Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Az újrázás korlátozása rendeltetésszerű használatra. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3942)

Alg 02-25-2010 23:06

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 242281)
Megvan a véleményem a top odakerüléséről is, szemtanúja voltam pár dolognak, szóval hagyjuk...
De mivel oly rég óta fent termelnek, nehéz őket befogni, ezért kellene az újra. Asszem Serg is említett holmi újrázgatást és többen is a-ban. Volt ő is a csúcson, nem?:) Attól, hogy a topot ostromoljam sajnos én nagyon messze vagyok, játéktudásban is és pénzben is. De szerettem volna őket megszerezni.:)

Az a baj, hogy azt hiszitek csak a pénzen múlik minden... Aztán ha valami nem sikerül, csak még több pénzt csináltok, mert biztos az volt a baj...
Inkább próbáljatok azon gondolkodni, mit lehetne jobban - így lehet csak fejlődni...

De ez már nagyon OFF, szóval be is fejeztem...

ON:

Szerintem itt nagyon nincs több megbeszélni való, elég rendesen ki lett vesézve a téma, ezután már csak a sírás meg a veszekedés jöhet...

Ati 02-25-2010 23:07

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 242283)
de térjünk vissza az ujrázáshoz, a 3 millio teki ... miért pont annyi jár ?

döntsünk inkább 1 milliárd tekire... abba belefér mindenki.... :D

Azért pont 3 millió, mert ez a teljes játékostáborból 10 országnál nem érint többet, viszont többszáz ember játékát menti meg. Az arány azt hiszem magáért beszél.

Remedy 02-25-2010 23:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 242286)
Azért pont 3 millió, mert ez a teljes játékostáborból 10 országnál nem érint többet, viszont többszáz ember játékát menti meg. Az arány azt hiszem magáért beszél.

Engem az erdekelne, hogy abbol a 10bol hany tibue... (De komolyan erdekelne...)

Ati: szerintem kiforrott es jo a javaslatod, en tamogatom ebben a formaban.

Pool 02-25-2010 23:10

Quote:

Originally Posted by Senator (Post 242283)
ezzel egyet értek... Bbe se te csináltad a munka oroszlán részét ...

de térjünk vissza az ujrázáshoz, a 3 millio teki ... miért pont annyi jár ?

döntsünk inkább 1 milliárd tekire... abba belefér mindenki.... :D

Ha én csinálom, akkor már rég nem lenne kedved játszani...

1 milliárd teki? Nah, látod, pont emiatt kell ez az újítás, mert így lehet rendesen tönkrevágni mások játékát...
ezért kár volt csinálni ennyi accot külsőre, mert csak lejáratod magad...
rajtad kívül talán még 3 embert érint majd jelentős mértékben ez a dolog, de így pont meg is felel
bár sztem aki tekivel foglalkozik és azt akarja A_ban pénzzé tenni, az nem 100-as...

nah, majd szombaton kidolgozzuk a végleges formát :):):)

na jócak!

Pool 02-25-2010 23:10

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 242287)
Engem az erdekelne, hogy abbol a 10bol hany tibue... (De komolyan erdekelne...)

11 (tizenegy)

Ati 02-25-2010 23:11

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 242287)

Hehe, bár ott tartanánk... :) A képzés alatt lévő katonákról még nem igazán esett szó... :)

Ati 02-25-2010 23:12

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 242289)
11 (tizenegy)

Elézést, az előbb valószínűleg rossz fórumra írtam, pedig ide szántam. Ejnye, de figyelmetlen vagyok... Tehát: a személyeskedéseket kéretik a fórumon kívül hagyni. Köszönöm.

Pool 02-25-2010 23:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 242290)
Hehe, bár ott tartanánk... :) A képzés alatt lévő katonákról még nem igazán esett szó... :)

sztem azt meg minden újra után felezzük

Remedy 02-25-2010 23:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 242123)
A körönként felvihető egységek nem tetszenek nekem még igazából... Mert nem mindegy, hogy 20 kör alatt újráz körönként 30ezer egységet, és abból nem veszik el semmi, vagy képez egyszerre 60ezret, és annak eltűnik a fele.

Ide azt hiszem, hogy inkább egy fajténkénti össz képzés alatt lévő szám lenne a jó. És erre a 200ezer egész szimpatikusnak tűnik. Per fajta, összesen képzés alatt.

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 242137)
Itt is fajténkénti korlátra gondoltam, tehát nem merül fel problémaként, hogy miért a varázsók tűntek el, amikor én inkább áldoztam volna a katonákat. Ha a varázslóból van sok, akkor abból lesz kevesebb, ha a katonából van sok, akkor abból lesz kevesebb. Nem össz darabszámra, hanem fajtánkénti darabszámra gondoltam.

Pl minden körben képzel 30ezer katonát, az 20*30ezer = 600ezer. A maximum az (mondjuk) 200ezer, ezért a 600ezer képződő lovasból újraindulásnál csak 200ezret kapsz vissza. Vagy az elejéről, vagy a végéről le vannak vágva a feleslegek. Inkább a végéről, és akkor képzési sorrendben megmaradnak. Így megmarad az első kör 30ezre, a második kör 30ezre (60ezer eddig), a harmadik kör 30ezre (90ezer eddig), a negyedik kör 30ezre (120ezer eddig), az ötödik kör 30ezre (150ezer eddig), a hatodik kör 30ezre (180ezer eddig), a hetedik körből 20ezer (a 200ezres korlátot itt éred el, ezért innen 10ezer már eltűnik újrázáskor), és a következő körök végig nullát adnak.

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 242290)

Ezzel mi a gond? :)

Senator 02-25-2010 23:19

tehát azt mondjátok hogy ok az ujrázással korlátozásával elfog tünni... ésmivan akkorha én ugy gondolom , télelezzük fel hozzá hogy enyém a sok teki... (csiiter remi szerint) szoval én ugy gondolom hogy elrontották a játékot az ujra reformálásával és ezután mindenki tekijét non stop elusztatom ezentol több szinten... akkor a játékélmény még rosszabb lesz.... szerintem egyszerüen az usztatást kéne megváltoztatni... hogy pl 3 millio teki fölött nem megy el ami elmehetne usztatásnál, ez igy sokkal egyszerübb lenne :D

All times are GMT +1. The time now is 09:17.