![]() |
Quote:
|
"-Ezek (a konzervek) még a koreai háború idejéből maradtak!!!!! Ennek 20 éve lejárt a szavatossága!!!!!!
-Semmi baja Uram! Még mindig kukorica ízű. -Csakhogy ez sonka!!! -Az bizony nagy baj." |
Quote:
"Tartsanak nyugodtan prűdnek, de a haditengerészet nem helyeselné az ötletet, hogy olyan emberre bízzunk egy több milliárd értékű hajót, akinek azt tetoválták a farkára, hogy Isten hozta a fedélzeten!!!" |
Tűz a víz alá?
|
Quote:
|
"- Háború lesz haver. Előre látom. Háború lesz a feketék és a fehérek között. És ehhez még egyenruha se kell majd. Nem te döntöd el, melyik oldalon állsz. Eldöntötték már helyetted.
- Én tudom, hogy kikkel leszek. A feketékkel. Szétrúgjuk a fehérek seggét." |
Adok még egy kis segítséget.
" - Ma láttam a törpét. Rám se köszönt a kis pöcs. - Hát, elég sokat ketaminozik. - Az meg mi? - Hát, az Lónyugtató. - Lónyugtató? Hol szerezte? - Én árulom. - Nem sózhatsz törpékre lónyugtatót..." |
Így már beugrott.
Erőszakik (In Bruges) |
Quote:
|
Jobb feliratot nem találtam:
-Tudom, hogy nem kedvel. Én sem magát. Csak tisztázni akartam. -Akkor sem lenne világosabb, ha arcon köpne. -Nem lehet, mert nincs nyálkamirigyem. Nem tudnánk egy kicsit hosszabban elbeszélgetni? ... Bejöhet a kutyám is? ... Köszönöm. Ez az ön szobra? -Nem, csak restaurálom. Restaurátor vagyok. -Elég szörnyű. Mennyire volt ronda a restaurálás előtt? - Először berág a kinézetem miatt. Most pedig eljön hozzám, bejelenti, hogy nem kedvel... és a munkámat kritizálja. - Még egyszer sajnálom,hogy igazat mondok, de ilyen vagyok. Így vagyok beprogramozva. - Mit akar tulajdonképpen? Családot. Martin a vezetéknevem. Azért hívnak így,mert a dédapja és a nagyanyja családtagnak tekintettek. Az úr már halott. A Kis kisasszony is öregszik. Maga nem kedvel, de szóba áll velem, ha kitartóan kopogok az ajtaján. -Ez valami vicc? -Nem. Szeretne hallani egy viccet? |
All times are GMT +1. The time now is 11:59. |