originally Posted by lukika (Post 149480)
de még mindig ott a gyújtás:(( az ellen a betegség a legjobb védelem de nem kell annyira durva képlet:)

mert ha utána számolsz az én képletem 200 hekin 2800 lakossal 4000 tolissal 68 egység betegség bár így újból átnézve a szorzót átjavítanám 5 re azaz: 170 lenne a betegség

(Tolvajok száma x10\lakosság száma) ez ha eléri az 1-et, akkor eléri a katonai szintű betegésget
pici egyenletrendezés eredménye, hogy lakosság/10 toli esetén eléred a maxot --> 2800 lakosú 200 hekis oriban 280 tolinál maxolsz, azaz legjobb esetben is 2,33% kocsmával -csak óriás nem éri el ezt a szintet.
És a toliknak az a lényege, hogy nem érintkeznek az ellen országában élőkkel (különben lebuknak :) )
Egy pici bacit mondjuk vihetnek haza, de akkor már inkább megfordítanám a képlet hányadosát: minél több tolival megy valaki, annál kevesebb betegséget kap (kevesebb idő alatt ellopják az adott mennyiségű cuccot...), így talán a "poénból gyújtom" jelenség kiküszöbölhető lenne, de mégsem számottevő harci helyzetben.

Remedy 01-07-2008 22:52

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 149590)
(Tolvajok száma x10\lakosság száma) ez ha eléri az 1-et, akkor eléri a katonai szintű betegésget
pici egyenletrendezés eredménye, hogy lakosság/10 toli esetén eléred a maxot --> 2800 lakosú 200 hekis oriban 280 tolinál maxolsz, azaz legjobb esetben is 2,33% kocsmával -csak óriás nem éri el ezt a szintet.
És a toliknak az a lényege, hogy nem érintkeznek az ellen országában élőkkel (különben lebuknak :) )
Egy pici bacit mondjuk vihetnek haza, de akkor már inkább megfordítanám a képlet hányadosát: minél több tolival megy valaki, annál kevesebb betegséget kap (kevesebb idő alatt ellopják az adott mennyiségű cuccot...), így talán a "poénból gyújtom" jelenség kiküszöbölhető lenne, de mégsem számottevő harci helyzetben.

En mar irtam ide, szerintem nem kell flancolni. Tolikkal elkapjak a betegseget a hullatol. Mintha hadilag tortenne, tok ugyanaz. Ez tuti segit a poenbol gyujtason.... :)

All times are GMT +1. The time now is 02:12.