Quote:
Originally Posted by Ati
(Post 32943)
Nagyon elmentünk abba az irányba, hogy "ne lehessen a B-ből fordulni". Mivel ez nem téma, érdemi hozzászólás nemigen érkezett a legutóbbi összefoglalóra:
Ezzel kapcsolatban semmi egyéb észrevétel?
|
off
leszögezném hogy nem bár nem téma, de én sem értek egyet azzal hogy ne lehessen B-ből fordulni.
on
nekem egyik verzió sem tetszik, de ha ezek közül kell választani, akkor szerintem a B-ben a kettő közül nagyobb kiszámmal rendelkező ország feltételeit teljesítse.
nekem ugyanis továbbra is az a véleményem, hogy könnyebb az A-ban megszerezni és megtartani a következő szinthez szükséges pozíciót, mint a B-ből lépve.
amiért mégsem tetszik, hogy egy kis kettesért/hármasért küzdeni a B-ben mondjuk egy 7-es, 8-as A ori esetén már megint nem igazságos...
lehet estleg kikötni, hogy ha a két ori "kékszámainak" különbsége több mint három, akkor csak a 3-mal nehezebb feltételt kell teljesíteni.
hogy kinek mekkora különbségtől igazságtalan ez nyilván egyéntől függ, van akiek már az 1 is sok mint olvashattuk; nekem ez a javaslatom. de ne feledjük, ha az A-s orinak nagyobb száma van, akkor feltehetően egyszer már teljesítette annak feltételeit...
|