![]() |
Quote:
|
v0.2
Aki mostanság lép be egy oldalfrissítés után, az már egy 0.2-es verziószámot lát, az eddigi 0.1-es helyén. Jelentősége kb nulla, mert ezzel semmi nem változott, csak én döntöttem úgy, hogy a függőben lévő ismert problémákon kívül minden indulási funkciót késznek nyilvánítok. A terület is van most akkora, hogy el lehessen indulni vele. Amíg még a klánháborút teszteljük, addig úgyis bővül még egy kicsit, úgyhogy indulásra mégnagyobb lesz. |
A klánháború teljes egészében át lesz írva, hogy a "nem akarlak megtámadni" helyzeteket elkerüljük. Egészen más jellegű háború lesz, mint eddig volt, sokkal jobban megéri majd háborúzni egymással.
|
Nem egy óriási változás, de a békesség érdekében szükségszerű: a fővárosi bank területe biztonságos hely lett, ott nem támadhatsz meg mást, és nem lophatsz mástól.
|
Quote:
|
Gondoltam benézek és harcolok párat...
Probléma: A csataszínezés nem jó. Kép: http://kepfeltoltes.hu/view/090621/h...toltes.hu_.jpg A furcsa az egészben még az, hogy a legutolsó 1-2 csatakör színezése rossz csak. Ezek a sorok, amik itt rosszak, pl. a következő csatakörben már jók voltak, pont mint az előző pár csatakörben lévő színezés, ami jó a képen, de alapból nem volt az... U.I.: Ha minden mob nagy betűvel van, a törpe is lehetne azzal :) U.I.2: Ez a professzorra is vonatkozik... :) U.I.3: A bennszülöttre is... |
Quote:
|
Quote:
Majd megfigyelem újra :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:15. |