Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Minden ami 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=55)

Roni 06-25-2006 23:30

Quote:

Originally Posted by Remedy
A masik, hogy amint ilyen gyanu felmerul, hogy mas is belepked az oridba, Ati szerintem meg tudja nezni hogy milyen iprol volt kapcsolodas a te userneveddel, volt-e kod kitalalo probalkozas, vagy egyszeruen csak mas iprol volt-e probalkozas, mint ami a Tied.

Nem gyanúról van szó, oké? Egy gyanú miatt nem oszlottunk volna. Remélem elég érthető voltam...

Xeper 06-25-2006 23:32

Quote:

Originally Posted by director
persze, de azért ez a hasonlat nem túl nyerő. inkább az a nyerő, hogy:
látod, hogy 120 km/h-val száguld a zebra felé egy autó, és bár nagyon úgy tűnik, hogy nem fog megállni, te azért lelépsz. aztán elüt. aztán meg legközelebb nem lépsz le:) (remélem)

Látom jobban ismered a gépem mint én ;)

director 06-25-2006 23:32

Quote:

Originally Posted by Roni
Nem gyanúról van szó, oké? Egy gyanú miatt nem oszlottunk volna. Remélem elég érthető voltam...

értjük:P akkor lehet mailt meg jelszót cserélni, és nincs probléma. nem igaz?

Roni 06-25-2006 23:32

Quote:

persze, de azért ez a hasonlat nem túl nyerő. inkább az a nyerő, hogy:
látod, hogy 120 km/h-val száguld a zebra felé egy autó, és bár nagyon úgy tűnik, hogy nem fog megállni, te azért lelépsz. aztán elüt. aztán meg legközelebb nem lépsz le:) (remélem)

Ez a rossz hasonlat... Figy, nem fórumra irkáltuk a jelszavainkat, stb... h megfeleljen a 120km/h-s sebességű kocsinak a hasonlat...

director 06-25-2006 23:33

Quote:

Originally Posted by Xeper
Látom jobban ismered a gépem mint én ;)

én nem ismerek semmit, de azt azért tudom, hogy mennyi a valószínűsége a betörésnek ha véded magad valami minimális szinten, és mennyi, ha nem. a különbség "meglehetősen" nagy.:)

Roni 06-25-2006 23:34

Quote:

értjük:P akkor lehet mailt meg jelszót cserélni, és nincs probléma. nem igaz?

Nézd, elég ha az esély van meg arra, h azzal az emberrel játszunk aki ilyen dologra vetemedett, hát nincs kedvünk véletlenül sem vele együtt jáccani...

director 06-25-2006 23:35

Quote:

Originally Posted by Roni
Ez a rossz hasonlat... Figy, nem fórumra irkáltuk a jelszavainkat, stb... h megfeleljen a 120km/h-s sebességű kocsinak a hasonlat...

oké, akkor legyen mellékútról váratlanul bekanyarodó kispolszki. teljesen mindegy, érdemes jól körülnézni, mielőtt átmész az úton.

Xeper 06-25-2006 23:35

Quote:

én nem ismerek semmit, de azt azért tudom, hogy mennyi a valószínűsége a betörésnek ha véded magad valami minimális szinten, és mennyi, ha nem. a különbség "meglehetősen" nagy.:)

Akkor azt is tudod hogy semmilyen védelem nem tökéletes... amit felsoroltatok, semmi nem játszhat nálam, mégis valahogy át lett alakítva az ori...
Gyenge volt a védelmem, amiről azt hittem hogy nem az... ennyi.

Roni 06-25-2006 23:37

Quote:

oké, akkor legyen mellékútról váratlanul bekanyarodó kispolszki. teljesen mindegy, érdemes jól körülnézni, mielőtt átmész az úton.

Oks, akkor ha majd egyszer talán lelőnek, szidni fogom magam h miért nem golyóálló páncélruhában mászkáltam minden nap... de hoppá, akkor mi lett volna ha vízbedobnak...

director 06-25-2006 23:38

Quote:

Originally Posted by Xeper
Akkor azt is tudod hogy semmilyen védelem nem tökéletes... amit felsoroltatok, semmi nem játszhat nálam, mégis valahogy át lett alakítva az ori...

oké, én elhiszem, mivel mást úgyse tehetek, meg nem is az én dolgom:) megesik az ilyen is, csak ahhoz már kicsit több motiváció kell a támadónak:) de vannak mindenféle csúnyabácsik

All times are GMT +1. The time now is 03:21.