![]() |
Quote:
Inkább próbáljatok azon gondolkodni, mit lehetne jobban - így lehet csak fejlődni... De ez már nagyon OFF, szóval be is fejeztem... ON: Szerintem itt nagyon nincs több megbeszélni való, elég rendesen ki lett vesézve a téma, ezután már csak a sírás meg a veszekedés jöhet... |
Quote:
|
Quote:
Ati: szerintem kiforrott es jo a javaslatod, en tamogatom ebben a formaban. |
Quote:
1 milliárd teki? Nah, látod, pont emiatt kell ez az újítás, mert így lehet rendesen tönkrevágni mások játékát... ezért kár volt csinálni ennyi accot külsőre, mert csak lejáratod magad... rajtad kívül talán még 3 embert érint majd jelentős mértékben ez a dolog, de így pont meg is felel bár sztem aki tekivel foglalkozik és azt akarja A_ban pénzzé tenni, az nem 100-as... nah, majd szombaton kidolgozzuk a végleges formát :):):) na jócak! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
tehát azt mondjátok hogy ok az ujrázással korlátozásával elfog tünni... ésmivan akkorha én ugy gondolom , télelezzük fel hozzá hogy enyém a sok teki... (csiiter remi szerint) szoval én ugy gondolom hogy elrontották a játékot az ujra reformálásával és ezután mindenki tekijét non stop elusztatom ezentol több szinten... akkor a játékélmény még rosszabb lesz.... szerintem egyszerüen az usztatást kéne megváltoztatni... hogy pl 3 millio teki fölött nem megy el ami elmehetne usztatásnál, ez igy sokkal egyszerübb lenne :D
|
All times are GMT +1. The time now is 09:17. |