![]() |
Emlékeztetek mindenkit, hogy a megbeszélések témában vagyunk. A témák szétoffolásának, teljesen más témákról való beszélgetésnek, személyeskedéseknek, egymás torkának esésnek itt nincs helye.
Köszönöm. (Az érintett üzenetek törölve.) |
Quote:
|
Quote:
Annak az életét nagyon meg tudja keseríteni, akit épp aktuálisan feltartanak ilyen oirk. Szerintem ez sokkal sértőbb, ártóbb és alattomosabb magatartás, mint ha valakit elküldök melegdni zöldben... |
Most léptem B-be, és szomorúan látom, hogy ez a probléma újra és újra jelentkezik, egyre durvább formában.
Most már 3 ország is el van fokozva, és amelyik az első helyet foglalja, az nagyon durván. Szerintem lassan el lehetne kezdeni ezzel a gonddal globálisan foglalkozni, mert egyenként macerás lesz, és mivel az első elfokozott ország jelenleg benne van a legnagyobb ütésekben szenvedő alanyként, most még csak nem is tűnik szándékosnak a dolog. Kérdés, meddig vannak egyáltalán szabadságon. Jelenleg a 3 közül csak az első tűnik gondnak(de az nagyon), de csak azért, mert a jelenlegi aktív top bőven 2400 felett van. Ha ők szintet lépnének, mind a 3 gondot okozna azoknak, akiknek az első hely kell. |
Quote:
Ha a kik nem lehet, akkor elég az érték... |
133.113
119.500 118.933 Nem tudom, a név mennyire titok, de nem írom ki ide, de kb. bárkitől megtudhatod szerintem. |
Quote:
nekünk I-ben 91.000 felé kellett mennünk egy kedves ismerős miatt... |
Nos, én nem a párhuzamokat, hanem a megoldást szeretném megtalálni, ezért főleg Atinak íródott az, amit írtam.
A ti "megoldásotok" is állítólag szabira küldte az egész I csoportot, ez nem lehet cél. |
Quote:
|
Quote:
Ez egy olyan dolog a játékon belül, ami a saját országnak hasznot nem hoz, viszont másokat egyértelműen hátrányosan érint. Én már csak azon gondolkoznék , hogy hogyan büntessem az ilyen orikat, nem pedig azon, hogy vissza kell-e állítani az értéket a rálisra... de lehet, hogy én vagyok túl alattomos? |
All times are GMT +1. The time now is 00:21. |