![]() |
hétköznap 16:00
hétvége: 13 - 15 között vagy 22-től remélem ebben a hónapban tudok legalább egyszer rendesen párbajozni... |
hétköznap jó leheta 22:00 kezdés is..
|
csak egy kérdés:
nem az az egy pont érdekel, de az előző párbajban szépen befokoztak előttem, kv után :01 előtt pedig szépen alám is rengettem egyiküket és be is fokoztam... mégis előttem maradt az összesítésben kérdés: mikor is van számolva a végső helyezés? és miket vesz figyelembe? aláírás: egy kezdő párbajos |
Quote:
|
Jah, még annyi, ha lehet, ne holnap legyen már a 22 órás párbaj (az igényekből úgy látom, van rá esély), mert Barca-Real lesz a tv-ben :D
|
A 3. forduló párbajai a következő felállással fognak indulni:
2 órás párbaj, képzési és építési idő az eddig megszokott 3/2 kör. Faj: ork. Személyiség: szabadon választható. Alap 200 hektáros ország. Kizárt egység: tolvaj. Induló tolvajok száma: 0. Induló katonák száma: 400. A népesség NEM számít bele az értékbe. Igyekezzetek különböző hektárszámokon végezni, mert azonos hektárszám esetén a végső pontlista szerinti sorrend lesz a pontozás alapja. |
A harmadik forduló első párbaját szerda 22 órai kezdéssel kiírtam. A párbaj 2 órás lesz!
|
Quote:
|
Quote:
|
Akkor ha mindenki be van épülve és egyforma hekin van, az érték egyforma.
Hogyan rangsorolódnak a résztvevők? Mi dönti el játék közben, hogy ki az 1. és ki a 4.? |
All times are GMT +1. The time now is 00:49. |